2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de Hakan Balta'dan nefret ediyorum ama Fatih Terim ile birlikte maksimumunu oynayacaktır diye düşünüyorum. Hakan Balta'nın maksimumu da Avrupa maçları olmadan Lig-Kupa maçlarını rahat götürür kesinlikle..

alman 3. lig takımdan yediğimiz golü izlemeni tavsiye ediyorum
hız sıfır
çeviklik sıfır
hırs sıfır
teknik eh
fiziki güç sıfır
31 yasındayım bugüne kadar hiçbir futbolcuya ona ettiğim kadar küfür etmedim( oldukçada sakin izlerim maçları)
sene başında daha kadro belli değilken en büyük korkum terimin hakan baltayı ben adam ederim düşüncesi olur demiştim korktugumda başıma geldi ne yazık ki!!

Ben de Hakan Balta'dan nefret ediyorum ama Fatih Terim ile birlikte maksimumunu oynayacaktır diye düşünüyorum. Hakan Balta'nın maksimumu da Avrupa maçları olmadan Lig-Kupa maçlarını rahat götürür kesinlikle..

Abi hiç zannetmiyorum ama Terim'e güvenicez artık. Ama ben hayatımda Balta kadar yaratıcı küfür ettirebilen bir oyuncu daha görmedim. Xarp dahil :D

-----------------------Muslera/Aykut----------------------------

Sabri/transfer---Servet/Tomas/Semih/Ceyhun----Transfer/Çağlar

Kazım/Volkan---Selçuk/Cambi/Yekta/Ceyhun/Culio---Arda/Transfer/Culio

-----------------Elmander/Baros/Kazım/Stanku------------------

Bu kadro kurulur inşallah özellikle Arda'yı yedekleyecek kaliteli bir genç oyuncu transferi şart bence Arda gidince sıkıntı yaşamadan yerine koyabileceğimiz yerli/yabancı farketmez ama kaliteli 20-21 yaşında bir oyuncu şart.

Eboue alınırsa yedek bırakmak mümkün değil ozaman Sabri orta alanda pres yapan sağ kanattada Kazım'ı yedekleyen oyuncu pozisyonları için yedeğe düşer.
Terim Sabri'yi yedek bırakır mı? Çok düşük ihtimal.
E bide Volkan gelecekse şayet o halde Sabri Kazım'ında yedeği olmayacak ve sağ beki ve orta alanı yedekleyecek.

Bunu yapmak yerine hiç olmayan sol bekimize bir adam alıp Sabri'yide sezon boyu Ujfalusi ile yedeklemek Ujfalusi'yide Gökhan ve Ceyhun ile rotasyona sokmak en iyisi bence.

Altin bidon alan her oyuncuyu takimda isterim.Altin bidonu oyle herkese vermiyorlar beklentinin cok yuksek oldugu ve bu beklentinin alinamadigi oyuncular aliyor.

Q7 ve Melo bence eş değer isimler değil.Q7 dünya üzerindeki en potansiyelli oyunculardan.Bunu sahaya tam olarak bir tek Porto da yansıttı fakat sırf bu potansiyel sayesinde S.Lisbon,Barça,İnter,Chelsea formalarını sırtına geçirdi.Melo zamanında Fiorentina da iyi bir sezon geçirdi ve 20 küsüre yakıın bir miktarda bonservisle Juve ye geçti.Zaten ondan sonra belini doğrultamadı bir türlü.Brezilya milli takımında rezil maçlar çıkardı.Kariyeri ciddi düşüşte bir isim,Fiorentina da ki performansı burada verip eskiye döner mi, dönebilir.Ama bu riski almak ne kadar doğru ona da Fatih hoca karar verecek.Lass ve Cambiasso daha kaliteli isimler bu da açık bir gerçek.Eboue transferi ise mükemmel olur yıllardır Sabri alternatifi bile olmadan tüm sezonu geçiriyor,sakatlanınca da Serkan oynadı sinir krizleri geçirdik sayesinde.Nokta transfer olacak kesinlikle,bir zahmet Balta da hangi kulüpte oynadığını hatırlasa,gamsızlığı bıraksa defansta sorun yaşamayacağız bu sene.

Ben Melo'nun tam bizim lige yönelik bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Cana sertliğinde, agresifliğinde ama bununla birlikte Cana'dan çok daha teknik, pas oranı daha yüksek, daha hızlı ve atik olan versiyonu. Ayar sıkıntısı var, dengeyi kaçırabiliyor. Ama bu da Terim ile dizginlenebilir. Bence Brezilya ile rezil maçlar da oynamadı. Hollanda maçını katletti gibi görülebilir ama ondan önce Brezilya orta sahasının en önemli isimlerinden biriydi.

Bende Melo'ya sıcak bakıyorum açıkçası. Agresif,iyi bir kesici ve bir ön libero için oldukça teknik bir oyuncu.Pas yüzdeside özellikle Cana'ya fln kıyaslanırsa çok daha iyidir.
Brazilya'da rezil gözükmesinin en temel sebei gereksiz gördüğü kartlardı takımı zro durumda bıraktı ama takımı yetenek noksanlığından katlettiğini düşünmüyorum pek.

Galatasaray sanki çok popüler her istediğini alabilecek konumda da Melo transferleri falan eleştiriliyor adam altın bidon almış, arkadaşlar bizim orta saha komple bidonoğlubidon zaten farkında mısınız?

İtalyayla Türkiye'yi bir tutmakta ayrı bi komedi zaten..
Adam burad çok rahat oynar...

Ebuoe-Melo-Adebayor dedikoduları dolaşıyor bunlar gerçek olursa takım anca birşeye benzer...Bugünkü haliyle gene saç baş yoldurur...

Takımı üst seviyeye çekecek 2-3 oyuncu şart.Tabiki süper yıldızlar olamayabilir bu 2-3 oyuncu ama elimizdeki oyunculardan en az 1 kademe daha ileride olmaları şart.

Melo,Cambiasso bu standartlara uyuyor.

Altın bidon ligin en kötü oyuncusna verilen bir şeyde değil büyük beklenti oluşan yada büyük paralar ödenen oyuncuların isteneni verememesi durumunda verilen bir şey.
O yüzden altın bidon alan oyuncuların hepsini toplamaya başlasak gıkım çıkmaz,çokta güzel olur :D

En başından diyorum Melo bu lig için biçilmiş kaftan.Bu ligide geçtim avrupadada son derece iş yapabilecek bir oyuncu sadece Juventus macerası kötü geçtiki Juve'nın kendisine gelmeden önce büyük sükse yapmış oyuncuları söndürme konusundada büyük yeteneği vardır Diego'dan hatırlayacağımız üzere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...