2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aman başımıza neler geldiğini hepimiz biliyoruz.Reyesler,Forlanlar falanlar filanlar.Transferleri resmi site hariç böyle güvenilir bir kaynakta görmek en iyisi.

Forvet ve ön libero alarak transferi kapatacağımız söyleniyorda bence 6 oyuncu lazım takıma.Muslera nın geldiğini varsayıyorum.Bir sol bek şart.Hakan Balta dan gram ümidim yok.Çağlar idare edebilir aslında ama oda çok sakatlanıyor bir sakatlandımı 1 aydan aşağı dönmüyor.Defans oyuncusunun bu kadar sakatlık sorunu olmamalı.
Sağ bek te Sabri nin yedeği yok.Serkan Kurtuluş Bank Asya 1.Lig i geçtim Amatör de anca oynar.Hiç kasmadan Uğur Uçar ı geri getirelim.
Sağ kanada en az Kazım kalitesinde bir oyuncu lazım.Volkan Şen den başka bu tanıma uyan sağ kanat oyuncusu yok ülkede.Birde Arda yı yedekleyecek bir oyuncu lazım sol kanada.

Yıl 2002;

Galatasaray futbol takımı içinde kaliteli bir sağ bek gördüğüm son yıldı.Sebastian Perez isimli oyuncumuz önemli işler yapmış,çoğumuzun gönlünde iz bırakarak sonra takımdan ayrılmıştı.İşte bu gözler o gitti gideli tam 9 yıldır bu takımda bir sağ görmeye hasret kaldı.Normal mevkiğisi ortasaha olan Sabriden gelen her hoca,mecburiyen bir sağ bek yaratmaya çalıştı ama olmadı olmadı olmuyor,işin tuhaf tarafıda Sabrinin yedeğinde hiçbir zaman güvenilir bir isim olmadı belki son yılında Uğur uçar diyebiliriz….

Yıl 2001;

Galatasaray futbol takımı içinde kaliteli bir sol bek gördüğüm son yıldı.Hakan Ünsal ve hatta Ergün pembeden sonra bu gözler yine bir sol beke muhtaç kaldı tam 10 yıldır.Kimler denenmediki:Orhan aklarmı,Ferhatlarmı,Volkan yamanlarmı ve son 3-4 senedir Hakan balta isimli değerli oyuncumuz ama olmadı olmadı olmuyor,bunları izlerken nasıl sinirlendiğimizi ve kalp spazmları gecirdiğimize ise girmeyeceğim…

Şimdi sorulması gereken soru şu:Galatasaray futbol takımına son 9-10 yıldır bek oyuncusu almak,ayıp mı günah mı,ondan mı alamıyoruz?

İşin diğer komik ve düşündürücü yanı ise;burada yorum yapan 15 yaşında kardeşlerim bile defalarca ya bizim takımda bek sorunu var ,bunlar ile gitmeyecek,bunlar ile olmuyor diye defalarca belirtirken;son 8 yılda bu takımın başına gelmiş hocalarımız ki bunların arasında dünyaca ünlü Rijkaard ta var ben futbolun profösörüyüm diyen değerli Fatih hocamızda nasıl olurda bu sorunu göremezler gerçektende akıl sır ermiyor.Fatih hocamız çıkmış hala forvet transferi peşinde koşuyor , diğer mevkileri görmezden gelir gibi….

Bence bunda 2 neden olabilir:Birincisi gercektende bir memnuniyet var bek konusunda,diğeri ise onlarda bu gerçeği hep biliyorlardı ama bi şekilde ben idare edebilirim kafasındalar ama idare edemezsin hocam olmuyor… olmuyor….olmaz.Bu oyuncular kaç hocanın başını yedi ,seninde başını yerler hocam seninde……

Sedat Doğan, "Biz Fabiano ve kulübüyle anlaştık ama haberler basına yansıyınca bu transfer gerçekleşmedi. Taraftarlar Fabiano'nun evini bastı ve oyuncuyu bu transferden zorla vazgeçirdi" dedi. Sedat Doğan ayrıca bu sezon transfer için 6 milyon euro'luk bir bütçe ayırdıklarını belirtti.

Klubün mali durumunun ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyorum ama futbol için ayrılan 6 milyon avroluk bütçe tek kelime ile komik ve gülünç......

6 milyon euro bütçemiz olduğunu sanmıyorum şahsen ben :) Gerekli transferler yapılacaktır 15-20 milyon euro arası bir fiyat bile belki olabilir bu transferler.

Baros-Elmander ikilisi uyumlu bir ikili olma yolunda gidiyor sanırım ayrıca Stancu ve gerektiğinde Kazım gibi bir kozumuz da var o bölgede imparator da bunu farketti galiba ve yıldız forvet transferi olayından sene sonuna kadar vazgeçilebilir bu yüzden hem genç hem yetenekli hemde yedek kalmayı sorun etmeyecek küsmeyecek şans verildiğinde de elinden geleni yapacak bir Türk ismi kadroya katmalıyız buna uyan isim olarak şuan tek Sercan Yıldırım vardır bence o yüzden Pino da gözden çıkarıldığına göre sağ kanada da rekabeti arttıracak bir isim gerek bu da Volkan Şen'dir bu yüzden bana bu ikilinin transferi çok önemli gibi geliyor. Pino+Mustafa Sarp+7-8 milyon euro verip artık bu 2 transferi bitirmeliyiz böylece uzun yıllar Türk rotasyonunu da sağlama alarak gelecek yıllardaki transfer harcamalarını da önlemiş oluruz..

Kazım ve Sabri sağlıklı iken sağ kanadı düşünmemize gerek yok. Geçen sezon bile birlikte oynadıklarında çok katkı yapmıştı ikisi bize. Çok güzel uyumları vardı.

Forvet konusundaki ısrara anlam veremiyorum. Elimizde gerçekten çok kaliteli forvetler var ve gerektiğinde forvet oynayabilen oyunculara da sahibiz. Geçmiş yıllarda ağzımızın yanmasında dolayı sanırım..

Forvet konusundaki ısrara anlam veremiyorum. Elimizde gerçekten çok kaliteli forvetler var ve gerektiğinde forvet oynayabilen oyunculara da sahibiz. Geçmiş yıllarda ağzımızın yanmasında dolayı sanırım..
Cevabını vermişsin Tugay, geçmiş yıllarda ağzımız yandı. :D

Ayrıca ben daha 3-4 transfer olacağını düşünüyorum. Eboue ismi dönüyor ortalıkta ama bakalım.

Şike operasyonu baya gündemi meşgul etti ancak biz bu arada hiç ses çıkarmadık transferde.Transfere hız vermemiz lazım.Defansımız hemen hemen son 4 yıldır aynı iskelete sahip.Sabri,Servet ve Hakan Balta.Son şampiyon olduğumuz sezondan itibaren Servet ve Hakan Balta'nın performansları paldır küldür aşağıya indi.Stoper ve solbek transferi şart.Mevcut kaleciler ile bu sezonu geçiremeyeceğimiz de açık.Saf 4-4-2 oynayacağımız düşünülürse elimizde şu anda Baros ve Elmander var.Stancu'nun kalıp kalmayacağı ise belli değil.Eğer Stancu ile yollar kesinlikle ayrılacaksa forvette almamız şart olur.Orta sahaya gelirsek;ilk 11'de Kazım-Selçuk-Culio-Arda 4'lüsü en ideal olur diye düşünüyorum ancak Kazım ve Culio'nun yerlerine daha iyileride alınabilir.Yönetim ve Fatih Terim'in işi de kolay değil.Maddi açıdan çok iyi durumda olmayan,geçen sezon dibe vurmuş ve bu sezonda Avrupa kupalarına katılamayacak bir takım devraldılar.İşleri zor,Allah kolaylık versin.

Eboue deniyor, Volkan deniyor, Cambiasso deniyor. Yerinde ve güzel hamleler olur. Eboue ve Volkan'dan oluşan bir sağ kanat rotasyonu istisnasız her rakibin sol tarafını felç etmeye adaydır. Cambiasso&Selçuk ikilisi ise çok baba bir ikili olur, ikisinde de lider ruh var. Ama işte sırıtan bir sol bekimiz var, hatta sırıtmaktan da öte.

Eboue deniyor, Volkan deniyor, Cambiasso deniyor. Yerinde ve güzel hamleler olur. Eboue ve Volkan'dan oluşan bir sağ kanat rotasyonu istisnasız her rakibin sol tarafını felç etmeye adaydır. Cambiasso&Selçuk ikilisi ise çok baba bir ikili olur, ikisinde de lider ruh var. Ama işte sırıtan bir sol bekimiz var, hatta sırıtmaktan da öte.

Ben de Hakan Balta'dan nefret ediyorum ama Fatih Terim ile birlikte maksimumunu oynayacaktır diye düşünüyorum. Hakan Balta'nın maksimumu da Avrupa maçları olmadan Lig-Kupa maçlarını rahat götürür kesinlikle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...