Adebayor'u Totthenam istiyor,geçenlerde Mourinho da bize şu an itibariyle en yakın isim Adebayor dedi,biraz zor o transfer.
Melo işi baya ciddi ve sona yakın sanırım. Hem sanal alemde ismi baya öne çıktı hem Şeref Aydın belirtti hem de bugün Taffarel, telefonda konuştum, İstabul ile ilgili bilgi verdim dedi.
Bence oldukça doğru bir hamle olur. Hem ortada sahanın defansif yönünü daha iyi toplayan bir adamımız olur, hem gerekli sertliği verir, hem de gayet de teknik adamdır. Umarım sonlanır bir an önce.
ilk 2ye en son ne zaman girmiştikTakım şu anki hali ile iyi durumda değil. Ancak Baroş kendine gelirse ve Muslera beklenen performansı gösterirse kafadan ilk 2'deyiz. Bu lig bu kadar basit bir lig işte. Ancak takımın bir şeye benzeyebimesi için çok kaliteli bir ortasaha ve stoper, ayrıca iyi bir solbek ve Baroş ve Elmander'e alternatif bir forvet lazım. Volkan Şen de olursa ve kimya tutarsa şampiyonluk çok kolay olur.
google'dan araştırmak zor olmaz sanırım. Ama ben cevap veriyim 2008 yılıydı. O kadromuzu hatırlarsak ortasahamız Ayhan-Barış-Linderoth'tu. Yani Ayhan Barış sayabiliriz. Ama Lincoln-Arda ve Nonda-Ümit-Hakan kısmen iyi iş çıkarabilmişti. O bile bizim şampiyon olmamıza yemişti.ilk 2ye en son ne zaman girmiştik
Sandığınız gibi basit değil son 10 sezonda dört kere ilk ikiye kalabilmişiz bunun üçü zaten şampiyonluk, son 5sezona baktığımızda sadece birkere ilk ikiye kalabilmişiz oda şampiyonlukgoogle'dan araştırmak zor olmaz sanırım. Ama ben cevap veriyim 2008 yılıydı. O kadromuzu hatırlarsak ortasahamız Ayhan-Barış-Linderoth'tu. Yani Ayhan Barış sayabiliriz. Ama Lincoln-Arda ve Nonda-Ümit-Hakan kısmen iyi iş çıkarabilmişti. O bile bizim şampiyon olmamıza yemişti.
Melo'yu felan beğenmiyoruz da ligimizin kalitesi bu yani. Bir Alex ile şampiyon olursun. O kadar kasmamak lazım. Bir takım havası yakalamaya bakar.
Sandığınız gibi basit değil son 10 sezonda dört kere ilk ikiye kalabilmişiz bunun üçü zaten şampiyonluk, son 5sezona baktığımızda sadece birkere ilk ikiye kalabilmişiz oda şampiyonluk
yeni jenerasyon teknik adamların futbol anlayışı daha modern hırsları motivasyonları heyecanları daha yüksek yabancı sınırının yükselmesi anadolu takımlarındaki yerli oyuncu kalitesini artırıyor
ben sizinle aynı fikirde değilim Türkiye liginin kalitesi üst seviye olmasada söylediğiniz kadar basit olduğunu düşünmüyorum
o zaman alex atsın volkan kurtarsın fenerinde ilk 2 garanti olsun queresma atsın rüştü kurtarsın beşiktaşında ilk 2 garanti olsun herkez kafadan ilk 2de
Tartışmayı pek sevmem ama durum aynen böyle. Alex atıp Volkan kurtardığı için Fener yıllardır kafadan ilk 2'de. Bu ligde ortasahan ayağı biraz top yapan oyunculardan oluşsun. Kalecin ve hücumcun da üstüne düşeni yapsın, çok büyük ihtima ilk 2'desin. Marka değeri üfürmeleri ile iyice şişirdiler ama içi boş. Eğer dolu bir lig olsa Nisan ayında Avrupa'da bir takımımız olurdu. Bakınca "Portekiz ligi ne yea, Hollanda ligi ne yea,Ukrayna ıyyy" diyoruz. Ama Gerçek şu ki onlar Avrupa'da daha başarılı. Bu da doğrudan lig kalitesi ile alakalı bir durum.