Bu futbolcuları almasına alalım da oyunuda Muslera kurar artık...Orta saha nerde beyler,kim yönlendircek oyunu? Flash transferden vazgeçtim eli ayağı düzgün bir orta sahaya öpüp başıma koyacam
Melo ile Selçuk var ya..
Bu futbolcuları almasına alalım da oyunuda Muslera kurar artık...Orta saha nerde beyler,kim yönlendircek oyunu? Flash transferden vazgeçtim eli ayağı düzgün bir orta sahaya öpüp başıma koyacam
firatgunayer fırat günayer
Son dakika...Fatih Terim:Arda'nın yerini dolduracağz..Takımın kaptanı Ayhan Akman olacak gibi..
Son dakika.. Fatih Terim:" Eboue bir kaç güne kadar aramıza katılabilir"
13 dakika önce
Fatih Terim:"Arshavin'i basından okuyorum..Yaklaştığını söylüyorsunuz..Maşallan benden iyi biliyor ve çalışıyorsunuz"
12 dakika önce
Son dakika..Fatih Terim:"Arshavin'i kim istemez,ancak önemli olan şartların uygun olması"
Fatih Terim:Arda'nın aklımızda olmayan gidişiyle daha acil bir transfer ihtiyacımız oldu"
11 dakika önce
Son dakika...Fatih Terim:""Birileri gitti diye ağlayacak halimiz yok..Kim giderse gitsin,Galatasaray Galatasaray'dır.."
9 dakika önce
Son dakika..Fatih Terim:"Biz ihtiyaçlarımızı biliyoruz ve ona göre transfer yapacağız.Yüksek maliyetli transferlere ilk olarak ben karşıyım"
6 dakika önce
ibrahimseten ibrahim seten
keita'da son dakika: fterim "alalım ama bu adamı kulübü niye bonservissiz bırakıyor, ona bakıp, son durumunu öğrenip alalım" dedi..
24 dakika önce
Valla Uğur katılmıyorum sana açık net şekilde.
Arda'yı kaybetmişken yerli olarak Türkiye'nin en iyi kanat oyuncusunu yedek bırakma harcama gibi bir lüksümüz yok aksine Kazım'ı daha iyi hazırlamalı daha sorumluluk vermeliyiz.
Haricen Muslera-Ujfa-Eboue-Melo-Baros(Elmander) zaten 5 kişi ve sol kanatta oynayabilecek hiç bir ama hiç bir yerli oyuncu yok.Oradada gelecek yabancı oynayacak etti 6. Hangi formüller Kazım yedek kalacakta Keita oynayacak.
Kontenjanda konusunda haklısın, benim de tek çekincem o zaten. Keita + Eboue'nin dışında bir yabancı daha aldığımızda kilitleniyoruz. Ama işte Fatih Hoca bunları düşünüp bir formül bulmuş da olabilir. Belki Kazım'ı sola atmayı düşünüyordur, belki Arshavin olmazsa madem öyle Keita'yı alalım diye düşünmüş olabilir, belki de Mervan, Engin gibi yerli alıp sola monte ederek kumar oynayacaktır. Olmadı Keita gelsin, yedek de dursun sıkıntı olursa oynatırım diye düşünüyordur.
Ama geçtiğimiz seneden sonra ben Keita'yı duyunca pek mantık aramıyorum, zira bu ligin anasını ağlatabileceğini gördük. Hele Sabri + Eboue + Keita'dan oluşan bir sağ taraf, değil bu ligin dünya üzerindeki bütün takımların sol tarafını felç edebilir.
Stancuyu-Culioyu-Pinoyu beğenipte neymiş efendim Keita yabancı statüsüne takılırmış veya fazlalıkmış,Stancu fazlalık değilde Keitamı fazlalık oluyor,geçin efendim bu soruyu,yeterki Fatih hoca onay versin,direk gelir Kazımı forvete çekersin Keitayı sağa,yani takımda yer mi bulamayacağız ama öncelik sol kanattır ve sol ayaklı bir oyuncu şarttır oraya,Stancu kendi mevkisinde forvet oynama işini bile becerememiş bir adamken birde sol kanadı mı toparlayacak asla.
Ya Doğan, Kazım'a bir yer bulamamışsın çırpınıyorsun geliyim mi yardıma ?