2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takıma arshavin alınsa bile sol kanatta eksik kalıyoruz koca sezon böyle yürümez,yönetim alternatif bir sol kanat içinde transfer yapacakmı bakalım.ozan ipek alternatif olabilir birde arshavin,eboue,forvet lazım bu takıma.

Pozisyonları farklı olan iki adamı böyle kıyaslarsan olmaz, hem de yanlış anlaşılır. Bir Galatasaraylı'ya Eboue, Keita'nın iki katı dersen, adamlar hücumda 5 kişiyi sırtında taşısın asist yapsın, senede 15 maçı kafadan bize alsın diye bekler. Zira Keita her ne kadar deplasmanlarda yok desek de iç saha performansı, yardırmaları hala akıllarda.

Burdan Eboue'yi istemediğim anlaşılmasın. Zira Fatih Hoca da Eboue'yi, Keita gibi oynasın diye istemiyor. Sağ beki ve sağ içi rahatlatsın diye istiyor. Ki bu iki pozisyonu da hakkıyla oynayacak, önemli katkı sağlayacak bir adamdır. Ben başından beri çok sevinçliyim, bu transferin olma ihtimaline ama Keita'dan iki kat daha iyi cümlesi, yanlış bir beklenti ve algıya sebep olur.

Ronaldinho şu anda ülkesinde oldukça formda ve iyi bir ivme yakalamış durumda. Bir girişimimiz olsa dahi geleceğini zannetmiyorum.
Eldeki imkanlar doğrultusunda biraz daha uzun vadeli düşünmekte fayda var.

Ronaldinho'da 31 yaşında Arshavin'de... O bakımdan gidip böyle uçuk paralar ödeyecekken Ronaldinho çok daha iyi olur diye düşünüyorum... Kimse Arda'nın A sını hatırlamaz...

lass i bir maçta izlemiştim sol içte oynamişti aklima geldi hangi maç oldugu.ve fenada oynamadi ki çogu zaman mesutun yerine girmişligi vardir.ve son zamanlarda arda da bizde 10 numara oynamaya baslamişti.o yüzden yazdim dogan kardesim.ama yinede sorun için tşk ederim.

Ya ozaman bende bir maç Sabri'yi sol bekte izlemiştim fenada oynamamıştı şimdi adamı Balta'nın yerine mi koyalım :)

Lass ile Arda'nın hiç alakası yok. Arda Terim geldiğinden biri sol açıkta oynuyor zaman zaman orta olana kat ediyor Lass ise dökme defansif ön libero ve orta sahadır. Adamı açığa falan koyamayız yahu.

Elde şu anda iki tane kanat oyuncusu var; Kazım ve Aydın. Takımda Selçuk'u çıkarırsak yaratıcı oyuncu falan yok.

Hücumda an itibariyle Allah'a kalmış durumdayız, ciddi anlamda planlar alt üst oldu.

An itibariyle demişim zaten. Arda'nın sakatlıklar dolayısıyla göstermediği performansı, onun bu takımın en yaratıcı oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmezdi. Geçen sene sıkıntımız bu değil miydi, yaratıcılık ve orta saha. Orta Saha sorunumuzu çözdük ama şimdi de ofansif anlam da zayıfız hala. Arshavin + Eboue ya da muadilleri adam kesinlikle lazım. Üstüne bir de benchi kuvvetlendirecek adamlar da lazım.

Arshavin + Eboue'nin yanına, Engin, Yiğit, bahsedilen gurbetçiler Tolga, Cüneyt ve Mervan. Hatta mümkünse Mevlüt'ü de alabilirsek süper olur. Hem Fatih Hoca'nın forvet aşkı diner, hem de 11'e sağlam bir yerli koymuş oluruz.

Uğur eksik değiliz diye düşünmedim ama Arda dan medet ummak hataydı. Ki yine sakatlanmış çıt kırıldım oldu iyice ve Avrupa sevdası ile bizde oynamıyordu bile ve bu senede aynısı olacaktı. Söylediğin isimler alınırsa elimiz aşırı rahatlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...