2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Pavlyuchenko dedikoduları ve Baros'un gitme ihtimali de dedikodular arasında.

Muslera, Sabri-Ujfalusi-Servet-Hakan, Eboue-Melo-Selçuk, Arshavin-Kazım, Pavlyuchenko

Olabilir ama ben sağlam bir Baros'u Pavlyuchenko'dan önde tutarım. Tarz olarak farklı olsalar da, benim açımdan Baros daha öndedir. Ama maliyetler, oyuncu istekleri, teklifler, sakatlık durumu vs. Ayrıca bilinen bir Arshavin&Pavlyuchenko ortaklığı da faktör olabilir.

Pavlyuchenko,Baros'un yanına partner olarak alınacaksa sözüm yok.Ancak Baros gönderilip,Pavlyuchenko alınırsa hiç iyi olmaz.Arshavin sesleri de iyice yükseliyor.Ah keşke gelse. :)

Keita gelirse çok tatlı olur , acaip olur , müthiş olur. Hem forveti hem sağ açığı Kazım'la yedekleriz.(daha Elmander var forvette yedek olarak ) Ve sol açığa yabancı alıp transferi kapatırız gibi geliyor. (eboue bitti sayıyorum , artık istanbulda gezerken Sultanahmet'te pat diye karşıma çıkacakmış gibi geliyor , o kadar net söylüyor geldiğini herkes)

Bu futbolcuları almasına alalım da oyunuda Muslera kurar artık...Orta saha nerde beyler,kim yönlendircek oyunu? Flash transferden vazgeçtim eli ayağı düzgün bir orta sahaya öpüp başıma koyacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...