2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursaspor resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Yönetim Kurulumuz ve Teknik heyetimizin ortak kararıyla futbolcularımız Sercan Yıldırım, Volkan Şen ve İbrahim Kaş ile ilgili olarak transfer teklifinde bulunan kulüplerle görüşme kararı alınmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Bursaspor Kulübü"

Bursa gemileri yaktı 'resmen'...

Bu sabah ki haberlerde resmi teklif ilettiğimiz açıklanmıştı Adnan Öztürk tarafından.Alman basını 9 milyon euro demişti.Pek bir önemi kalmadı gerçi Köln,teklifi reddettiğini açıklamış.İyi oldu sayılır 1-2 oyuncuyla uğraşıp transfer yapılmamalı.Haftalardır Forlan ile olursa Baros yolcu hoca zaten sıcak bakmıyor deniyor olmazsa Baros mecburen kalıyor.Madem hoca istemiyor diyelim niye alternatif yok.Podolski olmazsa alternatifler Benayoun ve Marlon yazıyordu tahtada.Fayda olarak Benayoun nedense tercihim Marlon.Podolski olmaz demiyorum ama bu saatten sonra Köln'ün fiyat yükselme politikasıda olsa kanmamalıyız.Daha ucuza Guardado var.Hem bek hem açık daha ne olsun? En son Juve peşindeydi.Mata'dan sonra bence Valencia'da kapak atar.Umarım genç ve performans göstermediğinde bile satıp zarar ettirmicek bir adam buluruz.

Kimi alacağız gerçekten çok merak ediyorum. Yerli olduğu için Volkan Şen olabilirdi belki ama Trabzon bitirmiş o transferi galiba.. Alternatifler iyiden iyiye azalıyor ve solda oynayabilecek oyuncumuz yok. Umarım birçok kişiyi tatmin edecek biri gelir şu sol açığa

Podolski olmazsa parayı basıp Diego'yu alıcaz bence.Takımda diziliş sorunu olsa da 2.Lincoln resitali seyretmek fena da olmaz :) Benayoun-Forlan / Podolski-Forlan / Diego-Forlan gibi olacak gözüküyor.Ya da Forlan'ı almıcaz bir transferle kapatıcaz gibi.Bir an önce transfer sezonu bitse de şu belirsizlik son bulsa :)

Bir forvet aldığımızın işareti olabilir Stancu'nun gidişi.10 gün kalmış Forlan ve Podolski olmazsa alternatif isim bile geçmiyor hücumcu için.Saçma olsada Forlan alınmış olabilir.

Benim için hala 1 numaralı aday Podolski daha sonra Marlon ve sonrasında Diego.

Diego'nun olası bir transferinde maliyetin Podolski'den daha az olacağına neredeyse eminim onun için konuşulan bonservis 6-7 milyon avro civarında ve taksit ve pazarlık seçenekleri var.

Marlon hem futbola ve başarıya açlık anlamında hemde yatırım anlamında çok daha cazip geliyor bana.

Podolski işininde Lincoln olayına benzemesi muhtemelen şu anda oyuncu ile anlaşılmış durumda ve bu yolla baskı kurulacaktır büyük olasılıkla hala oluru var bence.

Ya bu sene ne sanssizliktir kuluple anlasiyosun futbolcu yok diyor futbolcu gelmek istiyor kulubu hayir diyor ne kara bahtimiz var arkadas

Sercan ya forvet sıkıntısı çeken Fenere gider yada Beşiktaş'a.Bizimkilerinde ihtiyacı var.3 büyüklerden biri ya da ülke dışı Rusya.Volkan'ı da istersek alırız Trabzon'da alabilir ancak açıklamalar ne kadar doğru emin olamasamda Trabzon ilgilenmiyoruz demiş.En azından Volkan'ı ucuza kapatmak lazım.

Arshavin bence yarına kadar açıklanır işin ilginç tarafı en ufak bir ümidim yoktu hala daha o kadar hücümcu sattı satar mı Arshavini bilmiyorum . Ayrıca Stancuda kiralık olarak 350bin euro almak büyük başarı :) culio stancu 900 000euro :) Ordu bize yaradı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...