2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer sezonu bittiğinde dönecekmiş. Mert Bey, Twitter'da yazmış diyince ondan söyledim.

arkadaşlar ben yazdıklarımı üç gün önce ibrahim seten in profilinde okudum
bir gün sonrada gökmen özdemir in sayfasında gördüm
gökmen özdemir pazartesi netlik kazanır podolski nin işi yazmış
forlan konusunda inter de ısrarcı, malum eto da gitti
şimdi podolski ve forlan isimleri iyice ayyuka çıkıca yazdım

Podolski deli oyuncudur saha içinde dizginlemek zordur yaşına 26, süper tam bonservise değer yaşta.
Alınırsa çok sevinirim. Forlan eldeki forvetlerin hepsinden çok farklı bir oyuncu futbolu sadece ön tarafta değil 30-40 metrelik bir alanda oynayabiliyor buda büyük kazanç olur bizim için evet sadece 2 yıllık bir katkısı olur ama güzel olur yinede ona dünya para dökülmesi taraftarı değilim pek.

Futbolcu önerisi olarak Leon Osman diyorum :)

Türk oyuncu ararken, Premier Ligin tecrübeli ismi Leon Osman hiç düşünlmüş müdür acaba? Bugün Everton maçında biraz o gözle izledim. Orta sahada Selçuk ile iyi işler yapabilir. Sağ açığa da çok iyi bir alternatif olur.

Fatih Hoca ile Kazım milli takımdan beri iyi anlaşıyor. Aralarındaki bu iyi iletişimin sebebi ikisinin de 2. nesil Kıbrıs Türkü olması olabilir diye düşünüyorum. Niye bunu diyorsun derseniz Leon Osman da 2. nesil Kıbrıs Türkü.

Keşke olsa böyle bir hamle, İngiltere Liginin sertliğinde barınmış biri Türkiye Ligine çok kolay uyum sağlar. Bkz: Neill

Bir diğer önerim ise Malik Fathi olacak. Mainzda geçen sene 30'u aşkın maç oynadı. Sol beklerimizin ikisinden de memnun değilken düşünülebilirdi.

Bu iki oyuncunun da pahalı olduğunu düşünmüyorum. Genç olsalar kariyerleri için Türkiyeye gelmezler denebilir fakat artık 28-29 yaşında oyuncular. Düşünülmüştür büyük ihtimal bu isimler gerçi ama aklıma gelmişken yazayım dedim :)

abi bu sercanda başkalarını görüpte benim göremediğim nedir anlamıyorum
golcü desen değil ayağında top tutar desen oda yok,sadece kısa mesafe hızlanması iyi olan başka hiçbir özelliği olmayan bir adam
volkan şen gereksiz( kazım varken)

Sercan ve Volkan biri kesinlikle hatta ikisi bile alınabilir.Solda oynayabilir Volkan nasıl performans verir o konuda emin değilim.Sercan'Da hem forvet hem kanat olarak denenebilir.Sezonun 40 üstüne 4-5 kupa maçı düşünüldüğünde 45 maç yapar.Şimdi değilde gelecek sene üstüne 10 Avrupa maçı eklense ki oyuncularımızın çoğu milli takımlarında.Çok ama çok geniş bir kadro şart artık.Kadro derinliği çok önemli artık.Günü kurtarmayı değilde geleceği de düşünmeliyiz.Milyon eurolar döktüğümüzde vermediler artık elinde koz oldu kadro dışı bırakıldıklarından.Denenmesi taraftarıyım makul ücretler geliceklerse.

valla alınabilse 2si birden alınsın isterim ben.. sercan da volkan da potansiyeli yüksek, kaliteli yerli oyuncular.. bu adamları rakiplerime kaptırmaktansa benim kadromda olsun.. nasıl selçuk inan transferi çok kritikse sercan ve volkan transferleri de çok kritik.. bu oyunculardan birini bile uygun bi fiyata alabilirsek gelecek sene avrupada da oynadıktan sonra iyi paralara satma fırsatımız olabilir.. ama dediğim gibi rakiplerimize kaptırmak hiç iyi olmaz, hem bidaha almamız zor olur hem de böyle genç yerli saf yetenek oyuncu bulmak kolay değil malum.

Adnan Öztürk,Podolski için bu sabah kulübüne transfer görüşmesine başlamak istediğimiz resmi yazıyı gönderdik demiş.Radyospor'da Özgür Sancar'a.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...