2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tulun: Gerekli olan her bölgeye 3-4 isim var. En gec 15 gün icinde kadro`yu kurmus oluruz.
- G.Saray büyük oyuncularla oynayıp,büyük hedefleri kovalamalı.
- Birçok önemli oyuncuyla görüştüm, hiçbirinden olumsuz dönüş almadık. G.Saray'ın ismi halen Avrupa'da çok büyük.
- Arda'nın gideceğini sanmıyorum. Kuracağımız kadroda o da olmak isteyecektir.

Yine içim ferahladı. :)

Ben işlerimden dolayı takip edemiyorum. Biri özetleyebilir mi? selçuk geliyor mu? kaleci kim olacak. Bi de basketbolda şampyion olacak mıyız :)

Onu bunu bilmem, Mithat Abi'nin açıkladığı isimlerden biri bile gelmezse büyük yıkıntı içine girerim. Büyük beklentiye soktun beni abi.

Selçuk ntvspora konuşmuş. Hiçbir takımla görüşmedim verilmiş bir söz ve yapılmış bir anlaşma yok dedi. Milli takımı kampından sonra karar verecekmiş. Anladığım kadarıyla kendisi de ne yapacağını bilmiyor.

Hayal kırıklığına uğradım açıkçası

Selçuk Milli takım kampından sonra Trabzonspor ile görüşecek. Bu görüşme olmadan yapılmış bir anlaşma olsa bile söyleyeceğini düşünmüyorum. Nasıl ki bugün Egemen görüşüp seneye takımda olmayacağını söyledi ve ardından Bjk borsaya bildirdi, Selçuk transferinde de böyle bir senaryo olacağı kanaatindeyim. Umarım açıklayan biz oluruz.

Abi kim geliyor çocukları topladım öğlenden depoya attım kesim için ama bi kesemedik gitti. Karınları acıktı deminden beri tavuk döner söletip duruyorlar az daha yeseler bi Drogba parası çıkcak. Bi de ayran istiyorlar :D

Deniz çocukları kesmek yerine BAM'ı bulduğun yerde kessen daha iyi olmazmı.

En azından o çocukların vatana millete hayrı var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...