2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 haziran dan sonra netleşir anlamında berkan ayrıcada kaynağımda batur altıparmak neden açıklanmıyo sorusuna ise lig daha yeni bittiği için milli maçtan sonraya kaldı..

Arkadaşlar defalarca söyledim Selçuk İnan transferi çoktan bitti. Kaynağım çok sağlam ama Galatasaray tarafında değil Fenerbahçe tarafında. Kendisi Fenerbahçe'de çalışan bir profesyonel. Her hafta televizyonda gördüğünüz biri ama isim veremem. 3 hafta önce Selçuk'un Galatasaray'a imza attığını söyledi. panik yok yani.
Bu arada Şenol Güneş'te bugün basın toplantısında Selçuk'un ayrıldığını doğruladı.

arkadaşlar haber doğrumu bilmiyorum ama kaynaklara göre zapata ile yollar ayrılmış.. semih şentürk galatasaray imza atabilir. galatasarayın transfer gündeminde less ottamans diye bir futbolcu vamrış kendisi hakkında pek bilgim yok. drobga transferi ie yattı gibi çünkü chelse kulubü kendisi ile sözleşme yenileceğini düşünülüyormuş devrede city takımına varmış. galatasaraytransfer gündeminde diğer bir oyuncu necati ateş ve batuhan karadeniz varmış

arkadaşlar haber doğrumu bilmiyorum ama kaynaklara göre zapata ile yollar ayrılmış.. semih şentürk galatasaray imza atabilir. galatasarayın transfer gündeminde less ottamans diye bir futbolcu vamrış kendisi hakkında pek bilgim yok. drobga transferi ie yattı gibi çünkü chelse kulubü kendisi ile sözleşme yenileceğini düşünülüyormuş devrede city takımına varmış. galatasaraytransfer gündeminde diğer bir oyuncu necati ateş ve batuhan karadeniz varmış

les ottamans otel adı :) drogba işi yatmadı pek çok kişi doğruladı anlaşılmış

arkadaşım semih blöf yapıyo yok sezon son cart curt fazla para kopartmak için o merak etme gs istememeli bence ruhunu boş fotbolcularla vede paraya satanları almamalı caner örneği gibi adam ne diyo bizde oynarken fb puan kaybettiğinde üzülüyomuş beyfendi yazıklar olsun o kutsal formayı giydiğin için ah adnan sezgin ah başkan nasıl transfer politikası bu

Drogba işi yatsa üzülmem ama Selçuk kaçırırsak çook üzülürüm.Selçuğun durmu bence bizim gelecek sene için iddamızı ortaya koyacak...

Drogba önemli evet ama Selçuk da en az onun kadar önemli bence.
Yerli,bonservisi elinde,kalitesi belli.
Kesinlikle kaçırmamamız lazım ; çünkü en çok bizim ihtiyacımız var.

les ottomans için şaka yaptınız heralde:) Ünal Aysalın eski eşine ait kuruçeşmedeki otel o

Tribundergi'de bir üye yazmış
! Ligtv muhabiri alper yemeniciler; S.İnan 2,7 milyon avroya FB'de diyor.

Bugün izlemedim böyle birşey söylendi mi ?

Sezer Öztürk transferi bitti artık.Eskişehirspor Basın sözcüsü Radyospor'a bağlandı ve oyuncuyla nalaştılar dedi.Hatta takasta Gökhan Ünal veya Bilica'yı isteyeceklerini söyledi.

Selçuk başka takıma giderse sırf oyuncu değil rüzgarı havayı herşeyi kaybederiz. Aysal'ın asıl hedefimiz dediği başarıda yalan olur böylece. Biz Selçuk'u kaybettiğimiz için değil rakiplerimiz kazandığı için olur bu. Aysal çok kötü beklentiye sokmuş beni, transfer haberi gelmedikçe içim daralıyor.

Yerli oyunculari gozumuzde buyutmeyelim.Yabanci tercihini duzgun yapan ligi goturur.6 yabanci tercihi hayati.Selcugu buyuk ihtimal almisizdir ama yabanci tercihlerini daha onemsiyorum.

Sezer'le niye ilgileniyoruz onu bir anlasam.Bülent Uygun Sezer için 10 milyon euro veren alır demişti.Açıkcası Türk futbolu hayal aleminde yaşıyor.bu adama vericeğimiz bonservise yazık.Ayrıca bu Sezer 2 yıl önce kulüp onu alacağanı söz vermesine rağmen bize kazık atıp sözünü yiyip sözleşmesini uzatmıştı.

Kulübede oturucak sıradan yerlileri bırakalım ne yapıp edip takıma direk katkı verecek Selçuk işini bitirelim.Yedek için kalırsa Culio ve Yekta gibi oyuncular işimizi görür.Bırakalım Fener para saçsın 2. Özer olur anca Sezer.

Selçuk biraz akıllıysa bize gelir. Gittiğinde direk 11'e gireceği tek takım biziz çünkü. Hem Beşiktaş'ta hem Fener'de kendi bölgesinin alternatifleri çok fakat bizde öyle değil - ki ben Selçuk'un bize geleceğini düşünenlerdenim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...