2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklemekten nefret eden bir insan olarak bu dakikadan itibaren Drogba gelmezse kendimi keserim heralde..
Ulan hayat akışımı bile buna göre ayarladım artık ya..
Tamam, isimler Galatasarayın önüne geçmez haşa ama bizim en azından benim önüme geçen adamlar var..

G.Buffon

Sabri Sarıoğlu_____
Ersan Gülüm_____Lucas Neill_____Çağlar Birinci

Gökhan Inler_____Kim Kallström

Selçuk Inan

Elmander_____Drogba

Buna bir de yedek kadro şart :)

Sinan Bolat

Orhan Şam Servet Serdar K. Hasan ali

Lorik Cana Ceyhun Gülselam(M.Ceylan)

Kazım Sezer(M.Ekici) Olcan(Tunay)

Baros(Pektemek)

Neill olmaz ama sanki o kadroda :-(

drogba nazlanınca adebayor içinde devreye girdiler,bu sefer drogba'nın isteklerinde yumuşama oldu.İkisinden bir bu hafta bizimle olucak.

arkadaşlar bu arada spor basınında galatasaray ile ilgili haber dahi yok özellikle ntvspor tam bir faşizan yaklaşım yapıyor ama en güzel cevabı vermemiz lazım bir bomba transfer patlatarak...

acık söylemek gerekirse Drogba'dan sonra Adebayor ismi beni pek kesmedi:) Drogba olmazsa Kalou veya Etoo'yada yönelme ihtimalleri var.....

Drogba konusunda cok ta aceleci olmayalım aslında,ismi gecen adam Didier nazlanacaktır,şımaracaktır ona yakışır böyle büyük bir yıldızın transferi ha deyince bitmez hemen,yerli piyasasında bile adam alırken,ne kadara vasat biri bile olsa en az 2,3 hafta sürüyor onlar ile karşılaştırınca Drogba öyle 1 günde bitirilecek bir transfer değil,Msimoviç 4 ay beklendi burada az dah sabır.....

Bana göre öncelik ne Drogba ne de bir başkası, ilk hedef Selçuk İnan olmalı...

Nevizade´de yapacak bir şey yok ama bari forumda gençlere kötü örnek olmayalım Mithat Bey, değil mi? : )

son aldığım duyumlara göre selçukla 3+1 yıllık anlaşıldı resmi imzalar 5 haziranda hayırlı olsun resmi ağızdan duydum

Resmi ağız ne demek? Her önüne gelen Selçuk 4 sene bizde diyor ama Selçuk daha görüşmedik Avrupaya gitmek isterim diyor. Sizin kaynağınız kimdir belirtirseniz biz de seviniriz.

5 hazirana doğru görürsün eğer burdaysan ozmn açıklayacam içiniz rahat olsun gayet net orta sahaya yazabilirsiniz selçuk inan diye

5 hazirana doğru görürsün eğer burdaysan ozmn açıklayacam içiniz rahat olsun gayet net orta sahaya yazabilirsiniz selçuk inan diye

5 haziran pazar günü transfer fln açıklanmaz. Hafta içi açıklanır açıklanırsa zaten. Kaynağınız klüpten mi, selçuk inan tarafından mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...