2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli oyunculari gozumuzde buyutmeyelim.Yabanci tercihini duzgun yapan ligi goturur.6 yabanci tercihi hayati.Selcugu buyuk ihtimal almisizdir ama yabanci tercihlerini daha onemsiyorum.

Ben sizin dediğinizin tam tersini düşünüyorum.Eğer iyi yabancılarla şampiyon olunsa geçen sene biz,bu sene de beşiktaş şampiyon olurdu.

Bu sene şampiyon olan fener de alex dahil bütün yabancıları tut;mehmet topuz,gökhan gönül,emre yi kadrodan çıkar yerlerine sabri,ayhan,barış ya da mustafa sarp ı koy sizce şampiyon olma şansları var mı?

Bence Türkiye liginde şampiyon olabilmek için yerli kalitesinin iyi olması şart;netice de ilk 11 i sırf yabancılardan oluşturamıyoruz.Bu nedenle Selçuk un transferi şart eğer olmaz ise daha sezon başında büyük gol yemiş oluruz diye düşünüyorum.

Yerliler çok önemli ve bu konuda beşiktaş akıllı bir yol uyguluyor..Gurbetçilerle ilgilenerek Burak-Tanju-Veli gibi isimler hem yerli piyasasına göre daha ucuz hemde iyi isimler..Selçuk bize gelmezse bence baya baya kötü olur.Yerli opsiyonlarımız baya azalır ve istediğimiz kadar yabancı alalım ilk 11 içn 5 yerli gerekiyor...

Karsiyakayi Alex ve Aziz Yildirim(medya,federasyon,mhk,saha disi faktorler) sampiyon yapmistir.Bizim sampiyon olamamamizin nedeni Adnan Polat ve takim ici sabotajlardir.Besiktas ise Schuster,Demiroren ikilisi yuzunden sampiyon olamamistir.Gokhan Gonulu ayri bir yere koyarim onun disinda Emre bizde olsa her mac kirmizi kart gorurdu.Ama Aziz Yildirim faktoru tek kirmizi kart gormemis Emre.Mehmet Topuz ise Karsiyakada iyi bir performans sergilemiyor.Yabanci faktoru neden onemli Zapata,Stancu,Culio,Insua ve Pino ilemi sampiyonluk bekliyorsun.Yoksa sakat Baros ve Kewellami.Bir onceki sene sampiyonlugu kaybetmemizin nedeni Barosun alternatifini takimda bulundurmayisimizdir.Santroforsuz bir takim olduk.Jo,Kewell,Barostan verim alamadigimiz icin ikinci yari sampiyonluk kacti.Keitaya sahip cikmadik.Dos Santosa sahip cikmadik.

Selçuk ile Hasan Şaş'ın Astoria AVM'de görüştüğü dedikodusunu verdi tribündergi. Pek inandırıcı değil aslında böyle açık ortamda görüşmeleri ve bu görüşmenin Hasan Şaş tarafından yapılması.

Ali abi

Fikirlerine saygı duyuyorum ama Mehmet Topuz karşıyaka da iyi performans sergilemiyor demek biraz garip olmuş.Özellikle bu sene ilk yarının sonundan başlayan ve lig sonuna kadar devam eden üstün bir performansı vardı diye düşünüyorum.Emre yi ne kadar sevmesek te ben 30 yaşındayım ama çıplak gözle izlediğin en iyi yerlilerden ve bu sene kendinden beklenmeyecek şekilde bir devamlılık gösterdi.

Bilmiyorum bu benim görüşüm;bi de kalelerinde volkan diye iyi bir türk kaleci de vardı.Şahsi görüşüm tabi bunlar ama;şampiyonluk için iyi yerli rotasyonu şart.Bakınız 96-2000 arası bizim yerli rotasyona.

Emre iyi bir performans sergiledi.Ama ilk yaridada cok iyiydi Emre.9 puan gerideydi Fener.Volkan,Gokhan Gonul ve Emre en iyi gozuken 3 Turk oyuncu zaten.Buna itirazim yok.Ama bu uc oyuncu degil Alex sampiyon yapti Feneri.Bu uc oyuncu en fazla berabere kalmasini saglayabilirdi takimin.96-2000 arasi Hagi,Taffarel ve Popescu derim. Bu oyunculari cikar ne UEFA gelirdi nede lig sampiyonluklari.Cok ekstra bir yerli potansyelimiz oldugu halde yine yabancilar sonucu belirledi o yillardada.

Bize gereken oyuncu profili pozisyon yokken serbest atistan golu yapacak bir oyuncudur.Duzgun Korner kullanabilen yaptigi ortalar outa gitmeyen oyuncu tipidir.Turkiyede yok boyle oyuncu yada ben goremiyorum.Yillar oldu serbest atistan golu unuttuk.Kornerlerde Servetle tehlike yapmaya calisan bir takima donustuk.Bize gereken kaleci normal pozisyonda zaten gol yemeyen ekstra pozisyonlarda cikaran bir kaleci olmali.Bizim kalemizde olmayan pozisyonlarda gol yemeyi becerebilen kaleciler duruyor.Bizim stoperimiz kafa topu vermemeli.Bize atilan her serbest vurus gol oluyor neredeyse.

Sabri,Servet,Gokhan Zan,Hakan Balta,Caglar,Arda,Kazim 7 tane A milli oyuncumuz vardi bu sene.Bunlarin 5 i ilk 11 oyuncusu A milli takimda.Bu yerlilerle olmaz yetersiz.Diger takimlardaki yerlilerde o kadar yetersizki bu 7 oyuncu hala milli takimda.Ondan yabanci potansiyeli cok onemli diyorum.Biz Selcugu alsakta almasakta ne ucariz ne cok geriye gideriz.Ama 6 yabanci tercihimizde hata olursa sampiyonluk gider.

hevesimizin biraz biraz kırıldığı çok açık artık bir transfer şart. Selçuk gelmez ise büyük hayalkırıklığı yaşarım yabancılar konusunda o kadar acelem yok ama 1-2 önemli Türk ismin bir an önce takıma kazandırılması lazım bence. özellikle boşta olan Selçuk,Ceyhun ikilisi çok önemli benim için ayrıca birkaç atakta yapmamız lazım iç piyasada.

arkadaşlar 2 gün içinde belki bu akşam belki yarın yani cumaya kadar 1 yada 2 tane açıklanacak şimdiden duyrulur çok süpriz birde kaleci var

O bitti , bu geldi , şu imzaladı.%100 kesin ve sağlam kaynak varsa paylaşılır onun dışında dakikada bir yoktan yere kimseyi gaza getirmeye gerek yok.

Kaç gündür takip ediyorum bir türlü yazamadım artık forumda güvendiğim bazı isimler bile yok şu oldu 2 dakika sonra açılıyor , bak şu oldu birinci ağızdan duydum gibi cümleler kuruyor iyice fanatik fotomaç fotogole döndük anlamıyorum bu işi mutlu mu oluyor millet yok 2 dakika sonra selçuk 4 yıllığına filan bizde deyince .

Oha her yer bitti şimdi GsBaskette de mi başladı duyumcu furyası ya ! Basketbol forumunda futbol duyumu paylaşıyoruz o da iyi ama :D :D

Türkiye'de birçok oyuncunun menejerliğini yapan Kazım Avcı Selçuk'un Galatasaray'a imza attığını yazdı an önce twitter'da. Resmi açıklama gelmeden inanmak zor ama önemli bir gelişme. Duyumcu değil de menejer olması da ayrıca bir dip not.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...