2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok önemliydi gerçekten ve ortada çok ciddi bir rekabet oluşması kafaları başka isimlere yöneltmeyede izin vermiyordu.
Bu transfer gerçekten bittiyse yerli piyasada yönetim artık daha rahat,geniş davranacaktır.

Sezer'de gelmez umarım, onun yerine aynı takımdan Alper'i alırım on kat daha iyi.Batuhan konusunda yetenekleri boyu posu beni cezbetsede karakteri sebebi ile oldukça soğuğum ona karşı.

gökmen özdemir yazmadan bugün ben yazdım arkadaşlar ama 3+1 diye maşallah yönetim çok gzl ters köşe etti beni 3+1 de vede 5 haziranda ama gzldi buda aarkadaşlar hazır olun asıl bomba patladı patlayacak çok yakın ağızdan aldım.

şunu diyim bana inanmamaya devam edin evt bura gzl forum kaç seneden beri takip ediyorum ama inanki sallama ağızla konuşmadım mesajlarımı iyi okusunlar ne kadar gerçekçi oldğunu anlamışlardır.artık diğer arkadaşlarda fanatik fotomaç nede ntv spor izlemem burdada yok oymuş yok buymuşda demem ama cezmi o ismi diyemem ama sana şunu diyim mustafa pektemez yaz bi kenara demedi deme

şunu diyim bana inanmamaya devam edin evt bura gzl forum kaç seneden beri takip ediyorum ama inanki sallama ağızla konuşmadım mesajlarımı iyi okusunlar ne kadar gerçekçi oldğunu anlamışlardır.artık diğer arkadaşlarda fanatik fotomaç nede ntv spor izlemem burdada yok oymuş yok buymuşda demem ama cezmi o ismi diyemem ama sana şunu diyim mustafa pektemez yaz bi kenara demedi deme

Sonuçta bunu aldık kaynak sağlam mesajlarına herkes önyargıyla yaklaşıyor. İnşallah dedikleriniz bir bir çıkmaya devam eder :)

niye inanmasın kimse Mutlu,madem cok yakın bir ağızdan aldım diyorsan doğrudur,M.pektemet demişsin olabilir belki bakalım,dah cok transfer bekliyoruz.....

bilmem 2 arkadaş bayahı salladığımı düşünmüş saygılarım sonsuzdur ben az mesaj yazmayı vede doğru yazmayı kendime doğru olarak benimsemişimdir.

talep ettiği ücret çok para kaynağında sorun yok ama yönetim takım içi dengeleri bozmamak istiyo ama her an her şey olabilir eğer olmazsa bilinki drogba kadar iyi oyuncular var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...