Ersan Gülüm'ü çok isterim ama kendisi Beşiktaşlı galiba o yüzden çok zor. Adanasporla anlaşsak bile sorun çıkar o transferde.
Volkan Şen için 5 milyon dolar istiyormuş Bursaspor bugün menaceri açıklamış. Bursaspor yeniden yapılanıyor takasta adam vererek alabiliriz Volkanı aslında. Ama Bursanın işine yarayacak adamımız da pek yok. Stancu olabilir aslında
Kazım ile sağ kanatta birbirlerine alternatif olurlar ama yedek kalınca sorun çıkaran bir futbolcu sorun yaratır.
Mevlüt Erdinç için Adnan Öztürk'e güveniyorum. Oyun tarzını falan milli takımda gördüğüm kadarıyla biliyorum ama Fransa Liginde taliplisi olan bir forvet iyi bir forvet demektir benim için.
Necati Ateş gelirse Arif'in ikinci dönemi gibi verimli bir dönem geçirir buna inanıyorum. Hücumda sağ sol orta heryerde oynayabilir o yüzden önemli bir hamle olur.
Hasan Ali Kaldırım ve Serdar Kesimal ikilisinden biri bile önemli bir hamle olur. Serdar'ın Fenerbahçe ile anlaştığı yazılıyor, biz alsak en sorunlu bölgemiz olarak gözüken defansımız Servet, Serdar ve yabancı hamlesiyle yola girmiş olur. Hasan Ali Kaldırım da 1-2 seneye milli takımın vazgeçilmezi olur Kayseri bırakmaz onu çünkü daha tam kendini gösteremedi ve piyasası oluşmadı. Ayrıca düşünülenin aksine seneye Hakan Baltanın 2-3 sene önceki Hakan gibi oynayacağını, düzeleceğini düşünüyorum. İnşallah yanılmam eğer bu olursa önemli bir hamle sayılabilir bu.
Orhan Şam alternatif olarak alınabilir, Serkan Kurtuluş iyice bozdu çünkü daha fazla bozamaz diye bekledim daha da fazla bozdu. Malesef sağ bekte alternatifimiz yok oraya yapılacak tek hamle de Orhan Şam gibi duruyor.
Yektayı unutuyoruz aslında o da orta sahamız için önemli bir görev adamı olacaktır. Çeşitli mevkilere yatkın bir oyuncu.
Kısacası gelecek seneden umutluyum. Yabancı transferlerinin iddialı olacağı söyleniyor yönetim kanadından da. Eksiklerimiz belli ve bunun bilincinde bir yönetim var. Eğer istediklerini büyük ölçüde yapabilirlerse seneye Aslantepe 50 bin kişi ortalama ile dolar.
Benim hayalimdeki kadro;
Buffon
Sabri(Orhan Şam) Servet (G. Kesimal) xxxxxxx Hakan Balta
Kazım(Yekta) Selçuk Kalstrom Arda
Elmander(Baros-Mevlüt) Drogba
Sol beke de transfer yapılabilir hatta bence sağ beke de Bosingwa alınsa çok yerinde bir hamle olur. İskelet kadromuzdaki türklerimiz Servet, H.Balta, Sabri, Selçuk, Kazım,Arda oluyor. Yekta da bol bol kullanılabilir çeşitli dizilişlerde.
Defansın ortasına Cannavaro gibi bir adam bulabiliriz inşallah.