2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alınabilecek ve kendimce aklıma gelen oyuncular;

Orta Saha- Kallström,Diego,Gökhan İnler,Ceyhun
Defans- Serdar Kesimal,Samba,
Kale- Frey,Ruffier,Buffon
Forvet- Drogba,Pektemek,Taner Yalçın

gkmnozdmir Gökmen Özdemir
altunterim tarafından
Selçuk'un toplam maliyeti 18 mil euro degil..! Bu transfer için Arda Turan'ın da etkisi büyük..

gltsry_de gltsry
Felix Magath yeni sezonda Milan Baros´u kadrosunda istiyor. Kulübe resmi teklif yapildi

Tahminlerime göre transferde;

Yurtiçinde; Ali Dürüst,Ali Gürsoy ve Abdürrahim Albayrak

Belçika semalarında;Bülent Tulun

İngiltere semalarında;Ünal Aysal ve Adnan Öztürk ve onun vasıtasıyla Peter Kenyon ilgileniyor olabilir

yeni yönetimin,transfer konusundaki kesin ve somut adımları beni çok umutlandırıyor gelecek adına inşallah devamı gelir,galatasaray'ın büyüklüğünün farkında bir yönetim anlayışı'nı özlemiştim.başarıların devamı dileğiyle ünal başkan....:)

Selçuk ve yapılacak diğer transferlere TT Arena'da imza töreni bekliyorum.
Mavi Fil gözümüz yollarda kaldı, gel artık :)

Ersan Gülüm'ü çok isterim ama kendisi Beşiktaşlı galiba o yüzden çok zor. Adanasporla anlaşsak bile sorun çıkar o transferde.

Volkan Şen için 5 milyon dolar istiyormuş Bursaspor bugün menaceri açıklamış. Bursaspor yeniden yapılanıyor takasta adam vererek alabiliriz Volkanı aslında. Ama Bursanın işine yarayacak adamımız da pek yok. Stancu olabilir aslında :D Kazım ile sağ kanatta birbirlerine alternatif olurlar ama yedek kalınca sorun çıkaran bir futbolcu sorun yaratır.

Mevlüt Erdinç için Adnan Öztürk'e güveniyorum. Oyun tarzını falan milli takımda gördüğüm kadarıyla biliyorum ama Fransa Liginde taliplisi olan bir forvet iyi bir forvet demektir benim için.

Necati Ateş gelirse Arif'in ikinci dönemi gibi verimli bir dönem geçirir buna inanıyorum. Hücumda sağ sol orta heryerde oynayabilir o yüzden önemli bir hamle olur.

Hasan Ali Kaldırım ve Serdar Kesimal ikilisinden biri bile önemli bir hamle olur. Serdar'ın Fenerbahçe ile anlaştığı yazılıyor, biz alsak en sorunlu bölgemiz olarak gözüken defansımız Servet, Serdar ve yabancı hamlesiyle yola girmiş olur. Hasan Ali Kaldırım da 1-2 seneye milli takımın vazgeçilmezi olur Kayseri bırakmaz onu çünkü daha tam kendini gösteremedi ve piyasası oluşmadı. Ayrıca düşünülenin aksine seneye Hakan Baltanın 2-3 sene önceki Hakan gibi oynayacağını, düzeleceğini düşünüyorum. İnşallah yanılmam eğer bu olursa önemli bir hamle sayılabilir bu.

Orhan Şam alternatif olarak alınabilir, Serkan Kurtuluş iyice bozdu çünkü daha fazla bozamaz diye bekledim daha da fazla bozdu. Malesef sağ bekte alternatifimiz yok oraya yapılacak tek hamle de Orhan Şam gibi duruyor.

Yektayı unutuyoruz aslında o da orta sahamız için önemli bir görev adamı olacaktır. Çeşitli mevkilere yatkın bir oyuncu.

Kısacası gelecek seneden umutluyum. Yabancı transferlerinin iddialı olacağı söyleniyor yönetim kanadından da. Eksiklerimiz belli ve bunun bilincinde bir yönetim var. Eğer istediklerini büyük ölçüde yapabilirlerse seneye Aslantepe 50 bin kişi ortalama ile dolar.

Benim hayalimdeki kadro;

Buffon

Sabri(Orhan Şam) Servet (G. Kesimal) xxxxxxx Hakan Balta

Kazım(Yekta) Selçuk Kalstrom Arda

Elmander(Baros-Mevlüt) Drogba

Sol beke de transfer yapılabilir hatta bence sağ beke de Bosingwa alınsa çok yerinde bir hamle olur. İskelet kadromuzdaki türklerimiz Servet, H.Balta, Sabri, Selçuk, Kazım,Arda oluyor. Yekta da bol bol kullanılabilir çeşitli dizilişlerde.

Defansın ortasına Cannavaro gibi bir adam bulabiliriz inşallah.

Berkan, Ersan olayında Beşiktaş'lı dedin ya bence onun hiç bir önemi yok, ne oyuncular gördük fanatik tuttuğu takım varken rakip takıma giden :) Ersan hamlesi bekliyorum açıkçası ben.

Ayrıca ben Ersan'ın Beşiktaş'lı olup olmadığından emin değilim belirteyim bunu. :)

Berkan, Ersan olayında Beşiktaş'lı dedin ya bence onun hiç bir önemi yok, ne oyuncular gördük fanatik tuttuğu takım varken rakip takıma giden :) Ersan hamlesi bekliyorum açıkçası ben.

Ayrıca ben Ersan'ın Beşiktaş'lı olup olmadığından emin değilim belirteyim bunu. :)

Twitterından anladığım kadarıyla koyu Beşiktaşlı ve ben öyle U yapan adamları da istemiyorum açıkçası ama sakatlanana kadar izlediğim Ersan 2-3 seneye Avrupaya gider. Porto maçında çizgiden çıkardığı topu çıkaracak savunmacı çok çok azdır dünyada

Takım taraftarının gözüne girmek kendini bir adım önde göstermek için o takımı tutuyorum diyenler çoktur. Bir takıma transfer olunca ben zaten küçüklüğümden beri ... lıyım diyen...
Ha Beşiktaş'ı tutuyorsa da sorun değil. Profesyonel anlamda bir adım atmak istiyorsa eğer, seçenekler belli.

Ersan'ın alınmasını bende çok istiyorum. Bakalım transfer poltikasına nasıl yön vereceğiz. Bir takımın bel kemiği yerlilerdir. Kaliteyi ne kadar arttırırsak o kadar iyi. Merakla haberleri bekliyoruz.

Yarın Didier Drogba' nın açıklanmasını dileyerek uyunur artık :)

Volkan Şen ismide yine her zaman ki gibi çok yazılmaya çizilmeye başlandı.. Gelirse fena olmaz ama gerekli de değil.. Sinan Bolat ise sanırım Ufuk ve Aykut'un yerine iki' nci kaleci olarak geldi..

Serdar Kesimal ise herhalde İstanbulda imiş.. Fenerbahçe başka yerli oyuncu kaptırmak istemeyecektir bize :) Bunu sanırım Sezer Öztürk' e karşı vereceklerin den anlıyoruz eğer doğru ise!

Volkan Şen in menajeri Galatasaray ve Beşiktaş ın oyuncuyla ilgilendiğini açıklamış.Bence her türlü yararlı bir transfer olur.Sağda Kazım var.Volkan ıda alırsak türkiyenin en iyi 2 sağ kanat oyuncusuda takımımızda olmuş olur.Yerli kalitemiz artar.Yabancı kontenjanındanda yememiş oluruz.
Birde Buffon,Frey derken Sinan Bolat gelirse(as düşünülüyorsa) büyük hayal kırıklığı olur benim için.Tabii yedek olarak düşünülüyorsa başımızın üzerinde yeri var.

Yine Twitter'da yazılanlara göre biz Drogba'ya 5.5-6 Milyon Euro ve 1+1 yıllık sözleşme önermişiz.Ama Drogba'nın isteği yıllık net 7 Milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme.Yazılanlar doğruysa ben biraz tatil havası sezdim Drogba'da.Didier Drogba ismi herşeyin önünde de kendi istekleri gerçekten çok uçuk...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...