2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4 tane yerli ile bu iş olmaz..

BENCE Gelmesi Gereken(Gelebilecek) Yerliler: Selçuk(geldi),Onur Kıvrak(Sinan Bolat),Serdar Kesimal,Orhan Şam,Ersan Gülüm(Serdar Aziz),Hasan Ali,Mevlüt(Semih),Mustafa Pektemek(Necati),Volkan şen,Ceyhun Gülselam,Tunay Torun(Olcan Adın)...Yani en az 9-10 tane yeni yerli oyuncu şart...

BENCE Kalması Gereken Yerliler:Arda,Kazım,Çağlar,Yekta,Servet,Ufuk,Balta(gidebilr),Ayhan(gidebilir),Sabri...

Yani toplam en az 17-18 yerli oyuncumuz olması gerekiyor.

Yabancı Kaleci

Orhan Şam Yabanc Stoper Serdar(Ersan) Çağlar(Hasan Ali)

Kazım Kim Selçuk Arda

Eto'o(Drogba) Yerli FORVET(Semih,Mevlüt)

2.11 : Sistem yine 4-4-2...

Yerli kaleci(Onur,Sinan)

Sabri Servet(Yedeği Balta) Ersan(Serdar) Hasan Ali(Çağlar)

Volkan şen Yekta(Yedeği Ayhan) Culio(Yedeği Ceyhun) Tunay(Olcan)

Elmander YERLİ Forvet(Necati,Mustafa)

Böyle BİR Kadro ile inşallah çok büyük iler yaparız.Abartılı bir kadro olmuş diyen olacak ama bence değil,başarı için şampiyonluklar için olması gereken bir kadro...

Kale için Buffon denilse de ben Frey'e bile razıyım.

------------------------Frey---------------------------

--Sabri---------76-------------Ersan Gülüm------Çağlar(H.Balta)

----------------------------------------------------
-----------Selçuk İnan-------Kim Kallstrom(L.Cana)--------------------

--C.Kazım----------Elmander-------------Arda-----------

--------------------DD11----------------------------

Sol bek için Zhirkov olursa tadından yenmez.Şu kadro şampiyonluk için fazlasıyla yeterli bence.

12 olmuştu düzeltildi gaza gelmişim :D

Kale için Buffon denilse de ben Frey'e bile razıyım.

------------------------Frey---------------------------

--Sabri---------76-------------Ersan Gülüm------Çağlar(H.Balta)

--------------------L.Cana--------------------------------
-----------Selçuk İnan-------Kim Kallstrom--------------------

--C.Kazım----------Elmander-------------Arda-----------

--------------------DD11----------------------------

Sol bek için Zhirkov olursa tadından yenmez.Şu kadro şampiyonluk için fazlasıyla yeterli bence.
12 kişi olmuş :)

yerli transferinde takas yönteminde;Hakan balta,Ayhan,Mustafa,Barış,Aydın,Gökhan Zan,Serdar kurtuluş kesinlikle kullanılmalı haa kimin hangi klubün şansına artık ama kesin kullanılmalıdır.....

anlaşıldıki hedef bu sene Chelsea'yi ligten düşürmek,forvet hattına talibiz oldu olacak bende şahsi bir isdtekte bulunayım Frank Lampard:)

Neill,Stancu'yu filan hala takımda görmek isteyen arkadaşlara ise pes diyorum artık tamam saygı duyarım ama ben şahsen hiçbirini takımda görmek istemiyorum....

Ortasahaya Kalström kesin gibi bişi sayıyorum.Bence Playmaiker olarak Diego Sol bekede Zhirkov müthiş olur...

Futbolda 10 numara devri çoktan bitti.Kimse de çıkıp Alex falan demesin.Sene başında Aykut oynatmıyordu adamı öne geçtiler mi oyundan alıyordu.Hea adam naptı Aziz masaya yumrugunu vurunca öne geçseler bile Niang'ı çekti sola Alex'i uç forvet yaptı.Yani 10 numara pozisyonunda değildi Alex.Bunu da belirtelim.10 numara ile oynamak demek defansif anlamda 10 kişi ile oynamak demek artık.Playmaker olayına gelince artık hangi lige bakarsanız bakın bazı istisnalar dışında playmaker görevini amc pozisyonundaki oyuncular değil mc pozisyonundaki oyuncular yapıyor.Artık playmaker olarak Lincoln,Diego vs vs gibi isimler değil Guti,Selçuk İnan,Xavi gibi oyuncular yapılıyor.Diego müthiş bir yetenek olsa da artık günümüz futbolunun ihtiyaçları çok farklı.

yerli transferinde takas yönteminde;Hakan balta,Ayhan,Mustafa,Barış,Aydın,Gökhan Zan,Serdar kurtuluş kesinlikle kullanılmalı haa kimin hangi klubün şansına artık ama kesin kullanılmalıdır.....

anlaşıldıki hedef bu sene Chelsea'yi ligten düşürmek,forvet hattına talibiz oldu olacak bende şahsi bir isdtekte bulunayım Frank Lampard:)

Neill,Stancu'yu filan hala takımda görmek isteyen arkadaşlara ise pes diyorum artık tamam saygı duyarım ama ben şahsen hiçbirini takımda görmek istemiyorum....

Barış ve Gökhan Zan'ın sözleşmeleri bitti. Takasta kullanılabilecek çok adamımız yok aslında Aydın ve Serkan Kurtuluş dışında. Volkan Şen alınacaksa Aydın takasta verilebilir.

Futbolda 10 numara devri çoktan bitti.Kimse de çıkıp Alex falan demesin.Sene başında Aykut oynatmıyordu adamı öne geçtiler mi oyundan alıyordu.Hea adam naptı Aziz masaya yumrugunu vurunca öne geçseler bile Niang'ı çekti sola Alex'i uç forvet yaptı.Yani 10 numara pozisyonunda değildi Alex.Bunu da belirtelim.10 numara ile oynamak demek defansif anlamda 10 kişi ile oynamak demek artık.Playmaker olayına gelince artık hangi lige bakarsanız bakın bazı istisnalar dışında playmaker görevini amc pozisyonundaki oyuncular değil mc pozisyonundaki oyuncular yapıyor.Artık playmaker olarak Lincoln,Diego vs vs gibi isimler değil Guti,Selçuk İnan,Xavi gibi oyuncular yapılıyor.Diego müthiş bir yetenek olsa da artık günümüz futbolunun ihtiyaçları çok farklı.

Bence Türkiyede bu sistem bitmez.Hele bu adamın arkasını sağ ve solunu SAĞLAM KURARSAK ama sanada kesinlikle katılıyorum.

---------------------Frey------------------------ ----------------------Frey-------------------

--Sabri-----Bouggera--------Ersan-------Zhirkov--- --Sabri--------Bouggera-----Servet---Zhirkov--

-------------Selçuk İ--------Gökan İnler--------- ------------Selçuk İ--------Gökan İ-----------

----------------------Diego-------------------- ------------------Kalström/Arteta-------------

----Kuyt----------Drogba---------------Arda--- -----Gökdeniz-------Drogba----------Arda--------

Seçim sizim:)

------------------------Bufon ---------------------------

--Sabri---------Servet-------------Ersan Gülüm------Zhirkov

----------------------------------------------------
-----------Selçuk İnan-------Kim Kallstrom--------------------

--C.Kazım----------------------------------Arda-----------

--------------------DD11 -- Elmander -------------

bu kadro çoçuk bırakmaz sokaklarda .

Drogba alınamazsa bonservisi elinde olacak (2011de sözleşmesi bitiyor gözüküyor) Carew'i düşünemez miyiz :)

Serkan Kurtuluş ve M.Sarp Bursada kaptanlığa yükselmiş oyuncular.Ayhan da Bursa da oynayabilirim diye bir açıklama yapmıştı lig bitmeden.Sarp+Serkan+Ayhan+Aydın+az miktar para karşılığında Volkan Şen için Bursa nın kapısı çalınabilir aslında.

Serkan Kurtuluş ve M.Sarp Bursada kaptanlığa yükselmiş oyuncular.Ayhan da Bursa da oynayabilirim diye bir açıklama yapmıştı lig bitmeden.Sarp+Serkan+Ayhan+Aydın+az miktar para karşılığında Volkan Şen için Bursa nın kapısı çalınabilir aslında.

Ne kadar kurtulmak istesekte 4 adam üstüne para çok fazla.Olsa üzülür müyüm asla.Ama 4 adam kafi.Ki bunlardan Mustafa ve Ayhan büyük ihtimal ile ilk 11 oynar.Aydın en kötü yedek olur.Serkan aslında hiç bir yerde oynayamaz ama Ali Tandoğan'ın boşluğunu başka adam alınmazsa doldurabilir.Bursa'nın işine yarayacak adamları verip üstüne para vermek biraz fazla gibi.Bu medya abarta abarta Volkan'ın maliyetini büyültür.İster istemez baskı oluşturur bu.Ama böyle bir takasın oluşma ihtimali var mı? Ne yazık ki yok gibi.

Bursa Serkan Kurtuluşu asla istemez. Bize gelirken olaylı ayrıldı. Bursa Ayhan ve Mustafa Sarpı alacak kadar akılsız değil fazla küçümsüyorsunuz.

Neill için ve kewell için kalsın diyen kişilerin tabiki görüşlerine saygı duyuyorum. Ama geçmiş iki yılın yediğimiz gollere ciddi anlamda bir bakın bakalım herkesin çok küfür ettiği servet mi hatalı yoksa Neill mi? Arda oynamıyor diye demediğimiz kelime kalmadı ama kewell efendi bakın bakalım kaç maç oynamış. Aslentepedeki son fener maçının bitiminde Neill'in fenerlilere kardeş gibi sarılmasını asla unutturamaz bana kimse. Adamın umrunda değil özkan o gün nasıl kahroldu nasıl üzüldü yarın işe nasıl gidecek. Ama yalanda olsa üzülen servetti ardaydı hakandı ahmetti mehmetti. Bırakın artık allahınızı severseniz şu yabancı hayranlığını. Onlar ayhandan fazlamı bişey yaptırlar bu sene. Bende günahım kadar sevmem ayhanı serkanı barışı ama en azından adamlar canıyla başıyla mücadele ediyorlar. ÇOK ÇOK CİDDİ SÖYLÜYORUM LÜTFEN BAKIN HANGİSİ KAÇ DAKİKA OYNAMIŞ NE FAYDA SAĞLAMIŞ.
Neill 2111 dk 25 maç 0 gol
Servet 2765 dk 31 4 gol

yediğimiz gollerde bakın neill nerelerde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...