2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceyhun Gülselam da alınmalı yerli rotasyonu için. Ayrıca o kadar isim dolaşıyor hala bir stoper ve sol bek göremedim. Özellikle stoper alınmazsa şu muhteşem kadro için çok büyük bir defo olur..

Bahsettiğim kişi Ersan olamaz. Ersan sadece yanındaki olabilir. Drogba, Kim, Buffon çapında bir stoper almamız şart.

aslında şuan transferden sorumlu isim Adnan Sezgin olacaktı ki bakın görün asıl bombaları,bomba nasıl olurmuş:

Çorumspordan Hayati,Adıyamanspordan Küçük Mehmet,Gebzespordan Berkay,Sarıyer'den Lütfü sonrada bir Romanya turu hobaaaa transfer bitti,yeni sezonu açardık:)

Ersan'a 4 milyon euro teklif yaptığımız konuşuluyor. Terim ve Şaş Adanalı belki etkisi olur, inşallah Ersan'ın içinde Galatasaray aşkı vardır :D

Mithat abi başladı bombalamaya: ERSAN İÇİN BÜYÜK TEKLİF

Doğru mudur bilemem ama şöyle bir haber gördüm :

GSG Gündem | Joel Drogba ' ABİM GALATASARAYDA!'
Bu iddianın sahibi herhangi biri değil; bizzat Chelsea'da forma giyen Drogba'nın kardeşinin... Dünyaca ünlü santrforun ülkesi Fildişi Sahili'nde yayın yapan Notre Voie'ye konuşan Joel Drogba, 'Galatasaray Başkanı (Ünal Aysal) ve teknik direktörü (Fatih Terim) ağabeyimin menajeri Tierno Seydhi ile bir araya geldi. Yıllık 5 milyon sterlin teklif ettiler. Didier de olumlu yanıt verdi' dedi.

Doğru mudur bilemem ama şöyle bir haber gördüm :

GSG Gündem | Joel Drogba ' ABİM GALATASARAYDA!'
Bu iddianın sahibi herhangi biri değil; bizzat Chelsea'da forma giyen Drogba'nın kardeşinin... Dünyaca ünlü santrforun ülkesi Fildişi Sahili'nde yayın yapan Notre Voie'ye konuşan Joel Drogba, 'Galatasaray Başkanı (Ünal Aysal) ve teknik direktörü (Fatih Terim) ağabeyimin menajeri Tierno Seydhi ile bir araya geldi. Yıllık 5 milyon sterlin teklif ettiler. Didier de olumlu yanıt verdi' dedi.

Yalan konusunda medya artık abarttı olmayan şeyleri yazmaya başladılar. Belirtilen kaynağa girdim internet sitesine böyle bir haber bulamadım.

-------------------Buffon---------------------
Sabri------Transfer-------Servet------Transfer
----------Selcuk----------Culio---------------
------------------Diego----------------------
-----Kazım--------Etoo----------Arda--------

şuan için 3 adet chelse 1 adet cityli forvetlerle ciddi görüşülüyor,bunu bana söyleyen itibar etmediğim bir adam olsa s... tir ulan dalga geçiyorsun der terslerim ama diyemedim yalnızca sevindim.

Eger cok ust duzey stoper alinmayacaksa Neillda tutulabilir kadroda.Neill,Culio,Cana,Stancu Terimin begenecegi tarz oyuncular.Eger daha iyi bir alternatifini bulur ve iyi bir fiata satabiliyorak Barosta gidebilir.Cok fazla sakatlik problemi yasiyor.Kewell,Zapata,Insua,Barosla vedalasilabilir.

Buffon
Sabri Neill Servet Caglar
Kazim Selcuk Kallstrom Arda
Elmander Drogba
Yedekler
Sinan Bolat,Hakan Balta,Cana,Culio,Necati,Gokhan Zan,Stancu
Tribun Pino,Ayhan,Ufuk,5 tane genc oyuncuyla 26 kisilik kadro olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...