2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adnan Öztürk: Ronaldinho yillik 8 mil.€ istiyor ancak biz o kadar veremeyiz.Fiyatta anlasabilirsek imza attirmak istiyoruz.Drogba ile buyuk olcude anlastik.Chelsea'deki yeni hoca belirsizligi suan onumuzdeki tek engel.Buffon yillik 9 mil.€ isteyince vazgectik.Kameni ve Frey ile gorusmeler devam ediyor.

Kaynak: tribündergi

Doğru mudur acaba?

Adnan Ozturk ve Faruk Suren Ronaldinho'nun transferini gorusmek icin menajerlerin cagrisi uzerine bu sabah Brezilya'ya uctular.
Adnan Ozturk: Ronaldinho yillik 8 mil.€ istiyor ancak biz o kadar veremeyiz.Fiyatta anlasabilirsek imza attirmak istiyoruz.
Adnan Ozturk: Drogba ile buyuk olcude anlastik.Chelsea'deki yeni hoca belirsizligi suan onumuzdeki tek engel.
Adnan Ozturk: Buffon yillik 9 mil.€ isteyince vazgectik.Kameni ve Frey ile gorusmeler devam ediyor.
Yok artık kalp var bizde:)

Adnan Öztürkün böyle konuştuğuna inanmıyorum aslında. Yıllık ücretleri bile açıklamış. Uydurma birşey olabilir.

kaleci konusunda hedef şaşırtmamıştır çünkü tek kaleci transferi yapıcak takım biziz :) maraton'un haberine görede frey ile 3.5 milyn euro'dan 4 yıllık anlaşmışız, Fiorentina 12 milyon euro istemiş sonra 10 milyon euro'ya inmiş biz 8.5 milyon euro teklif vermişiz eğer rakamlar doğruysa bişey kalmamış yeni kalecimiz 2 güne Frey olur gibi. Drogba konusundada hedef şaşırtmamıştır eğer Chelsea'de kalmaz ise o şartları veren nadir kulüplerden biriyizdir isteğimizle ve ilgimizli bir önceliğimizde oluşmuştur artık son kararı bekliyolardır bencede. Tek hedef şaşırtma Ronaldinho olabilir ama kimin için olcak o da var Brezilya'ya uçtularsa gerçekten. gurur duymayı geçtim uçurmaya başlıyo bu yönetim helal olsun gerçekten geçen seneki dönemden sonra bunları duymak bile yetti bana.

O resimle twitini karşılaştırıyorum da... Gerçekten çok uyuşuyor :D

Kuzeninin yazdıkları dolaşıyor facebookta

VARAN 5 : Resim olayini kimse takmasin mizahi anlamda gecen bi dialogdur kimse LÜTFEN serdari o resimden dolayi yargilamasin

Bir Fenerli bu konuda mizah yapmaz. Bu çocuğun artık Galatasaraylı yada Beşiktaşlı olduğundan çok eminim. Bizim yönetim boş mu duruyor yahu :) Serdar ve Ersan fena olmaz mı ?

Bugün açıklanabilir mi ? Sonuçta borsalar kapalı iş Pazartesiye kayarsa tehlikeye girebilir.
Bayram Akgül'de öyle açıklamalar yapıyor ki.. Arada ufak bir fark kaldı vs.. Ufak var kaldıysa anlaşsaydınız yahu...
Artık Beşiktaş yönetiminin devreye gireceğini sanmıyorum.. Serdar kaçtı bari Ersan'ı kaçırmayalım... İhtiyacımız var bu oyuncuya...

Bu Kayseri ile Fener arasında garip bir ilişki var.Daha pazarlık yapmadan,hiç bir fiyat belirlemeden Hurma çıkıp söz verdik Serdar fenere gidicek diyor.Bu adamı Rubin Kazan ve Wolfsburg istiyor,Türkiye'de biz varız Beşiktaş var.Bu takımların hepsi fenerin verdiği paraları verebilecek güçte.Serdar,Almanya kökenli bir oyuncu.Gurbetçi oyuncularında çok büyük kısmı Galatasaray'lı.Eğer seçme sansı olsa kesinlikle bizi seçecektir Serdar.

Ersan transferide gerçekleşirse, gidecekleri hesaba katarsak kaç yerli oyuncu daha almamız gerekiyor ?
Türkiye'de kaliteli diyebileceğimiz oyuncular alındı. Bir kaçtane daha var ama kulüplerin bırakacağını sanmıyorum. Gurbetçilere yöneleceğiz galiba. Mevlüt Erdinç ismi çok geçiyor. Gökhan İnler çok zor. Ama imkansız değil. %1 lik bir şans olsa bile sonuna kadar gitsinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...