2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:) okadar güzel hamleler geliyo ki ard arda,şaşırmamak elde değil...böyle nokta atışları devam etsin saatlerce bilgisayar başında uykusuz kalmaya razıyım :) ama bukadarı yeter mi hayır,devam...

Benim en çok istediğim Gökan.Umarım olur bu iş.Cana Lazio ya 7 m euroya satılsın.Üstüne bir 7 De biz ekleyelim alalım su adamı...Veya Udinezeye Cana + 7 m euro teklif edelim.

Bir şey soaracam.Bu haberin aslı astarı varmı merak ediyorum İnler konusunuzç...

Benim en çok istediğim Gökan.Umarım olur bu iş.Cana Lazio ya 7 m euroya satılsın.Üstüne bir 7 De biz ekleyelim alalım su adamı...Veya Udinezeye Cana + 7 m euro teklif edelim.

Bir şey soaracam.Bu haberin aslı astarı varmı merak ediyorum İnler konusunuzç...

Gökhan'a 14 falan verilmez onu baştan söyliyimde size.
İlgileniliyor,o konuda ciddi kaynaklar var.

Bunun haricinde Gökhan gelecekse ve gerekiyorsa ben KİM'den vazgeçerim hadi onu geçtim adını bile unuturum gerekirse.

Gökhan ın bonservisi 9.m euro.Alırsak müthiş transfer olur.Selçuk ile süper ikili olurlar.Her maçımızda uzaktan bir tane gol olur mutlaka.:D

GS spor kulübü başkanı canlı yayında 2 isim zikrediyorsa o isimler alınacak demektir. Alınmazsa biz almamışızdır. Elmander ve Kallström isimlerini biz değil Başkan zikretti. KIM konusunda en ufak şüphem yok. Haziran 15'e kadar transferler biter deniyor. Hadi 15de benden olsun Temmuz 1 e kadar bitsin şu transferler. Hem biz rahat tatil yapalım, hem takım toplansın çalışmaya başlasın. Ki eksik bir yerler varsa, Temmuz-Ağustos ayında da onun için çalışma yapılır gerekirse..

Lig Tv'de Pınar Argun, Abdurrahim Albayrak'ın Adanaspor Başkanıyla 3.5 milyon euro karşılığında anlaştığını Fatih Terim'in Ersan'ı çok istediğini ama son kararı pazartesi günü yurt dışından dönecek olan Ünal Aysal'ın vereceğini söyledi

Ersan gelirse çok sevinirim.Serdar Kesimal dan daha iyi bir oyuncu bence.Ama Biz Ersan ı alalımda Serdar nereye giderse gitsinde demiyorum.Oda çok iyi bir stoper.Fenere gitmesin, ya kayseride kalsın yada Almanya daki taliplerinden birine transfer olsun. :)

Birde Gökmen Özdemir Kallström olmadı dedi ama birçok yerde çoktan anlaşıldığı imza için Fransa liginin bitmesinin beklendiği yazıyor.

-------------------- X ---------------------

Sabri---------X--------------Ersan--------X

Kazım-------Selçuk---------X-----------Arda

------------Baros---------Elmander---------

Bence ilk 11 yavaş yavaş şekillenmeye başladı.Umarım Fatih Hoca Servet,Hakan Balta yada BAM üçlüsüyle yola çıkmaya kalkmaz.Bu takıma stoper,solbek,orta saha ve kaleci alınması lazım öncelikle.Bunun dışında mutlaka forvet için alternatif bir oyuncu şart.Baros'la devam etsek bile ona güvenemeyiz bütün bir sezon boyunca.Tabii stoper konusuna gelince,alternatif Gökhan Zan mı olacak yoksa takviye yapılacakmı o da önemli.Malum 'Cam Adam' kendisi.Maça çıkmadan bile sakatlanabiliyor. :)

Her kafadan farklı bir ses çıkmaya başladı.

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Ersan Adem Gülüm'ün transferi ile ilgili Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Sporx.com editörlerinden Hilmi Sever'e konuştu.

Bazı yayın organlarında bugün itibariyle Galatasaray'ın Adanaspor ile anlaştığı yönündeki haberlere tepki gösteren Akgül: "Bugün hiçbir kulüple görüşme olmamıştır. Zaten ben şu anda Adana dışındayım. Hiçbir kulüp yetkilisi ile bugün görüşmemiz olmadı. Şunun net olarak bilinmesini istiyorum, hiçbir kulüple şuan için anlaşmadık, yada söz vermedik." ifadelerini kullandı.

Önceki gün Beşiktaş Kulübü ile görüştüklerini belirten Bayram Akgül siyah beyazlı takımın Ersan konusunda da henüz vazgeçmediğini belirterek:"Ersan Beşiktaş'a da gidebilir Galatasaray'a da gidebilir. Arada başka bir kulüp de yok. Büyük ihtimalle oyuncumuz iki kulübümüzden birine gidecek." diyerek sözlerini noktaladı.

Asıl fb düşünsün stoper işini arkadaşlar.Serdar'ın face'te ve twitter'da bugünde G.Özdemir'e söylediklerinden sonra anti-fb'li olduğu iyice ayyuka çıkmışken ,Ersan için araya girme şansları yokken,ne halt yiyeceğini fb düşünsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...