2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kontratı bitmiş yenilemeyi düşünmüyormuş.Pana'dan ayrılacakmış anlıcağın :) Fena bir oyuncu değil ama şu an olası transferi için söyleyebileceğim tek şey 'yetmez ama evet' olur.

Transfermarkt'da 2013e kadar gözüküyor sözleşmesi.

Ronaldinho gelmesin.. Brezilyalılar yüzümüzü güldürmedi,güldürmez. Ya Drogba yada sağlam, kaliteli genç bir isime yönelsinler.. Forvet defterini bir yabancı ve Mevlütle sonlandıralım.

Elmander ve Baros yeterli diyorsunuz yani?

Drogba ve onun gibi yıldızlardan bahsederken Cisse için sadece serbest diye takıma katılsın demek oldukça tuhaf..
Ayrıca şöyle de bir husus var ki; Baros,Elmander,Stancu ve zaman zaman Kazım forvetlerimizdir. Ben Barosun gideceğini düşünmeme rağmen Cisse için olmaz derken sen Baros varken bile Cisse de gelsin diyebiliyorsun. İlginç.
Ayrıca illa forvet alınacaksa -ki alınacağını düşünmüyorum yıldız haricinde- Cisse yerine Türk bir forveti almak çok daha mantıklıdır..

Bugün bir transfer açıklansın artık... Anlaşmak üzere oldukları 1'den fazla futbolcu olduğuna eminim.. Toptan mı açıklayacaklar acaba ?
Sabrım tüklenmek üzere :) Patlatın bir bomba... Şuan Drogba'dan daha önemli Ersan benim için.. Gökhan Zan'a olan soğukluğum bitmez.. Sevmiyorum bu adamı sözleşmesini uzatmasınlar :/

Drogba için verilen paraya biraz ekleyip Gökhan-Ersan-Mevlüt üçlüsünü alalım...Bu sefer yabancıya para bayılıp yerlilerde yaya kalırsak toparlanamayız...

Selçuk gündemken Yapılan yorumlar:Şuan Drogbadan daha önemli Selçuk İnan benimiçin
Ersan Gündemdeyken:Şuan Drogbadan daha önemli benim için Ersan
Oda gelince(temeni)
Gökan İnler için Savasırız.Suan Drogbadan daha önemli deriz:)(İnş olur:):))

Drogba ve onun gibi yıldızlardan bahsederken Cisse için sadece serbest diye takıma katılsın demek oldukça tuhaf..
Ayrıca şöyle de bir husus var ki; Baros,Elmander,Stancu ve zaman zaman Kazım forvetlerimizdir. Ben Barosun gideceğini düşünmeme rağmen Cisse için olmaz derken sen Baros varken bile Cisse de gelsin diyebiliyorsun. İlginç.
Ayrıca illa forvet alınacaksa -ki alınacağını düşünmüyorum yıldız haricinde- Cisse yerine Türk bir forveti almak çok daha mantıklıdır..

İllaki yabancı forvet alacaklardır bu yüzden Cisse'yi neden küçümsediğinize de anlamadım. Keşke Drogba gelse ama o gelmezse Cisseden iyisini nasıl bulacağız acaba Yunanistanda ligde iki senede 50 gol attı, Fransa milli takımının oyuncusu. Gelirse illaki fark yaratacaktır. Türk forvet söyleyin şuan alınabilecek bonservisi kulübünde bir Mevlüt'ü almak çok zor, Necati kalıyor geriye sadece.

Neyse zaten Cisse'nin daha sözleşmesi var.

Ronaldinho'yu alıpta nerede oynatacağız çok merak ediyorum.Ronaldinho eskiden süperstardı.Ama şimdi o formunun çok uzağında.Brezilya'da biraz canlandı ancak Brezilya memleketi olduğu için bu kıpırdanması bana kalırsa.Roni buraya ancak emekliliğini geçirmeye gelir.Kallström işi umarım yatmamıştır.Son 2 günlük sessizlik birazcık korkutsada beni Ünal Başkana güveniyoruz.Geçikmeden Kallström ve Gökhan İnler'den bir tanesini, Buffon, Frey ve Kameni üçlüsünden birini, Drogba'yı, Ersan'ı birde yabancı kaliteli bir stoper alabilirsek çok çok iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...