2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı kaleci

sabri yabancı servet hakan ( ..... , ersan , gökhan , çağlar )

selçuk Kallstrom ( ayhan , cana , culio ) gökhan inler gelirse cana yolcudur.

kazım elmander arda ( pino , yekta , emre , .... ) buraya volkan şen veya sezer öztürk alınmalı

drogba(inş) ( stancu , mevlüt , cem sultan )

kesinlikle imkansız bir kadro değil. Hadi hayırlısı....

Valla ben bu remiyet işinden bir şey anlamdım sitelerinden açıklanmamış,kayseri sitesinden açıklanmamış,Serdar daha bugün anlaşmada,görüşmede yok demiş ama noNtv resmen diyor.Kusra bakmayın ben inanmıyorum bu işe, he olursada sakıncası yok adamın gönlü belli fark etmez.

'Fener'den bir bomba daha!
Fenerbahçe yönetimi, Serdar Kesimal için Kayserispor yönetimiyle kesin anlaşmaya vardı.'

Haber bu arkadaşlar ki zaten biz Kayseri ile anlaştıklarını biliyoruz.
Beklenti Serdar kısmında.

Lig Tv'de yalan haber yapıyorsa yuh artık...
Kazim Avci 'nın yazdıklarına hiç inanmıyorum. Sanki gündemi değiştirmek istermiş gibi bir çabaları var.. Hadi hayırlısı...

Daha önce yaptıkları haberden farkı yok gibi. Diyelim Serdar fenere transfer oldu resmi sitelerden yayınlanana kadar böyle iki günde bir Serdar Fenerbahçe'de diye haber mi yapacaklar acaba ?

Etsin abi zaten sıkıntı değilki ona göre fiyatıda artar günü geldiğinde yüreğide eksik kalır benim hoşuma giden bu kısımlar zaten.

Katılıyorum sana Doğan. Bide bir türk bir yabancıdan oluşan tandemin son 10 senede başarılı olduğunu hatırlamıyorum. Başarılı olanda vardır ama şampiyon olan diyim. Popescu Bülent'den beri başarılı olanlar hep aynı milletten. Lugano-Edu, Song-Tomas vs. Ömer Erdoğan-Zapo istisna olabilir. Yobo'nun durumunu çok merak ettim bu hamleden sonra.

Bence temiz bi kazık yediler. 3 oyuncu + 4,5 milyon euro gibi bir para galiba. Eğer Kayseri'nin şansına İlhan Eker de iyi performans gösterirse daha ne istesinler..

Kazık yediler yada yemediler onu bilmemde Serdar ve Mustafayı kaçırmamız kötü oldu..Adamlar üçe beşe bakmadan alıyorlar iyi yerlileri..Bizde Ersan-Volkan-Serdar Aziz gibi isimleri almalıyız.Bence fener bizden hem oturmuş kadro hemde yerli transferleriyle iki adım önde..Piyasada kalan az iyi yerlileri de biz almalıyız..

Bu haftaya taraftara sözüm var demişti Ünal Aysal.

Selçuk İnan mı idi o söz yoksa ?

O ise ben bunun taraftarı pek kestiğini sanmıyorum.

Şimdi sabır diyenler olacak ama Ünal Baskanda hatırlarsanız sabır kelimesini duymak istemiyorum demişti.

Bu konuda beni hayal kırıklığına uğrattı. Rakipler daha transfer sezonu baslamadan kadrolarını büyük ölçüde kurdular bile.

Eğer acele eden halimiz buysa lütfen biraz daha fazla acele edelim. Bu hızla piyasada sadece yurt dışında yerli oyuncu kalacak(onlarada bjk bulaşmas inşallah).

Bu haftaya taraftara sözüm var demişti Ünal Aysal.

Selçuk İnan mı idi o söz yoksa ?

O ise ben bunun taraftarı pek kestiğini sanmıyorum.

Şimdi sabır diyenler olacak ama Ünal Baskanda hatırlarsanız sabır kelimesini duymak istemiyorum demişti.

Bu konuda beni hayal kırıklığına uğrattı. Rakipler daha transfer sezonu baslamadan kadrolarını büyük ölçüde kurdular bile.

Eğer acele eden halimiz buysa lütfen biraz daha fazla acele edelim. Bu hızla piyasada sadece yurt dışında yerli oyuncu kalacak(onlarada bjk bulaşmas inşallah).

Adam 23'ün haftasına sözünü teknik direktörün belirlenmesi için söylemişti millet konuşa konuşa konuşa ne hale getirdi bu sözü.

Adam uzatmadan hocaylada anlaştı, transferinide açıkladı bu sefer 23'ü olayına oyuncu sıkıştırmak gerekiyor gibi bir algı oluştu,

Hadi onada Selçuk'u açıkladılar ,oda kesmiyor, ne diyim...:D

Selçuk transferi bana göre Avrupa'nın Nuri ile birlikte şu ana kadar yapılmış en flaş transferidir daha ne ister bi taraftar anlamak güç. Ben çalışmalardan çok memnunum şahsen.

mustafa ile orhan transferıne uzulenlerı anlamıyorum ne mustafa nede orhan bızım ısımıze yaramazlardı serdar olayıda bence bıraz karısık uzak durmakta yarar var ve baskanda en akıllsını yapıyor cunku kayseri ile transfer yapmak buyuk sıkıntı. ersana gelıncede parcalıyı giymek için isteklıyse gelsın yoksa gelmesın kımse bulunmaz hınk kuması degıl sadece' koyunun olmadıgı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler 'misalı gelıyor onun durumu.

İstemek normalde ona görede sabır göstermek ve süre vermek lazım bizim o kısımda birazcık sorunlarımız var.
Aç kurtlar gibi sağa sola saldırsak herkes mutlu olacakmış gibi bir tablo var ama bu bize çok daha zararlı şekilde geri dönerdi.
Şimdi ise inanılmaz olgun,akıllı ve sağlam ilerliyoruz.

Bu yönetim geleli daha 2 hafta oldu. Geldikleri gibi iş bölümü yaptılar, hoca ile anlaştılar, transfer listesi hazırladılar, bu ligi önümüzdeki sene sallayacak 2 şahane transferi çok cüzi rakamlara bitirdiler, şu akıllılık şu hareketler bence güvenmek için yeterlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...