2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göksel Gümüşdağ Florya'da Fatih Terim'le görüşmüş ve Serkan+Aydın için İbrahim Akın'ı önermiş. Düşünmek için zaman istemişiz.

Ligtv

Neyi düşüneceksek ?

Naza çekiyorlar heralde :D Ama vakit kaybetmeden kabul edelim. İbrahim Akın'ı büyük bir para karşılığı almamızı asla istemiyordum ama böyle bir teklif varsa çok kârlı ve hücum rotasyonumuz için çok iyi olmasada iyi ve Türk oyuncu olması sebebiylede rahatlatıcı bir durumuda var. Ayrıca bu sene Avrupa Kupalarında olmadığımızdan İ.Akın'ında Türkiye ortalamasının üstünde bir futbolcu olmasıyla bu seneki hedefler için iyi bir yerli tranfer

Fatih Terim ve yardımcılarının izlediği söylenen maçta İsveç 3 Finlandiya 0 ilk yarı bitti goller Kim Kallström,İbrahimoviç(2) ayrıca Elmander ilk 11'de

Larsson transferi bedava olmasıda düşünüldüğünde bizim için kusursuz bir transfer olur.Şahsen çok istiyorum kendisini.
Kim bu lig için her zaman çok fazla bir adam ancak bonservis verilecek olması alternatiflerin düşünülmesi için yeterli bir sebep ondaki gecikmeyi çok normal karşılıyorum.

Hangi Larsson bu Doğan? Bildiğim hiç bir Larsson'un GS'da işi yok bu arada.

Geçen Romaric için KIM'den iyi demiştiniz. Bugün KIM'in maçını seyrettiyseniz yada duyduysanız farkına biraz varırsınız KIM'in. KIM'den daha iyi oyuncuları bizim almaya gücümüz yetmez ama KIM tam alabileceğimiz kıvamda büyük bir oyuncu. Larsson-Klose gibi laflar hikaye, Menager oyunlarından başka bişi değil.

Abi zaten Kim'in oyunculuğundan, kalitesinden şüphesi olan yok. Ben sadece Romaric'in tarz olarak daha doğru olacağı kanaatindeyim. Ama Kim gelirse, niye geldi diyecek, burun kıvıracak halimiz yok. Selçuk ile birlikte oyunu çok iyi organize ederler.

NOT: Larrson bence +2 için ideal bir transferdir. Joker olarak kullanabiliriz hem de her zaman belli katkımızı alırız.

Larsson ile ilgili bigi almak sitedim Hangi LArsson? diye soru ile karşılaştım. Açıkcası bende bilmiyorum hangi Larsson. Az önce Twitterda duydum Bİrmingham da oynuyormuş:)) Transfer haberleri beni heyecanlandırmıyor artık. Hayırlısı ile ayın 20 si olsa da bitse bu işler:)

Larsson ile ilgili bigi almak sitedim Hangi LArsson? diye soru ile karşılaştım. Açıkcası bende bilmiyorum hangi Larsson. Az önce Twitterda duydum Bİrmingham da oynuyormuş:)) Transfer haberleri beni heyecanlandırmıyor artık. Hayırlısı ile ayın 20 si olsa da bitse bu işler:)

Sebastian Larsson abi.
200px-Sebastian_Larsson_crop.jpg

Bence +2 için falan değil direkt ilk 11 için bile muhteşem olur.

Drogba gelirse

Muslera - Sabri,Servet,Yabancı,Balta - Kazım,Selçuk,Kallström,Arda - Elmander,Drogba

Ayrıca gecen seneki takımın bir kısmıda iyi bir klübe takımıdır baya bir rahat ederiz.

Bu arada Larrson a gelince Kallström gibi fantastik değil ama iyi bir takım oyuncusu sayılır. Düz orta saha oyuncularının yapmak isteyip yapamadığı her şeyi yapabilen bir oyuncu. İş görür.

Niye Cuma yahu? Bayağı söyleniyor Klose ama anlaşılsa yarın açıklanır inşallah doğru değildir. Artık düşüşe geçmiş bir oyuncu bence. Yararlı olur ama takıma ayak uydurur, takımı yükseğe çekmez.

Klose'yi ne için alıyoruz?Drogba'dan vazgeçtik ve 1.forvet olarak alıyorsak inanılmaz saçma bir transfer olur.Baros yerine düşünülüyorsa oda gereksiz olur bence,form tutmuş bir barosu kariyeri düşüşte olan Klose'ye tercih ederim.Sonuç olarak inşallah almayız.

Niye Cuma yahu? Bayağı söyleniyor Klose ama anlaşılsa yarın açıklanır inşallah doğru değildir. Artık düşüşe geçmiş bir oyuncu bence. Yararlı olur ama takıma ayak uydurur, takımı yükseğe çekmez.

Takımı ileriye taşıyacak bir transfer olarak görmüyorum bende.
Kariyerinden Almanya milli takımını çıkarsak çok ahım şahım birşey çıkmaz ortaya. Düşüşe geçtiğide bir gerçek.

İlk defa bi' transfere sevinmedim. Tamam, Arda-Kazım ikilisinin kanatlarda olacağı düşünülürse ve kanatlar etkili kullanılabilirse etkili olabilir ama yaşını başını almış bunun yanında zaten kulüp takımlarındaki performansı soru işareti olan ve bu sezon sadece 1 "bir" gol atmış. Umarım bu transfer Drogba'nın olmayacağı anlamına gelmez.

Bu arada bu transferden sonra Baros bitmiştir bence. 3 talibi varmış, yakında gönderilir.

Fatih hoca ile birlikte çıkış yakalayacak bir Baros'u tercih ederim. Hem disiplin anlamında aşama kaydedecektir hemde takıma maksimum katkı sağlayacaktır. Eğer Klose için Baros gönderilirse artık hiçbirşey demiyorum. Bu transfer hayal kırıklığı olur. (benim açımdan)

Eğer iş doğruysa iki açıdan bakıyorum, ikisinde de benim kafama pek yatmıyor.

1- Klose, as forvet olarak alındı. Drogba işi vs. yattı. Bu durumda, Klose şahsi kanaatim şu haliyle bizim forvetimiz olamaz. Fiziki açıdan zorlayan bir ligde, fiziğinden çok sezgileriyle oynayan, sistem ile yükselen bir forvetin, bu ligde iş yapması zordur.

2- Klose ile bir forvet daha alınacaksa, forvete üç yabancı lüks kaçmaz mı, hadi onu geçtim, Klose'ye yedeklik yapsın diye 2-2,5 milyon euro verilir mi?

O bölgeye alacağımız adam eğer tekse, daha domine eden, performansı belli, bize level atlattıracak bir adam olmalı. Drogba olmaz, Cisse olur. Ama o tarz dominasyonu kuvvetli oyuncular, daha tarzımız gibi. Ama olayın netleşmesini beklemek lazım, hayırlısı.

Tutup tutacağı muallakta bence. Form tutarsa ard arda golleri sıralarsa şaşırmam ama gidip 20 haftada 1-2 gol atarsa da şaşırmam. Bize kendi pozisyonunu kendi yaratabilecek biri lazım aslında ve Drogba işte bu da :) Ama Elmander, Kazım ve Arda ile uyum sağlayan Klose yararlı olabilir diye de düşünüyorum. Ama yine de yemdir inşallah Drogba gelir diyorum

Bonservissiz futbolcu alma geleneğimizi düşündüğümde bu iş oldu galiba diyorum.Klosenin vereceği katkı konusunda kararsızım. Ha Drogba-Klose-Elmander üçlüsü olursa Baros'a yazık ederiz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...