2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pjanic ismi doğruysa hakikaten harika olur. Ama şuan bir duyumdan öteye gidemez malesef.
Bu hafta 1 transfer değil, ben en az 2 transfer bekliyorum.

1) Kim Källström
2) İbrahim Akın

Beşiktaş çekilmiş zaten. Bizde ciddi bir şekilde ilgileniyorsak bu iş fazla uzamaz.
Ayrıca bugün Yıldırım Demirören, Adalı Kemal Tokak ile görüşüyor demiş. 7. stoper mi yuh artık ? ve 3.yerli...
Umarım bu isimle bizimde temasımız vardır. Yerli stopere ihtiyacımız var. Tabi şuan hangi isim olursa çok seviniriz ? Herhalde Serdar Aziz. Bursaspor'dan oyuncu almak çok zor. Bu da ayrı bir konu.

Kalecide ise Buffon ismi tabiki tartışılmaz. Ama bana baştan beri bu isim çok zorlama gibi geliyor. Olma ihtimali düşük. Ayrıca Muslera mı Buffon mu derseniz ? ben Muslera derim. Genç bir kaleci ve sahip çıkılırsa 10 yıl kalemizi sağlama alırız. Bu saatten sonra '' ya tutarsa'' gibi bir şansımız yok zaten. Kalitesini gösterecek yetenekte. Buffon'un tabiki ismi bile yeter. Ama 3 sene sonra yine kaleci mi arayacağız. Nokta atışıyla uzun süreler Galatasaray'a hizmet etsin. Her sene kafamızda kaleci sorunu olmamalı.

Forvet ise, Drogba'da hala ümitler kesilmedi. Mavi filin yolunu gözlüyoruz. Alternatifi olarak Cisse söyleniyor. Bu isim nedense bana sıcak gelmeye başladı. Nonda ve Keita'dan sonra zenci bir oyuncuya hasret kaldık. : ) Bu hangi mevkide olur bilemeyiz ama birtane şart :D Bu isme karşılık büyük tepkiler olmuş. Yok Cisse Galatasaray'ın oyuncusu olamazmış. Galatasaray'a yakışmayan o kadar çok oyuncu geldi geçti ki.. ve bazıları hala geçemedi.. Evet Ünal Aysal çok büyük ümitlerle geldi. Ama taraftar fazla uçtu. Bu isme asla burun kıvırmam. Burun kıvıranlara da gülerim. Sırf Drogba ismi gündemde diye oyuncu beğenilmiyor. Galatasaray taraftarına bu bakış açısı yakışmaz. Futboluyla, hırsıyla tribünleri ateşlendirecek oyunculara açız ve takıma kazandırılacak, inanıyorum.

Bence Gökhan Zan ile sözleşme uzatacağız. Ersan BJK ile anlaştıktan sonra Gökhandan iyi yerli stoper alabileceğimizi düşünmüyorum.

İlk 11 oynamasında Mazhar abi yedek kulübesinde dursun.Aslında alınacak yerli stoperler var.Serdar Aziz ve Samsunlu Kemal alınabilir birde yabancı stoper alınırsa savunmada sıkıntı yaşamayız.

İlk 11 oynamasında Mazhar abi yedek kulübesinde dursun.Aslında alınacak yerli stoperler var.Serdar Aziz ve Samsunlu Kemal alınabilir birde yabancı stoper alınırsa savunmada sıkıntı yaşamayız.

Saydığın adamlara bonservis verip almaya çalışmaktansa hazır elimizde olan adamın sözleşmesini uzatmak bence daha mantıklı. Zaten yabancı bir stoper alacağımızı tahmin ediyorum. Sadece rotasyon için bakıyoruz...

İstanbul B.Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ şu an Florya'da Fatih Terim'le İbrahim Akın için görüşüyor.(LİG TV)

Saydığın adamlara bonservis verip almaya çalışmaktansa hazır elimizde olan adamın sözleşmesini uzatmak bence daha mantıklı. Zaten yabancı bir stoper alacağımızı tahmin ediyorum. Sadece rotasyon için bakıyoruz...

Rotasyona koyacağın adami 31 yaşındaki Servet'in alternatifi olarak dusunup gerekirse bonservisi verip genc yetenekli birilerinden secmek her zaman daha mantiklidir.

Kim söyledi? Zaten tribünde yatacak adamlara vereceğimiz parayı as kadroda oynayacak yabancılara aktararak seviye yükseltmek daha mantıklı.

galatasaray macaristan 2.ligi takımlarında Diósgyőri VTK nın 27 yaşındaki 1.90 boyundaki sırp kalecisi drasko vojinovic i denemk üzere istanbula getirdi (kaynak :tümspor.com) vayy be dünya çapında kaleci süper

galatasaray macaristan 2.ligi takımlarında Diósgyőri VTK nın 27 yaşındaki 1.90 boyundaki sırp kalecisi drasko vojinovic i denemk üzere istanbula getirdi (kaynak :tümspor.com) vayy be dünya çapında kaleci süper
Valla çok merak ettim; kaleci nasıl deneniyomuş. Takım yok, maç yok artık taraftar olarak biz gider penaltı çekeriz. Hani bide İstanbula gelmiş bari düşünülüyo falan deselerdi...

Marvin Martin :) Bundan 3-5 gün önceye kadar alınsa idi bu adam kim diyenler olacaktı.Dün ilk defa Fransa Milli takımının formasını giymiş.Son 14 dakikada oyuna girip 2 gol 1 asist ile oynamış.İsmini duyurdu değerini artırdı.

Bu arada Fatih Terim,Bülent Tulun,Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın bugün kü İsveç-Finlandiya maçını izleyecekleri söyleniyor.Kallstrom ve S.Larsson için.Eee tabi gitmişken Elmander de orada.Daha sonra menajer ile falan görüşülcek imiş.

Göksel Gümüşdağ Florya'da Fatih Terim'le görüşmüş ve Serkan+Aydın için İbrahim Akın'ı önermiş. Düşünmek için zaman istemişiz.

Ligtv

Neyi düşüneceksek ?

Göksel Gümüşdağ Florya'da Fatih Terim'le görüşmüş ve Serkan+Aydın için İbrahim Akın'ı önermiş. Düşünmek için zaman istemişiz.

Ligtv

Neyi düşüneceksek ?

Bu transfer bu şartlar altında gerçekleşir ise müthiş olur.Ama böyle bir hataya düşçeklerini sanmıyorum.Hea Abdullah Avcı ben Aydın'dan İ.Akın kadar faydalanırım üstüne bir de Serkan'ı alıyorum diye düşünürse anca bu transfer olur.Zor geldi bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...