2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klose için kesin diyebileceğimiz tek şey, düzgün hayatı ve disiplinli oluşudur. :)
Onun haricinde gol ortalamasını tahmin etmek çok zor. Hele ki Almanya milli takımı ve kulüp takımı arasındaki performans farkına bakarsak..

Ne diyelim hayırlısı olsun!

Klose 2010-2011 Perfonmans Verileri

11350675593490091457.jpg

Facebook; Galatasaray Futbol sayfasından alıntıdır!

Drogba'nın yedeği olarak alınmadığı takdirde kötü transfer maalesef. Hali hazırda Elmander, Stancu ve Baros varken Drogba fazlasıyla yetecekken açıkçası Klose'yi araya sıkıştırmak benim hoşuma gitmedi. Duyumcu babalar "Drogba transferiyle alakası yok" dese de bence alakası var gibi. Acaba hoca Elmander'i farklı bir bölgede mi düşünüyor. Off.

Kendisine her ne kadar güvenmesem de Ünal Aysal'ın bugüne kadar yaptığı açıklamalardan gerekirse lüksede kacarız izlenimini almıstım.

Belki de Drogba-Klose beraber gelirler.

Yasını veya ücretini dert etmeye gerek yok maddi durumu iyi bir yönetim var ve ayrıca söz konusu futbolcularda kendine iyi bakan iyi sporcular. Şu yaşlarında bile rahat 3 sene katkı verirler.

Rotasyona gelecek olursak ilk önce 4-4-2 sistemini oturtup forvet mevkiinde yedek olarak Elmander-Baros da olabilir. Ciddi süreler de alabilirler sorun cıkaracaklarını sanmıyorum .

- Klose Galatasaray'da
- Drogba gelmedi mi, bu taraftar çıldırdı

-Pjanic Galatasaray'da

-Kallström Galatasaray'da

:) :)

Klose'ye sevindiğimden değilde Drogba bizi bozdu be :)

Nonda'nın gönderilişi ve Baros'un sürekli sakatlanması ile forvetsiz geçen 1,5 yıldan sonra Miroslav Klose ismine hayır demem.. Eğer ritmini tutturursa sıralar golleri :)

Sol bek - sağ bek (?)
Hakan Balta, Çağlar ve Sabri sakatlanmasın diye duacı olacağız galiba.. Ki Hakan Balta ismine gram kadar güvenmiyorum!
Bu sene ki ruhsuzluğunu gördükten sonra aşama kaydetse nolurki.. :confused:

Kendisine her ne kadar güvenmesem de Ünal Aysal'ın bugüne kadar yaptığı açıklamalardan gerekirse lüksede kacarız izlenimini almıstım.

Belki de Drogba-Klose beraber gelirler.

Yasını veya ücretini dert etmeye gerek yok maddi durumu iyi bir yönetim var ve ayrıca söz konusu futbolcularda kendine iyi bakan iyi sporcular. Şu yaşlarında bile rahat 3 sene katkı verirler.

Rotasyona gelecek olursak ilk önce 4-4-2 sistemini oturtup forvet mevkiinde yedek olarak Elmander-Baros da olabilir. Ciddi süreler de alabilirler sorun cıkaracaklarını sanmıyorum .

Hocam Avrupa'da oynayamayacağın bir sezonda Baros ve Elmander ne kadar süre alabilir? Hadi onu da geçtim, 4 yabancı hakkını forvetle kullanmak da neyin nesi. Hele ki 10 yabancının kullanılmayacağı ve kadroda 8 yabancı olacağı düşünüldüğünde. Eğer ki Klose geldiyse, iki ihtimal var, birincisi Drogba işi yattı, ikincisi Baros gidecek. Ben Klose'yi Baros'a da Drogba'ya da tercih etmem, transferi beğenmememin nedeni bu, yoksa yıllardır forvetsiz oynayan takım Klose'yi almış, başımla beraber.

Ulan yokluktan Arda,Pino forvet oynadı onlarca maç.O günlerden bu günlere.Takım forvet doluyor.:D

Klose iyi oyuncudur iş de yapar bence.Ama gereksiz bir transfer olur.Drogba yı alalım Baros la birlikte ligde tsunami etkisi yapsınlar.Dünyanın en iyi ikililerinden biri olurlar.

Ceyhun'u ancak bir sebepten isterim oda stoperde oynama özelliği sebebiyle.Yoksa ortasaha olan Ceyhun hiç bir halta yaramaz.
Stoperde acemi ama o bölgeye daha yatkın orada oynamya başlarsa milli takıma bile çıkar o mevkiide.

Muntari şahane bir isim.Yorum yapmıyorum gereksiz yere.

Ünal Aysal,drogba ile temastayız hala ama şu an chelsea'nin oyuncusu dedi,chelsea'nin serbest bırakmasını bekliyoruz gibime geldi bana.Klose içinse Davala ve Tulun teklif yapıp geri dönmüşler,bekliyoruz şu an için

Ntvspor, Ceyhun ismini çok kesin bir şekilde söyledi. Muslera ilede imza aşamasına gelindiğini söyledi.
Bakalım transfer çalışmaları nasıl şekillenecek. Başkanın bugün olan açıklamalarında yerli oyuncular üzerinde durduklarını söylemiş. Bu beni sevindirdi. Galatasaray'a yakışır yerli oyuncular kazandırmalıyız takıma.

Celtic, Gokhan Zan ile ilgileniyormuş. Sözleşmesi hala uzatılmadı ? Bunun milli maçlar ile alakası var mıdır acaba.. Yoksa Fatih hoca oraya başka bir transfer mi düşünüyor.. Eğer öyleyse çok sevinirim.. Kaleci ne kadar sağlam olursa olsun Türkiye'de malesef iş defans bölgesinde bitiyor.. Serdar Aziz ve Kemal Tokak isimleri harika olur..

Tribundergide Serdar Taşçı -> Galatasaray denilmiş.
Var mıdır böyle bir duyum ? Ne muhteşem olur :)

Ünal Aysal'ın divan kurulunda söylediklerinden sonra içimdeki umutta azaldı aslında,bu şartlarda transfer zor dedi genel kurul toplantısı istedi,gerçekten çabalıyor yönetim bazı şeyler için ama geçen seneki gibi bonservis parası vermeden oyuncu transferi yapılcak bu yazda öyle gözüküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...