2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fcnblog
Muslera'nın menajeri Fonseca, İstanbul'a geldi. Son görüşmelerin yapılıp resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Klose-Podolsky -yer yer Nihat bu ve bunlar gibi oyuncular milli takımdaki performanslarını gerçek takımlarında hiç bir zaman sergilemeyen oyunculardır.
Klose'nin Werder zamanını da biliyorum başarılıydı ancak öyle göklere çıkartılacak, abartılacak bir başarısı yok oradada ama her zaman milli takımı bazında dünyanın en iyi golcülerinden biri olmuştur.Bizde normal şartlarda çok iş yapardı ancak sadece Klose ile yola çıkılma kararı alınabilmesi tehlikesi, fiziki durmunun bu ligi sonuna kadar kaldırmayacağının hemen hemen kesin olması, elerleyen yaşı, takımı bir üst levele taşıyamıyacak bir oyun yapısı olması bu transferi bizim için olumsuz kıldı.Taraftar bu noktada haklı bir tepki verdi bence çokta güzel yaptılar.

Klose takımı ile var olan bir oyuncu.Takım iyiyse,akıcıysa,pozisyon zenginiyse ozaman Klose kraldır.Ama takımın tıkandığı hiç bir maçta Klose tek başına sahneye çıkamaz.Alıp gidemez topu, kilitlendiğinde oyun onu açabilecek silahları çok kısıtlıdır.O yüzden bende çok ılımlı değldim bu transfere yatarsa sevinirim.Hee yatmazsa Kloseye göre yaratıcı ve sert bir orta saha kurulmasını beklerim.

@doğan sağlam

klose bu takıma her türlü sınıf atlatırdı ya, fizik kalitesinin bu ligi kaldırmayacağı ile ilgili söylediklerine sadece gülerim.. Klose bu ligde 30 maç 90dk oynasın, en kötü 25 gol atar, en kötü diyorum bak.. Baros 20 tane attı yav. Tamam drogbadan açtık transferi iyi hoş da bu bizim beklentimizi çok yükseltmesin, kloseye de burun kıvırmayalım yav çarpılırız..

Baros,Klose'ye göre daha fazla yarar getirebilecek forvettir benim için.Klose müthiş bitirici özelliği vardır.Baros'un hırsı,agresifliği,hızı(tabi sağlam bir baros) kesinlikle büyük artıdır.

:D Twitter'da falan olsak sonunda 'lol' olan tepkilerden verirdimde neyse şimdi, sulandırmayalım.
Son iki sezonda milli takımlar hariç kaç maçını izlediniz muhteremin? Ben bir çok kulüp maçını izledim.
Klose'nin heleki bu yıl fiziksel durumu hiç iyi değildi.Üstelik ciddi bir sakatlık yaşamadığı halde iyi değildi. Bu ligde 90 dakika çıkaracağı maç sayısı çok az olur. Ayrıca bu taraftar Klose'ye sabredemez.Kendisi bir gol stresini girdimi haftalarca gol atamaz.

Baros'la Klose'nin kıyaslanmasına ayrıca komik olmuş.Neye göre kıyas yapılıyor? Baros sprinter bir oyuncu,güçlü,kolay yere inmez ve hırslı.Ama asıl ona golü attıran sürekli mücadele içinde kalmasıdır.Pres yapar,kovalar,defansı yorar.

Klose ise gezen santrafordur.Maç boyunca çoğu zaman yürürken yada düşük tempoda top yönünde koşarken görürüz onu. İleri şişirilen toplar dışında defansla bir bir mücadeleye girmekten kaçar.Bu Werder zamanında beri böyle. Pozisyon golcüsüdür. Jardel geldiğinde bizde olan takıma Klose'yi koyarsak 40 gol atar Klose. Ama öyle bir takım yok elde.Oluşacak yeni takımın ne olacağı belli değil.Nasıl bir tempoda olacağı belli değil, sahada gol pozisyonu olana kadar 10 kişi olmayı ne derece kaldırabileceği belli değil.Bu şartlarda Klose transferi büyük risktir.

He birde Klose 33 değilde 25 yaşında olsaydı.Alırdık en iyi oynayabileceği şekilde üstüne takım kurardık ama öyle bir şansımızda yok.Klose kurulması planlanan takıma uyum sağlamak durumunda ki uyum konusunda ciddi sıkıntıları olduğu Bayern macerasından tescilli.

Bunu sık sık anlattım genede belirtmek lazım. Katılıyorum Baros Klose'den daha iyi değil çok çok daha iyi bir golcüdür.

Baros'u iyi kullanmak için yanına hedef santrafor koymak zorundasın. Dikkat edin Baros'un gol kralı olduğu sene yanında Ümit Karan gibi bir oyuncu vardı. Ya beraber oynarlardı. Ya da Ümit Defansı yorar yıpratır Baros'a bırakırdı. İşte Baros böyle biridir. Hedef santrafor oynamaz. Drogba GS'a gelirse Baros-Drogba leblebi gibi gol atarlar. Klose bir kere GS gibi hedef takımlarda oynayabilecek bir oyuncu değil. Trabzon'a gitse süper yararlı olur. O da Baros gibi hedef santraforun yanında iyi oynar kendini gösterir. Sonuç olarak elinde Baros gibi bir cevher varken ondan nasıl faydalanmaya çalışacağını düşüneceksin. Ki Baros'un kulübü taraftarı İstanbul'u nasıl sevdiği de biliniyor. Bizim heefimiz, Baros'un yanına yıpratıcı santrafor bulmak olmalı.

Muntari deniyor, tarz doğru, isim de doğru bence. Hem mücadele, hem teknik, hem hırs. Dengesizlik yok mu, var ama Selçuk'un yanına da biraz böyle deli dolu, pres yapan adam lazım. Bir de üstüne tekniği de var Muntari'nin.

Artık her gün farklı isimler çıkmaya başladı. En azından 2-3 kilit noktaya gelecek isimleri açıklasak da, önümüzü daha net görsek.

Muslera'nin Menajeri Fonseca Istanbul'da !

Fonseca yaptigi aciklamada ;'' Muslera , onumuzde ki sezon Lazio'da olmayacak.Uruguayli kaleci buyuk ihtimal ile Galatasaray formasi giyecek. '' Galatasaray ile Cana'nin takasinin detayli bir sekilde konusacaklarini vurgulayan Fonseca,ufak puruzler ortadan kalktigi an bu transfer biter seklinde aciklamalarda bulundu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...