2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera'nın gelmesi iyi olur gerçekten yetenekli kalecilerden biri hemde bir kaleci için oldukça genç.Son yıllarda yaşanan kaleci facialarından sonra ilaç gibi gelir umarım(eğer gerçekleşirse transferi tabiki)

klosenin gelmemesi iyi oldu. elde baros ve elmander varken gidip kloseyi almak intihar olurdu. elmander de baros da kloseden daha iyi durumda şu an. klose alman milli efsanesi kulüp takımlarında vasat bir oyuncu. muslera çok doğru bir seçim ama muntariyi pek beğenmiyorum kalström daha doğru bir isim olur

Agim Cana ( Lorik cana's father) :for 3-4 days cana will be official in lazio. Lazio forumunda rastladım buna yanılmıyorsam bize gelmeden önce veya geldiğinde babası telefonla bağlanıp ne zaman geleceğini söylemişti şimdi aynısını Lazio için yapmış sanırım bu demek oluyor ki 3-4 gün sonra Muslera'yı açıklayabiliriz.
Ha bu arada Pirlo olmadı Muntari olacağına Gattuso olsun var mı daha hırçını :D

Drogba gelsin dertler bitsin.

açıkcası bugünkü hollanda-uruguay maçında musleranın kornerdan hatalı çıkıp gol yemesi kafamdaki soru işaretlerini dahada artırdı :S Evet genç ve yetenekli gelişime açık bir oyuncu ama bize sanki şuanda daha tecrübeli bi kaleci gerekiyor galiba..çünkü muslerayı alırsak seneye taraftar olarak sabredebilcekmiyiz yoksa ilk yediği hatalı golde ıslıklara mı başlıyacağız önemli olan o esasında..

Emre abi aynısını ben demeye çalıştımda bi taşlanmadığım kaldı burda boşver sen. :D Biz Cana'yı bırakmak istemiyoruz Lazio taraftarları da Muslera'yı takas için +5-10 m €'dan aşağıya isteyen yok... : )

Bu isim ile ilgili bilgim olmadığı için soruyorum,
Fernando Gago ismine gerek facebook olsun gerek diğer forumlar bir çok tepki var. Nasıl bir futbolcu ? Real Madrid forması giydiğine göre iş vardır. Boş oyuncuyu kadrolarına katmazlar herhalde. Hoş maçlarda hiç denk gelmedim. Yedek oturduğu bir gerçek.

Bu isim ile ilgili bilgim olmadığı için soruyorum,
Fernando Gago ismine gerek facebook olsun gerek diğer forumlar bir çok tepki var. Nasıl bir futbolcu ? Real Madrid forması giydiğine göre iş vardır. Boş oyuncuyu kadrolarına katmazlar herhalde. Hoş maçlarda hiç denk gelmedim. Yedek oturduğu bir gerçek.

Valla en son ne zaman resmi bir maçta oynadığını ben hatırlamıyorum o da hatırlamıyordur büyük ihtimal özgüven yetenek hırs her şeyi kaybetmiş olabilir bu dönemde gerçi öyle bir adam kulübe de bile olsa Madrid'de tutulmaz ama ben yine de ne verilse değeceğini düşünmüyorum Yekta'ya verilsin ona verilecek fırsatlar daha iyi.

Bilgilendirmeler için teşekkür ederim :)
Bu oyuncu hakkında bilgisi olmayanlar sırf kulüp adında Real Madrid yazdığı için oyuncuya aldanıyorlar o zaman.
Yedek oturan birine yönelmek saçma. Bize form tutmuş, hırslı savaşan bir oyuncu gerek. Kim'den daha iyisini bulacaklar mı çok merak ediyorum ?

Cana aslında orta sahada savaşan,ağır işleri yapan oyuncu ama yeri doldurulamaz değil kesinlikle.İyi bir bonservis bedeli karşılığında satılabilir çünkü biz bunu yapmıyoruz ya zarar ediyoruz transferlerde yada serbest bırakıyoruz oyuncuları.Fatih hoca cana ile çalışmak istemediğini soylemiş,doğru mudur?

Cana'nın çalıştığı kulüplere ve oradaki performansına bakarsak, daha tam anlamıyla kendini gösteremedi. Böyle olmasına rağmen hırsıyla savaşçı ruhuyla taraftarın gönlünde taht kurdu. Şu kadroda Pino, Stancu gibi isimler gönderilmez ve Cana gönderilirse gerçekten hayal kırıklığına uğrarım. Pino'nun ne farkı var ? Napmış ki.. Kritik maçlarda girip 1-2 gol attı o kadar.. Çabuk mu çabuk ama onun haricinde bir farklılığı yok. Galatasaray oyuncusu değil. Kadroda tutmak saçma olur. Hele ki yabancı kontejyanı denilen şey varsa.. Bu sene yabancı sayımız 8 olacaksa ince ince seçilmeli.
Cana'dan daha iyisi tabiki bulunur. Ama kendi mevkisinde oynar ve devamlılık sağlarsa çok yarar sağlar. Eski kimliğine bürünür. Hangi yabancılar kalmalı deseler ben Baros ve Cana derim. Diğerleri fazlalık...

Cana'nın Lazio ile büyük oranda anlaştığı söyleniyor.Hagi inatla Lucas'ı ön libero;Cana'yı stoper oynatmasa daha dazla yararlanabilirdik Cana'dan.Geçen yaz bize geldiğinde avrupada oynayan bir kulübe gelmekten mutluyum demişti,bu sezonki durum karar değiştirmesine yol açabilir onunda

Bir oyuncu neden kendi mevkisinde oynamaz ki ? Tamam geçen sene kadromuz nedeniyle bu yola başvurduk. Umarım Fatih hoca böyle hamleler yapmaz. Mevkisi nereyse orada oynasın. :)

Ceyhun Gülselam'ı kaçırmamak lazım,ben olsam Türkiye içinde 2 oyuncuyu mutlaka alırdım bunlardan biri Selçuk İnan zaten transfer edildi diğeri Ceyhun Gülselam bu 2 oyuncuda risk yok,mutlaka faydalı olacak bu 2 isim.

Yabancı transferlerine gelince taraftarın beklentisi büyük,Elmander ayarında oyuncular gelirse taraftarda bir burukluk olacağı kesin o yüzden mutlaka 1-2 tane taraftarı mutlu edecek oyuncu gerekli.Adnan Polat döneminde bile Keita ve Elano transferleri taraftarı çok heyecanlandırmıştı bu konuda yeni yönetim altta kalmamalı.Ayrıca kaleye ve defansa alınacak oyuncular riske girilecek,ya tutarsa tarzından oyuncular olmamalı kale ve defansa güvenilir,kaliteli oyuncular lazım.

Şahsen orta saha ve forvet transferleri okumaktan sıkıldım. Defans bölgesi çok boş kaldı. Gökhan Zan'ıın sözleşmesi uzatılmadı. Talip olanlar varmış. Umarım gider.. Defansı en baştan oluştururuz. .Başkanın açıklamalarından sonra yerli oyunculardan ümitliyim. Kalenin yolu defanstan geçer hatırlatalım :) hamleler lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...