2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gago ile ilgileneceğimze vatandaşı Lucho'yu alsak ya.Fenerbahçe istiyormuş galiba alırlarsa çok üzülürüm.Selçuk ile beraber sınıf atlayan orta sahamızı 2 gömlek daha yukarı çeker.

Geçen sezon Cana'nın ASY'de manisa maçında yaptırdığı penaltıdan sonra Cana'ya karşı bir isteksizlik doğdu içimde nedendir bilmiyorum ama:)

Lucho benim de gönlümde. Fatih Terim 4-3-3 oynar mı bilmiyorum ama şu diziliş fena değil gibi:

---------------Cana----------------
-------Selçuk--------Lucho-------
Arda-------------------------Kazım
--------------Drogba--------------

Drogba olayı artık kabak tadı vermeye başladı, bi' an önce belli olur inşallah olumlu ya da olumsuz.

Lucho'yu yüksek ücretli bedelle bırakır OM bence,bonservisi elinde olan oyuncular yönetim için daha cazip duruyor gibi hele bugünkü mali genel kuruldan sonra
Bu dediğinizde doğru tabi.10+ bonservis konuşuluyor Lucho için.Ah A.Polat ah 2012 kriterleri diyip finansı düzeltcem ayağına kulübün anasını ağlattın.1-2 yıl daha kalsa kilit vururduk kulübe.

150 m$ borç için bankalara 750 m$ temin verilmiş,3 yıllık sponsorluk gelirleri,bilet satışlarından gelen para,forma reklamı vs. vs.Ondan sonra neden mali olarak ibra edilmedik diyip duruyor

Başkanın bugün dediklerini çok takmayın arkadaşlar.Çok ciddi paralarla transferler yapılacak rahat olun.Ancak ortada bir sorun var ve başkanın tarzı transferdede olduğu gibi her şeyi bütün çıplaklığı ile söylemekten yana.Sıkıntıyı gün yüzüne çıkardı bugün.

Ceyhun bence hem stoper hemde orta alan için iyi bir yerli alternatif, maliyetide yok o yüzden kaçırılmamalı.

Lucho muhteşem bir oyuncudur ama değil 31, 28 yaşını geçmiş hiç bir oyuncuya 5 milyondan fazla bonservis ödenmemesi taraftarıyım.Ortada söylenen 14 milyon rakamları gerçekse ben şahsen istemem.

Muslera konusunda, zaten ezber konuşmayan, araştırma kabiliyeti olan her insan Muslera'nın yan toplarda zayıf olduğunu biliyor. Ben şahsen 'handing' ve yan toplar konusunda Tafo'nun vereceği eğitime güveniyorum.

Cana çok önemli bir figürdür, bir ruhtur. Ama şu durumda duygusallığa yer yok. Bu kulübe Cana'dan daha fazla emek vermiş, Baros'un gidiş ihtimalini konuşmuyorsak, Cana'dan da daha bizim oyun yapımıza uyacak bir isim bulabiliriz. Bu durumda da Muslera, Cana takasına karşı çıkacak değilim. Hatta bence iyi bir takas olur. Geçen sene Kewell için neler yaptığımız ortada, ama işleri nereye geldiği de ortada. Hele konu belli bir kontenjan ve sınırlamanın olduğu, yabancılarda ise yapacak bir şey yok.

Selçuk'u defansın önünde, topları dağıtan, oyunu yönlendiren isim olarak düşündüğümüzde, onun önünde oynayacak oyunculardan en az birisinin hem mücadele hem pres gücünün yüksek olması gerekli. Bu düşünce ile de Muntari doğru isimdir. Bu özellikleri barındırmasının yanında teknik özellikleri de olan bir oyuncu.

Eğer olursa Selçuk - Muntari - Pjanic tarzı bir orta saha, homojen, her işi yapanın var olduğu bir orta saha olabilir.

Ceyhun hakkında düşüncelerim sizler kadar olumlu değil. Saf bir orta saha ve saf bir defans gerkli. Ceyhun bunun ikisini de yarım yapabiliyor. Rotasyon için alınabilir. Ama asla ilk 11 oyuncusu olamaz. Eğer çok iyiyse Trabzon sözleşme uzatırdı.Selçuk için ortalığı ayağa kaldırdılar. Ceyhun için bir girişimleri olmadı. Ben Ceyhun'u beğenmiyorum.

İbrahim Akın tercihini yaptı

Galatasaray'ın transfer listesinde ön sıralarda yer alan İbrahim Akın, transferinin gerçekleşmesini istediğini söyledi.

İbrahim, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Daha önce Beşiktaş'la da temaslar olmuştu; fakat kulüpler arasında anlaşma sağlanamadı. Şu anda Galatasaray'la temaslar sürüyor. Ben başkanımız Göksel Gümüşdağ'a irademi söyledim. Galatasaray'a gitmek istiyorum. Başkanımız uygun bulursa bu transfer gerçekleşir. Teknik direktörümüz Abdullah Avcı ile kendimi buldum. Geçen sezon neredeyse tüm maçlarda oynadım. Süreklilik sağladığımı düşünüyorum ve büyük takımda oynamam gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray'da Fatih hocanın olması benim için çok önemli... Fatih hocayla çalışmak benim bundan sonraki kariyerim açısından da çok önemli. Galatasaray'da başarılı olacağımı düşünüyorum" dedi.

Başarılı futbolcunun menajeri ise "Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'a irademizin ne yönde olduğunu söyledik. İbrahim Akın'ın transferinin Galatasaray'a gerçekleşmesini istiyoruz. Göksel bey, Fatih Terim'le bir görüşme yaptı. Sanırım bir iki gün içerisinde bu görüşmenin sonucu ortaya çıkacak. Umudumuz bu transferin gerçekleşmesi yönünde" diye konuştu.

Milliyet

İ.Akın iş yapar bizde bu yıl iyi top oynadı.Yetenekli,teknik bir oyuncu bide devamlılık sorununu atlatırsa ki bu sene birçok maçta oynadı.Serkan+Aydın+para diye yazılıyor,çok iyi olur bu takas kesinlikle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...