2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper mevkisine, Serdar Taşçı ismi ciddi olarak düşünülüyorsa mükemmel bir hamle olur. Haftalar önce keşke ilgilenseler diye bir yazı yazmıştım. Hemen hemen her spor sayfasında bu haber var. Umarım uydurma falan değildir.

Srna bence şu an dünyada Dani Alves, Maicon, Ramos ardından adı anılabilecek düzeyde bir oyuncudur. Shaktar'ın kaptanı, yüksek de bir ücret alıyor yanılmıyorsam, bonservis çift hanelerden aşağı hayatta inmez. Bu durumda Srna önerisi pek mantıklı değil. Sabri varken o bölgeye as oyuncu alınacağını zannetmiyorum.[/QUOTE

Ben zaten temenni ettim ama bosingva alınırsa oda az maliyetli bir oyuncu değil bence,ona vereceğim parayı biraz yükseltip srna'ya veririm daha iyi,sabri varken sağbek için yedek oyuncu'da türk olmadıktan sonra yabancı 6+2+2olayı yüzünden tribünde oturmak için gelir ki bu yıl için buna hiç gerek yok.

Srna'nın 29-30 yaş aralığıda olduğunu hesaba katıyormusunuz acaba?

bu yaşlardaki oyuncular için çift haneli bonservis vermek inanın çok çok çok saçma bir durum.Adam gibi oynatamayacağız bile 1 sene oynadıktan sonra gelen ilk iyi teklifte düşünmek zorunda kalacağız para edeceği son sene diye.Bunu daha önce yaşadık arkadaşlar.

Bosingwa uygun bir maliyete gelirse iyi bir transfer olabilir ancak ben o mevkiide Sabri varken potansiyelli bir yedek alınması taraftarıyım yerli yabancı fark etmez. Asıl beg için yabancı alınacaksa sol tarafa alınmalı derim ben.

Eğer bek alacaksak önceliğimizin sol bek olması gerekir diye düşünüyorum.Çağlar ve Hakan'ın bu yılki performanslarını düşünürsek yine başımız ağrıcaktır.En az 4-5 tane as oyuncu almak lazım bu yaz.

.....(Muslera)/ UFuK
SeRVeT / ......
........../ .........
SaBRi / ......
ÇaĞLaR / H.BaLTa
CaNa(......) / CeYHuN
SeLÇuK / YeKTa
KaZıM / PiNo
ARDA / CuLio
ELMaNDeR / STaNCu
BaRoS / ......

AYKuT-SeRKaN-M.SaRP-AYHaN-E.ÇoLaK-AYDıN

Dönenler; SeMiH KaYa-SeRDaR EYLiK-ERHaN ŞeNTüRK-MuSa ÇaĞıRaN-M.BaTDaL

Seneye sadece Türkiye liginde mücadele edicez ve kadromuz şuanda iyi durumda gibi transfer dönemi resmen başlamamış olmasına rağmen. Eksik mevkilere önemli oyuncuları katıp As oyuncularıda iyi oyuncularla yedekledik mi tamamdır bu iş. Şuan ideal kadromuz bu şekilde yedekleriyle beraber.. Eksiklerimiz 1 kaleci,3 defans,1 forvet... Eğer Muslera-Cana takası gerçekleşirse 3 defans,1 ön libero,1 forvet.. Takas büyük ihtimal gerçekleşir ondan yola çıkalım. 3 tane bonservis vererek yabancı almalıyız ve 3'üde 10 milyon euro civarında olmalı bence. Çok çok iyi bir defans, çok çok iyi bir çift yönlü ön libero, çok çok iyi bir forvet.. yedek pozisyonları ise Türk isimlerle takviye etmeliyiz. Böylece defansa 2 tane Türk isim katmalıyız. Biri kaliteli olmalı Serdar Taşçı gibi hiç olmadı Gökhan Zan'ın sözleşme uzatılabilir. Eğer biri kaliteli olursa diğeri altyapıdan bile olabilir Sinan Osmanoğlu gibi çünkü Ceyhun'da orayı yedekleyebilecek potansiyel'de. Belki alacağımız bir defans sağ bek'te oynama özelliği'de taşırsa Sabri'nin yedeğini'de aradan çıkarmış oluruz. Onun dışında As-Yedek listesine girmeyen 11 oyuncumuz var bunların çoğu genç kiralıktan gelenler direk kiraya olarak yada zaten kadromuzda olup giremeyenler bonservisleriyle beraber verilerek isimler katılabilir kadromuza böyle kaliteli oyuncu sayısını arttırıp bazı bölgeleri 3leyebiliriz kritik sakatlıklara önlem olur misal İbrahim Akın her iki forvet hattınıda 3ler.. Mesela Volkan Şen her iki kanatıda 3ler.. Mesela Yiğit Gökoğlan,Yiğit İncedemir her iki libero pozisyonunu 3lerler.. İBB,Bursa,Manisa bunların istediği ihtiyacı olan oyuncular o 11 yada 10 diyelim Ayhan gitmez artık o 10 isim arasından belirlenip bir miktar parayla güzel teklifler yapılabilir. Defans ve Cana'nın yerine alınacak yabancı isimler bence en önemli 2 isim çok iyi tercihler olmalı.. Forvete gelince Baros'u kesecek bir isim katarsak kadroya Drogba mesela:) sürekli Elmander-Baros değişikliği şeklinde ilerler o bölge güzel olur sakatlıkmış dertmiş çileymiş çekmeyiz o isimde önemli bence.. Yani kıssadan hisse gerçekten bizleri ve teknik heyeti uçurmak istiyorsa yönetim kişi başı 10 milyon euro civarı bonservisle 4 çok iyi transfer yapmalı , yabancı defans,Türk defans, ön libero , forvet.. yanında da normal bir Türk defans belki altyapıdan da olabilir. Onun dışında ekstra olarak takas + bir miktar para ile Yiğit İncedemir, Yiğit Gökoğlan, Volkan Şen, İ.Akın veya Sercan gibi isimlerin 2 tanesinin kadroya katılması ve kalitenin arttırılması ve eldeki verim vermeyecek oyunculardan da bu sayede kurtulma yöntemine gidilmesi olayı bitirir bence... Şampiyonluğun açık ara en büyük adayı oluruz tek hedefli olmamızında verdiği büyük avantajla !..

Aykut başka takıma gidecek deniliyor, Ufuk yedek kaleci olarak kalacak mı ? Yoksa bir türk kaleci daha alacak mıyız ? Galatasaray kaleye 2 transfer yapacak diye haberler dolaşıyordu. Pazartesi Muslera muhtemelen imzayı atar. Yoksa Lig Tv'nin gazabına mı uğrayacağız ? :)

Sabri varken Fatih hoca sağbeke oyuncu almaz alınmamalıda zaten.Kadroya ilk yazacağım adamlardan biridir Sabri tabi Baros,Arda ve Selçuk ile birlikte.

hakan baltadan hala ümidi olanlar var ilginç...
Ağır servet ve balta bizi az mı yaktı?? sol ayağı olmayan servet nedense sol stoper,hafif bir pres sonucu topa son anda can havliyle vurur ve orta saha çizgisi civarından top taca çıkar bu 4 senedir böyle,sezgi yok ,topu oyuna sokma yok, hız yok,yapabildiği en iyi şey kafa vurmak onuda beceremiyor duran toptan çuvalla gol yiyoruz...
balta bırakın bizde oynamayı bu haliyle süper ligde bile oynayamaz erken emekli oldu kendisini tebrik ediyor ve bağ bahçe işine kendisini vermesini tavsiye ediyorum....
hayalimde ki kadro bu:
rufie
sabri(mecburi) paulao lucio hasan ali
kazım selçuk cambiasso arda
elmander
fabiano

Muslera'ya bitti gözüyle bakarken, Victor ismi ortaya çıkmış. Tafo heralde önermiş ve istemiş kendisini. Brezilya Milli Takımı'nın 2. kalecisi ve geçen sene ligin en iyi kalecisi seçilmiş sanırım. 28 yaşında, daha önce Avrupa tecrübesi falan olmamış.

Bence Bosingwa ya gerek yok.Bazen hatalar yapıyor ama idare ediyor.Ben memnunum Sabriden.Onu yedekleyecek bir adam lazım.Maalesef Serkan Kurtuluş bu takımda yer alabilecek bir adam değil.(aslında hiçbir Süper lig takımında oynayacak kapasitede değil)Sene başında Uğur Uçar ı göndermek büyük bir hataydı.(Emre Güngör üde aynı şekilde)Bence ikiside tekrardan takıma kazandırılmalı.Çok iyi 2 alternatif kazanmış oluruz.

Kaleci konusunda ise listedeki kalecilerin çoğu iyi kaleciler.Bir tek Doni ismine karşıyım.Gelirse Zapata dan farklı olmaz.Tam bir kovadır kendisi.

Muslera'ya bitti gözüyle bakarken, Victor ismi ortaya çıkmış. Tafo heralde önermiş ve istemiş kendisini. Brezilya Milli Takımı'nın 2. kalecisi ve geçen sene ligin en iyi kalecisi seçilmiş sanırım. 28 yaşında, daha önce Avrupa tecrübesi falan olmamış.

Yanılmıyorsam Taffarel'de bize Brezilya'nın Atletico Mineiro klubünden gelmişti ve Avrupa tecrübesi yoktu.Pek sorun olmaz o konuda.Ama Muslera ilk tercih olmalı.Bu elemanın gelmesini de neden mi isterim Hagi-Zapatayı getirdi komisyon zart zurt yazıldı uzun süre.İnanılmaz sinir oldum.Bende dayanağım olmadan Tafi komisyoncu cebini doldurdu yazabileceğim :))

Yanılmıyorsam Taffarel'de bize Brezilya'nın Atletico Mineiro klubünden gelmişti ve Avrupa tecrübesi yoktu.Pek sorun olmaz o konuda.Ama Muslera ilk tercih olmalı.Bu elemanın gelmesini de neden mi isterim Hagi-Zapatayı getirdi komisyon zart zurt yazıldı uzun süre.İnanılmaz sinir oldum.Bende dayanağım olmadan Tafi komisyoncu cebini doldurdu yazabileceğim :))

Olur mu oyle sey Tafo bize gelmeden once 3 yil parmada 1 yilda Reggina 'da oynadi sonra Minero'ya gitti bize geldi.

İlk kez bir erkeğin bir erkekle ilişkiye girdiğine şahit oldum :D :D :D

---------------Muslera---------------
--Sabri-----Bouggera---Servet---Fuch--
-----------Selçuk----Defour----------
---------------Pjanic---------------
----Kazım----Elmander-------Arda---

Kulp mali açıdan baya zor durumda ama belki yaparlar.Keşke Cabayeyi kaçırmasaydık çok ucuza gitti:)

Muslera-Cana takas
Pjanic-Defour 16 m euro
Bouggera-Fuch 9 m euro
Yurt içinden Takasla Necati ve İbrahimi
Cüzzi bir miktarada Kemali alırız fıstık gibi kadro olur:)

Muslera Victor karşılaştırması yapan çoğu kişi Victor'u daha iyi buluyor. Youtube'den izlenenler ölçü olmaz o yüzden kendi yorumum hariç o ligi takip edenlerin hepsi çılgın kaleci, bire bir ve yan topları iyi diyor Victor için. Muslera'nın geleceği filan var ama ikna etmek için o kadar para verilecekse olumlu bakmak için azalır sebepler. Victor'u tanıyan herkes olumlu referans veriyor onunla ilgili. Maliyetleri bir kenara atsak bile ben Victor'u istiyorum. Tafi'nin vatandaşı olması adaptasyonu vb. şeylerin süresini azaltır ayrıca kendini geliştirme imkanı bulur.

Sercan'ın menajeri Trabzon'la imza aşamasına geldiklerini ama GS devreye girerek 5.5 m € ve 2 oyuncu teklif etmesi ile Bursaspor bonservisini 7 m € çektiği söyleniyor yaptıysak Ersan için bekleme durumunu neden Trabzon'a yapmadık ayrıca bu Bursaspor ne açgözlü bi takımdır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...