Stoper mevkisine, Serdar Taşçı ismi ciddi olarak düşünülüyorsa mükemmel bir hamle olur. Haftalar önce keşke ilgilenseler diye bir yazı yazmıştım. Hemen hemen her spor sayfasında bu haber var. Umarım uydurma falan değildir.
Srna bence şu an dünyada Dani Alves, Maicon, Ramos ardından adı anılabilecek düzeyde bir oyuncudur. Shaktar'ın kaptanı, yüksek de bir ücret alıyor yanılmıyorsam, bonservis çift hanelerden aşağı hayatta inmez. Bu durumda Srna önerisi pek mantıklı değil. Sabri varken o bölgeye as oyuncu alınacağını zannetmiyorum.[/QUOTE
Ben zaten temenni ettim ama bosingva alınırsa oda az maliyetli bir oyuncu değil bence,ona vereceğim parayı biraz yükseltip srna'ya veririm daha iyi,sabri varken sağbek için yedek oyuncu'da türk olmadıktan sonra yabancı 6+2+2olayı yüzünden tribünde oturmak için gelir ki bu yıl için buna hiç gerek yok.
Muslera'ya bitti gözüyle bakarken, Victor ismi ortaya çıkmış. Tafo heralde önermiş ve istemiş kendisini. Brezilya Milli Takımı'nın 2. kalecisi ve geçen sene ligin en iyi kalecisi seçilmiş sanırım. 28 yaşında, daha önce Avrupa tecrübesi falan olmamış.
Yanılmıyorsam Taffarel'de bize Brezilya'nın Atletico Mineiro klubünden gelmişti ve Avrupa tecrübesi yoktu.Pek sorun olmaz o konuda.Ama Muslera ilk tercih olmalı.Bu elemanın gelmesini de neden mi isterim Hagi-Zapatayı getirdi komisyon zart zurt yazıldı uzun süre.İnanılmaz sinir oldum.Bende dayanağım olmadan Tafi komisyoncu cebini doldurdu yazabileceğim )
Olur mu oyle sey Tafo bize gelmeden once 3 yil parmada 1 yilda Reggina 'da oynadi sonra Minero'ya gitti bize geldi.