2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceyhun transferine sevindim diyebilirim.Yaşı genç,fiziğinden ve top tekniğinin kötü olmamasından dolayı çok iyi bir rotasyon elemanı olacaktır.Arkadaşların dediği gibi,kan uyumu oluşmazsa yol verilir ama eğer işler istenildiği gibi giderse uzun yıllar iş yapar.Nitekim ikinci ihtimal daha yakın görünüyor,zira Fatih Terim gibi bir isimle çalışacak olan yerli futbolcularımızın performansının artacağını düşünüyorum.Hayırlı olsun...

Yerli transferlerin devamı gelir umarım :) Benim gözüm Yiğit İncedemir'de. Gökhan Zan hala daha sözleşme imzalamadığına göre ona göre hareket edecekler. İmzalarsa yerli stoper alınmayacak imzalamazsa alınacak tahminen. Ama bir yabancı stoper geleceğini biliyoruz. Yabancı transferlerden çok yerlileri önemsiyorum. Kalitemiz ne kadar artarsa o kadar iyi. Birde Mustafa Sarp'ın gittiğini görsek...

Yerli transferlerin devamı gelir umarım :) Benim gözüm Yiğit İncedemir'de. Gökhan Zan hala daha sözleşme imzalamadığına göre ona göre hareket edecekler. İmzalarsa yerli stoper alınmayacak imzalamazsa alınacak tahminen. Ama bir yabancı stoper geleceğini biliyoruz. Yabancı transferlerden çok yerlileri önemsiyorum. Kalitemiz ne kadar artarsa o kadar iyi. Birde Mustafa Sarp'ın gittiğini görsek...

Yiğit İncedemir ön libero takımda şu an onun tarzında Selçuk-Ceyhun-Yekta var yerli olarak ki bu saydığım üç isimden ikisi yedek olacak 2 tane yabancı görev alacak orta sahada muhtemelen Ceyhun olmasa Yiğit İncedemir düşünelebilirdi Gökhan Zan ile ilgisini anlayamadım... Yiğit'i şu an almamız doğru olmaz yarışacağımız iki kulvar var rotasyonu o kadar şişirmeden yana değilim onun yerine bu yıl Musa denenebilir ve sonucunda artık o da var mı yok mu anlarız...Ayrıca Gökhan Zan kalsa bile bir yerli+ yabancı stoper şart 3 stoperle yola girilmez kalmadığı takdirde t.d seçimine göre 2 yabancı 1 yerli veya tam tersi şekilde stoper transferi yapılmalı ki yapılır...

Yiğit İncedemir'le alakalı olarak yazmadım zaten :) Ayrı ayrı değerlendirdim.
Gökhan Zan sözleşmesini uzatırsa yerli stoper alınacağını düşünmüyorum. Alınan duyumlarda bu yönde imiş. Yabancı stoperle o bölgeyi kapatacaklardır. Ama tabiki alınması taraftarıyız. Defans bölgesi en tehlikeli alan.

Yiğit İncedemir eğer Cana giderse lazımdır bence. Stili de Selçuk ve Yektaya benzemiyor. Daha sert daha savaşçı daha az teknik bir oyuncu. Cana'nın türk versiyonu gibi. Gelirse taraftar çok sevebilir kendisini. Girişimimiz var mı acaba

Yiğit İncedemir eğer Cana giderse lazımdır bence. Stili de Selçuk ve Yektaya benzemiyor. Daha sert daha savaşçı daha az teknik bir oyuncu. Cana'nın türk versiyonu gibi. Gelirse taraftar çok sevebilir kendisini. Girişimimiz var mı acaba

Bende seninle aynı fikirdeyim. Umarım bir girişimimiz olmuştur. Galatasaray'a transfer edilebilecek kalitede bir oyuncu. Cana gidiciyse eğer kaçırmamalıyız.

Artık dilimizin yandığını düşünüyordum açıkcası bu sahada çok koştuğunu söylenenen kirli işleri yapan ama aynı zaman da görünmeyen işleri yapan orta sahalardan Yiğit'in o kadar abartılacak bir performansı yok ki burdan adını anmadan gönderdiğimiz Mehmet Güven'de Manisa'da gayet iyi maçlar çıkarmıştır demek istediğim Yiğit Manisa vb. topcusudur gözümde Cana tekniği düşük bir oyuncu değil sadace topa müdahale konusunda bir hırçınlığı mevcut ama yanındaki adamlar adam olduktan sonra pas konusunda yeterli bir tekniğe sahip Cana'nın yerli versiyonu olması için paslarında bir gelişim süreci geçirmesi şart(26 yaşından sonra) kart konusunda da Cana'dan iyidir negatif yönde yanılmıyorsam geçen sezon en çok sarı kart gören oyuncu idi ligde...

Cana'nın gitmesini de Muslera'nın gelmesini de istemiyodum ama maalesef gerçekleşti galiba :(
Cana gibi adamlar bu takımda her zaman oynar üstelik Terim'le performansını arttıracağını düşünüyodum ben.
Hala içimde küçük bi umut var umarım gerçekleşmez bu transfer.

Nevzat Dindar
Muslera'yı bıtıren Galatasaray A.Madrıd'lı Reyes ıcın temaslara baslıyor

benim bildiğim reyes kanat oyuncusudur. Arda-kazım-pino-stancu (takımda kalacağını düşünmüyorum ama şu an kadroda) böyle bir rotasyonda reyes gereksiz olur. Acaba fatih goca reyes'i elmander yanında ikinci forvet olarak mı düşünüyor ?

Pino'nun gideceğini, Stancu'nun da en azından kiralık verilebileceğini düşünüyorum. O mevkide Pino'dan daha etkili oyuncular bulmak zor değil :) Her mevkiye üst düzey oyuncu gerekli.

Herşeyden önce bir kaleci ve stoper önceliğimiz olmalıdır.Muslera,Doni ve Victor sesleri var herhalde bu 3 kaleciden en iyi seçim Muslera olur.Orta saha,forvet ve bir kanat oyuncusu(benim görüşüm) alınması gerekir.Yönetimin işi hiç kolay değil ama o stada yakışan oyuncular,o formanın altına girebilecek oyuncuların transfer edileceğinden şüphem yoktur.

Cim Bom'a "Taş" gibi stoper!

Ersan Gülüm'ün Beşiktaş'a gitmesinin ardından transfer hesapları alt üst olan Galatasaray'da yerli stoper arayışları sürüyor... Yurt içinde Fatih Terim'in istediği kalitede bir isim bulamayan Sarı-Kırmızılı yönetim gözünü Almanya'ya çevirdi. Cimbom'un hedefindeki ismin Stuttgart formasını giyen Serdar Taşçı olduğu öğrenildi.

ALIRSAK BÜYÜK İŞ YAPARIZ
Fatih Terim'in "Alırsak büyük iş yaparız" dediği 24 yaşındaki Serdar için Stuttgart'la temasa geçen Galatasaray yönetiminin hiç zaman kaybetmeden bonservis pazarlıklarına başladığı belirlendi. Fakat Stuttgart'ın 10 milyon Euro istemesi Sarı-Kırmızılılar'ı düşündürüyor. Buna rağmen Fatih Terim'in ısrarla istediği Serdar için tüm şartların zorlanacağı gelen bilgiler arasında.

YÖNETİMDEN 'TEPKİ OLMAZ' GARANTİSİ
Ayrıca Serdar Taşçı'nın Almanya Milli Takımı'nı seçmesinden dolayı Türkiye'de tepki görmesinden çekindiği belirtiliyor. Fakat Galatasaray yönetiminin genç yıldızla yaptığı görüşmede tepki olmayacağına dair garanti verdiği ve Serdar'ın Sarı- Kırmızılı formayı giymeye sıcak bakmaya başladığı ifade edildi.

TERİM, YABANCI DA İSTİYOR
Neill'in gönderilmesi, Gökhan Zan'la da sözleşme yenilenmemesi nedeniyle elinde Servet'ten başka stoper kalmayan Fatih Terim'in Serdar'ın alınması halinde bile yabancı defansa bir futbolcu daha istediği belirtiliyor. Yönetimin özellikle İtalya'da çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

170

2006 yılında dönemin teknik direktörü Armin Veh tarafından A takıma alınan Serdar Taşçı, Stuttgart formasıyma 170 maça çıkıp 6 gol atmayı başardı.

14
ALMANYA Milli Takımı'nda görev yapan Serdar Taşçı, 2010 Dünya Kupası kadrosunda da yer almıştı. Serdar, milli formayla şu ana kadar 14 maça çıktı.

Sabah Gazetesi

Şu anda takımın önceliği kaleci,stoper,ve orta saha olmalı kaleci için muslera olacak en iyi isim.stoper için roma'dan juan olabilir, çünkü kesici stoper olarak zaten bizde servet ve gökhan var. juan geriden oyun kuracak tarzda bir oyuncu,birde serdar taşçı(çok zor bence)alınırsa mükemmel olur.orta saha için muntari ve kalström arasında muntari tercihi daha mantıklı gibi orta alana dinanizm katabilecek bir isim.tabii defansın sağı'na bir oyuncu gerek bosingva adı geçiyor ama shaktar'daki dario srna müthiş olurdu.hem lider özellikli bir oyuncu,hemde duran toplarda müthiş etkili bir isim,hemde istikrarlı.bosingva çok iyi bir oyuncu ama aynı istikrar yok hemde sıkça sakatlanan biri.forvet için drogba olmayacak sanırım(olsa uçarız resmen) luis fabiano ismi geçiyor inşallah iki oyuncudan biri olur umarım.alternatif olarak necati ateş transferi ile oradada sorun kalmaz.

muslera

srna juan servet(serdar taşçı) balta

kazım selçuk muntari arda

elmander fabiano(drogba)

kale:aykut,ufuk ,sağbek:sabri ,stoper:gökhan,ahmet kesim,sinan osmanoğlu ,solbek:çağlar ,sağ kanat: pino ,orta saha:yekta,culio,ceyhun ,sol kanat: ozan ipek ,forvet:necati,baros

Srna bence şu an dünyada Dani Alves, Maicon, Ramos ardından adı anılabilecek düzeyde bir oyuncudur. Shaktar'ın kaptanı, yüksek de bir ücret alıyor yanılmıyorsam, bonservis çift hanelerden aşağı hayatta inmez. Bu durumda Srna önerisi pek mantıklı değil. Sabri varken o bölgeye as oyuncu alınacağını zannetmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...