2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarım sercanı almayız

Sercan işlenirse bulunmaz yeteneklerden biri.Ama işlenmesi şart.Ancak daha gerekli bölgelere transfer yapmak varken bütün haberlerin tek bir bölgeye yönelik olması can sıkıyor.Kadromuzda Elmander,Baros,Stancu,Pino gibi hücumcular varken Sercan biraz lüks kaçar gibi.Gelirse sevinirim orası da ayrı en azından FM serilerinde bir ton para bayılmamıza gerek kalmaz :)

Sercan hiçbir zaman bitirici forvet olarak yer alamadı. Eğer yerli bir forvet alınacaksa bu Sercan olmamalı.
Geçen sene devre arasında Cenk Tosun'u alsaydık böyle bir sorunumuz olmazdı : ) Hagi'nin tek iyi yaptığı şey olurdu hatta. Bakalım yerli bir forvet alınacak mı ?

Muslera: “İspanya’dan da teklifler aldım, ama GS’ı seçtim. Çünkü transferim için çok ısrarcı oldular. TR’ye başarılı olmak için gideceğim”
Quenonino gazetesinin 12/06/2011 tarihinde (dün) kendisiyle yapılan röportajı http://www.quenonino.com.uy/quenonino/Inicio/Buscador/tabid/306/Default.aspx?q=muslera

O zaman hayırlı olsun diyebiliriz.Birde İtalyan basınında bu transferin 4milyon euroya bittiğini yazan yerler var.Eğer işin içinde Cana olmayıp üstüne üstlük 4e kapattıysak çok ciddi bir transfer başarısı olur.

Başka bir yerde de Lazio'nun bizim teklifi kabul etmediği, Cana + 2 milyon euro istediği yazıyor. Bir taraftan Reyes haberleri dolaşıyor. Resmi site açıklamadan, etrafta daha 10'larca isim dolaşır.

Muslera, Sabri - Stoper - Servet - Çağlar, Reyes - Selçuk - Muntari - Arda, Elmander - Drogba güzel duruyor aslında.

Ntvspor'da (her ne kadar desteklenmese de) muhabirler Galatasaray transfer politikasını değerlendirdi.
Galatasaray'ın şuan transfer listesi 22 kişiden oluşuyor ve her oyuncuyla da yakından ilgileniyorlar. Gökhan Zan'ın durumu şuan net değil, ama Galatasaray bu oyuncuya bel bağlamayacakmış. Bir çok alternatif var denildi. Yerli transferde düşünülüyor demek ki. Defansta sabit olan tek isim Servet. Umarım yerli ve yabancı takviye yaparız.

Reyes ismi gündemde imiş. Arda ile takasta kesinlikle kullanılmayacak deniliyor. Ayrı bir transfer olarak bakılıyormuş. Muslera için herkes bitti bu hafta içi imzaya gelecek deniliyor. İbrahim Akın transfer olasılığı yüksek. Oyuncuda gelmek istediğini açıkladı zaten. Bu hafta hareketli geçecek anlaşılan. Umarız güzel haberler gelir.

Reyes inanılmaz yetenekli ama kendini tam olarak futbola vermiyor.Yeteneğini gösterdiği maç yılda 5i geçmez.Diğer maçlarda sanki sıradan bir oyuncu gibi umursamazca oynuyor.Bence gelmesin

Muslera umarım bu hafta açıklanır artık. Hakikaten iyice arapsaçına döndü bu kaleci muhabbeti, artık çözülse iyi olur.. Gökhan Zan'ın sözleşmesi yenilenmeyecek yada alternatiflere yöneldik en son çare olarak kendisine teklif yapacağız heralde. Umarım iyi hamleler gelir..

Muslera umarım bu hafta açıklanır artık. Hakikaten iyice arapsaçına döndü bu kaleci muhabbeti, artık çözülse iyi olur.. Gökhan Zan'ın sözleşmesi yenilenmeyecek yada alternatiflere yöneldik en son çare olarak kendisine teklif yapacağız heralde. Umarım iyi hamleler gelir..

La Gazetta dello Sport'a göre, Muslera konusunda Lazio ile anlaşamamışız. Zaten çoğu kişi bu yüzden tedirgindi, çok isteyenide vardı tabi ama yine de kimsenin gözünün arkada kalmaması lazım.

Victor ve Muslera konuşuluyor basında. Ben Victor'u izlemediğim için bir şey demem doğru olmaz fakat Muslera hakkında bi' kaç kelam edebilirim. Öncelikle komple bir kaleci değil bunu belirtmek lazım. Ha bu onun kötü kaleci olduğunu mu gösterir hayır ama yıllardır yan toptan yenen gollerden çektiğimiz sıkıntılardan ötürü ben çok da sıcak bakamıyorum, çünkü Muslera'nın en büyük eksikliği yan toplar. Ama kaleciler için genç bir yaş sayılan 24'ünde olması, Taffarel gibi bir kaleci antrenörüne sahip olmamız bu transferin güzel taraflarından. Çünkü potansiyelli bir kaleci Muslera. Sanırım Uruguay basınını da açıklamalar yapmış. Bunlar doğruysa eğer hayırlı olsun diyorum. Resmi imza geldiğinde karalarız yine birşeyler.

İki kaleciyi de pek bilmiyorum ama bir yapılanmaya gidiyorsak ve kaleci antrenörü olarak Taffarel´e görev verdiysek tercihi ona bırakmak gerektiğini düşünüyorum.

ITALY/ LAZIO, Deal with Galatasaray falls through
08:40| Eddy Akoglu | read 1275
Source: Gazzetta dello Sport

Fernando Muslera's move to Galatasaray fell through at the last minute over the weekend. The Turkish club officials were keen to sign the Uruguayan goalie in exchange for Albanian midfielder Lorik Cana, but Lazio chairman Claudio Lotito wanted 2 million Euros added to the deal.

The source www.footballpress.net/index.php

Lazio forumunda gördüm, transfer harekatımızın bu hafta sonunda suya düştüğü söyleniyor biz Cana-Muslera değişikliğini istemiş onlar da ek olarak 2 m € istemiş sanırım kabul etmemişiz...

Ben Muslera olur diye düşünüyorum. (tabi bu arada G.Amerika'nın en büyük düşmanlığı Brezilya-Uruguay arasındadır bilirim). Taffarel Brezilyalı da olsa GS'ı seven bir insan. Önceliği iyi ayarlar. Muslera'nın iyi bir kaleci olduğunu ve dahada gelişeceğini düşünüyorum. Victor hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Videosunu bile izlemedim. Bu yüzden yorum veya kıyas yapmıyorum.

Ben Muslera olur diye düşünüyorum. (tabi bu arada G.Amerika'nın en büyük düşmanlığı Brezilya-Uruguay arasındadır bilirim). Taffarel Brezilyalı da olsa GS'ı seven bir insan. Önceliği iyi ayarlar. Muslera'nın iyi bir kaleci olduğunu ve dahada gelişeceğini düşünüyorum. Victor hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Videosunu bile izlemedim. Bu yüzden yorum veya kıyas yapmıyorum.

Abi Tafo ilk geldiğinde Muslera iyi kaleci, başka alternatiflerde var en iyisini alacağız gibi bir şey demişti.Bu Victor olayıda sonradan sonraya çıktı zaten ben o yüzden %80 Tafo'nun tercihinin Victor yönünde olduğunu düşünüyorum.

Eğer Tafo kefil olduysa bence maliyet kıyası yapacaktır yöneticiler.En ucuza alabileceklerini alacaklardır.

Reyes işi baya ciddiye bindi sanırım. Eğer Reyes gelirse iş 4-4-2'ye doğru gidiyor. Zira ben hocanın Elmander'i tek forvet oynatacağını düşünmüyorum.

Reyes gelirse, Arda ile kanatları felç eden iki adamımız olur. Kazım falan tamam ama Reyes'in hem kanat ataklarını yapabilecek hem de ara paslarını atabilecek Türkiye'de oyuncu yok. Quaresma yapabilir ama o da ara pası, koşu yolları konusunda Reyes gibi geniş görüşe sahip değildir.

Daha önce Kewell geldiğinde Arda gider diyenler çıkmıştı şimdide aynısını Reyes transferi için söyüyorlar. Oysa ki bir sağ kanat diğeri sol kanat Arda'ya ne oluyor ben onu anlamadım.

Bu arada sahiden de görüşmeler olumu geçtiyse sevdim Atletico'nun bu tavrını. Ben Arda'dan dolayı yığın pürüz çıkaracaklarını düşünüyordum.

Umarım oyuncuda ikna edilir ve ''yılın'' transferini gerçekleştiririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...