umarım sercanı almayız
umarım sercanı almayız
Muslera: “İspanya’dan da teklifler aldım, ama GS’ı seçtim. Çünkü transferim için çok ısrarcı oldular. TR’ye başarılı olmak için gideceğim”
Quenonino gazetesinin 12/06/2011 tarihinde (dün) kendisiyle yapılan röportajı http://www.quenonino.com.uy/quenonino/Inicio/Buscador/tabid/306/Default.aspx?q=muslera
Muslera umarım bu hafta açıklanır artık. Hakikaten iyice arapsaçına döndü bu kaleci muhabbeti, artık çözülse iyi olur.. Gökhan Zan'ın sözleşmesi yenilenmeyecek yada alternatiflere yöneldik en son çare olarak kendisine teklif yapacağız heralde. Umarım iyi hamleler gelir..
İki kaleciyi de pek bilmiyorum ama bir yapılanmaya gidiyorsak ve kaleci antrenörü olarak Taffarel´e görev verdiysek tercihi ona bırakmak gerektiğini düşünüyorum.
Ben Muslera olur diye düşünüyorum. (tabi bu arada G.Amerika'nın en büyük düşmanlığı Brezilya-Uruguay arasındadır bilirim). Taffarel Brezilyalı da olsa GS'ı seven bir insan. Önceliği iyi ayarlar. Muslera'nın iyi bir kaleci olduğunu ve dahada gelişeceğini düşünüyorum. Victor hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Videosunu bile izlemedim. Bu yüzden yorum veya kıyas yapmıyorum.