2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muntari, Kalström benzeri ora sahada yaratıcı oyuncu pozisyonunda olacaksa ben çok verim alacağımızı zannetmiyorum.Ama Culio'yu oynattığımız gibi git gel yapsın atağa katılsın gelsin top kapsın istersek bence hemtakımımız için hemde bu lig için biçilmiş kaftan kendisi.

Muntari, Kalström benzeri ora sahada yaratıcı oyuncu pozisyonunda olacaksa ben çok verim alacağımızı zannetmiyorum.Ama Culio'yu oynattığımız gibi git gel yapsın atağa katılsın gelsin top kapsın istersek bence hemtakımımız için hemde bu lig için biçilmiş kaftan kendisi.

orta sahaya yaratıcı oyuncunun kralını aldık zaten Selçuk İnan :) bize şimdi daha çok top kapan bir orta saha lazım yani Muntari gelirse şu videoda yaptıklarını yapsın maç içinde yeterli :) http://www.youtube.com/watch?v=GU35rIXJ2FQ

Zaten Muntari mevcut oyun yapısı ile bu ligde çok başarılı olur aksi söz konusu bile değil. Ancak ben onu doğru kullanmaktan bahsediyorum daha çok.Eğer 4-4-2 oynayacaksak Selçuk-Muntarı orta ikilisi muhteşem ötesi olur. Yaratıcılık anlamında sağlam bir Arda o pozisyonu kaldırır zaten.

Ama 4-1-3-2 oynayıpta Muntari'yi Arda'dan bekleyeceğimiz yada Kalström'ü konuşurken ondan beklediklerimizi Muntari'den beklersek hayal kırıklığına uğrarız oyun içinde mücadele dışında yaratıcılık anlamında kısır kalırız. Öyle bir durumda 2 yıl öncesine dönüp Arda'yı tam olarak 10 numara oynatmak gerekir zira soldan sağa Muntari-Arda-Selçuk şeklinde oluşmalı orta saha. Arda o bölgenin altında kalkabilirse yine şahene bir kadro kurulmuş olur ama Arda sakatlık yaşar yada o pozisyonda gümlicek olursa devre arasına kadar ecel teri dökeriz.

--------------Muslera---------------
--Sabri---Garay---Servet---Çağlar--
--------Selçuk İ---Muntari----------
----Reyes--------------Arda--------
----------Forlan-----Baroş----------

:)) Baros'u silen taraftar diye beni kastetmediğini düşünüyorum. Eğer kastediyorsan zahmet edip en azından bu başlıkdaki mesajlarımı okursan fikrin değişir...
kişisel değil genel olarak bir tepkim var hakedene hakettiği değeri vermeyenlere..birkaç mesaja karşılık olarak düşüncelerimi ifade ettim , bunun içinde sizinde mesajınızı referans olarak aldım belki ama benim amacım genel olarak transfer sevdalısı ve başarı endeksli bi taraftar profiline dönüşmemize olan tepkiydi..sizin görüşleriniz farklıysa kusura bakmayın..

şu futbolcu sevgimiz ve hayranlığımız konusunda olay nerelere kadar gidecek gercektende cok meraktayım,herkesin şahsi olarak beğendiği ,sevdiği hatta o futbolcuyu pop şarkıcısı yerine koyup,odasının duvarına posterini astığı arkadaşlar var,hatta kendini aşırı kaptıranlar abiiiiii ne olur ya şu futbolcumuz takımdan gitmesin ona hayranım ne olurrrrrrrrrrrrrrr kalsın bizde yahu babako ;iyi güzelde sen bu futbolcuyu seviyorsun diye bu adam 90 bin 8 yüz yetmiş beş yıl boyunca Galatasarayda kalamaz ki,şu sınırları artık iyi çizsek...

kimi cıkmış ben Cana'ya tapıyorum yaaaaaa ne olur gitmesin kalsın,öteki çıkar ya ben Kewell'a aşığım nee olurrrrrrrr gitmesin,kimi çıkar Baros için ölürümmmmm ve devamı yani,arkadaşlar bu oyuncular daha önce gelmiş geçmiş binlerce oyuncu gibi gelecekler,oynayacaklar ve miyadlarını doldurunca gönderilecekler nedir bu yahu! madem bu kadar hayransınız sen sevgini göstermeye devam et,ölene kadara takip et gercektende yeter artık!

Hasan Şaş ın , Mondragon un döktüğü gözyaşlarına hiç saygımız olmasın yani..nasılsa 90 bin 8 yüz yetmiş beş yıl boyunca bu formayı giymeyecekler..Baros un Gaziantep ile oynadığımız kupa maçında götünden ateş çıkacak..tek başına başkaldıracak..ben bunu görmezden gelicem..tabii ya takım başarısız ya Baros un götünü yırtmasından banane..beni Galatasaraylı yapan UEFA Kupasını kazandıran Hagi dir dimi..başarı yoksa herkesi kapı dışarı edebiliriz..Reyes geliyormuş hadi havalimanına !!

Muntari-Forlan-Muslera ve iyi bir stoper ile taş gibi takım oluruz..Reyes te üstüne cila olur..İnşallah bu isim gerçekleşir ve özlenen Galatasarayı izleriz..

Ujfalusi gelmesin.. 33 yaşında ki adamın ne işi var burada yahu ? Yaşı geçtik beğenildiği de söylenemez.. Bize genç ve dinamik bir stoper lazım... Reyes ve Forlan tamam da o isim alınırsa hayal kırıklığı olur...

Ntvspor'a muhabir bağlandı, Ünal Aysal özel uçakla gitti ve ekibiyle gittiyse artık bu iş ciddidir.. Oradan eli boş dönerse taraftarın çok büyük tepkisini alır. Bu riski göze alacağını sanmıyorum.. Ünal Aysal gidiyorsa eğer bitirip döner..

gibi sözler söylendi...

Fatih Terim'in imza atılmamasına yönelik ise,
Türk Telekom Arena'da imza töreni yapılması bekleniyormuş. Alınacak bütün oyuncularla birlikte. Büyük bir şölen...

Reyeste Forlanda da bu lige göre oyuncular degil bana göre.

Madrid'e gidip eli boş dönmez, inşallah basın terste kalır çakma değil gerçek Madridden de oyuncular alınır. Garay'ı almak çok mu zordur acaba :)

Forlan bizim lige göre değil,Reyes bizim lige göre oyuncu değil,kimmiş bizim lige göre oyuncular çok merak etmeye başladım gercektende?sıfır tekniği olan,rakibin ayağında top olmamasına rağmen,bacaklarına kasıtlı olarak ucan;taça çıkması kesinleşmiş toplara gösteriş olsun diye kayan oyuncularmı bizim lige uygun oyuncular?yoksa Stancu,Zapata,Culio mu? bizim lige göre oyuncular?

Üst düzey bir ligimiz var ya bizim değildir bize göre onlar gelmesin bunlarda.O adamlar bizim idmanlar gibi günde 3 idman yapar üstüne maçada çıkar,yatmıyor adamlar bizim gibi.Yeni Baltalar yeni Sarplar bulmak lazım bence.

bu oyunculardan başka birde ispanyada forma giyen bir kalecide alacakmışız ve bence bu Kameni olabilir fm oyunlarında en iyi kalecilerden birisidir

Bayern Neuer'i aldı ve Butt yedek kaleci konumuna düştü. Bence kale için Butt düşünülebilir. Şampiyonlar Ligi maçlarında çok beğenmiştim kendisini.

Edit: 37 yaşındaymış amcam. Geri aldım teklifimi :D

Yılmaz Özdil yazmıştı 2008 yazında fanatikte.refleksleri,kas yapıları,sezileri kaleciliğe uymuyor falan diye.Zaten Dida'dan başka üst düzey siyah kalecide hatırlamıyorum dünya çapında.Ama Kameni büyük bir istikrar tutturdu la ligada kulübünün kolay kolay bırakacağını sanmıyorum.Yüksek bir bedele satarlar anca.

Dün baya makara yaptık ama iş ciddiye binmiş.

Reyes&Forlan'a zaten laf yok, tek kelime yardırırlar, biri 10 asist, diğeri 20 gol yata yata yapar. Ujfalusi yaşı ilerlemesine karşın kendine iyi bakan, profesyonelliği iyi olan, benim beğendiğim ve katkı sağlayacak bir oyuncudur. Yaş konusu sıkıntılı ama 2 sene oynarsa, o 2 senede de istikrarını korur, bekleneni verir.

4-3-1-2 diye başladık ama iş biraz daha, 4-4-2, 4-2-3-1 tarzı sistemlere hatta 4-2-4'e falan kayıyor. Reyes - Selçuk - Muntari - Arda, Elamder - Forlan, 6'lısı bu ligi perişan etmeye yeter de artar.

Başkan gerçekten bu amaç ile gittiyse ben en azından o paketten 2'sini indirip geleceğine inanıyorum. O ikilideki tercih tabii ki Forlan-Reyes'tir...

Urfalı Hulusi esprisiyle tanışmıştım bu stoperde. Kahveci adam yapmıştı espriyi. Mecbur gülmüştük ıkına ıkına malum adam mekancı.
Bence Ujfalusi her türlü ihtiyacımızı karşılar. Bi kere asla savaşmayı bırakmaz o konuda problem çıkmaz kesinlikle. Yok güven duyuyorum , yok türkü söyleyemiyorum filan işlerine girmez. Tribün de 5 maç sonra tapar bu adama o konuda acaip iddialıyım.
Forlan ve Baros beraber mutlaka iş yapar. Sonuçta FOrlan denen adam açıksözlü ve gördüğünü söyleyen , gerektiğinde isyan eden bir adam. Öyle yatışı , laubaliliği kabul etmeyen bir adam. Adam dünya kupasını alıyordu az daha. O kupayı Uruguay alsa kupayı Forlan'ın evinde saklaması gerekirdi resmen Forlanspordu dünya kupasındaki Uruguay.
Reyes ise içlerinde en soğuk baktığım isim. Ama canı futbol oynamak isterse müthiş yetenek. Olmadık işler yapar , süpriz goller atar. Ve her zaman Reyes bir tehtittir. Ama beyimizin canı futbol oynamak ister mi o ayrı bi konu. Önümüzde Q7 örneği var bu konuda.
Garay ise çok kaliteli bi oyuncu herşeyden önce. Net frikikleri vardı uzaktan. Penaltı da atıyordu sanırım ama yanılıyo olabilirim. Topu oyuna sokma konusunda çok iyi ama yırtıcı bi oyunu değil. Garay ve Ujfalusi arasında tercih yaparken ne tarz bir stoper aradığıızın da önemi büyük. Bu konuda dikkatli olmalıyız .
Son olarak da ben Kameni filan istemiyorum kaleye. Kafası çalışan bi kaleci istiyorum herşeyden önce. Adam gibi getirelim Stekelenburg'u bitsin bu iş. Kameni gibi , Enyeama gibi fiziksel yeteneği olup kafası çalışmayan , basit hatalar yapan kaleciler istemiyorum. Düzgün Avrupa'lı bi kaleci gelsin Ruffier gibi. Reyna filan da gelmesin mümkünse çünkü o da tam canlı bomba. Çok şey istemiyorum sadece tutulacak topları tutabilecek bi kaleci istiyorum. Kaç yıldır görmediğimizi yani :)

ben yeni yönetimin hakkaten çok hazırlıksız yakalandığını düşünmeye başladım. Haziran bitecek neredeyse hala armudun sapı üzümün çöpü diye transfer yapmaya çalışıyorlar. Bu kafayla transferler hazırlık kampı sonrasına kalır. Sonrası malum.

Beni asıl kuşkulandıran hala hücum oyuncusu arayan yönetimin defansı adeta boşvermesi. En az 4 transfer yapılması lazım geriye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...