Muntari'nin menajeri seneye Galatasaray'da olacak demiş...
Muntari, Kalström benzeri ora sahada yaratıcı oyuncu pozisyonunda olacaksa ben çok verim alacağımızı zannetmiyorum.Ama Culio'yu oynattığımız gibi git gel yapsın atağa katılsın gelsin top kapsın istersek bence hemtakımımız için hemde bu lig için biçilmiş kaftan kendisi.
kişisel değil genel olarak bir tepkim var hakedene hakettiği değeri vermeyenlere..birkaç mesaja karşılık olarak düşüncelerimi ifade ettim , bunun içinde sizinde mesajınızı referans olarak aldım belki ama benim amacım genel olarak transfer sevdalısı ve başarı endeksli bi taraftar profiline dönüşmemize olan tepkiydi..sizin görüşleriniz farklıysa kusura bakmayın..) Baros'u silen taraftar diye beni kastetmediğini düşünüyorum. Eğer kastediyorsan zahmet edip en azından bu başlıkdaki mesajlarımı okursan fikrin değişir...
şu futbolcu sevgimiz ve hayranlığımız konusunda olay nerelere kadar gidecek gercektende cok meraktayım,herkesin şahsi olarak beğendiği ,sevdiği hatta o futbolcuyu pop şarkıcısı yerine koyup,odasının duvarına posterini astığı arkadaşlar var,hatta kendini aşırı kaptıranlar abiiiiii ne olur ya şu futbolcumuz takımdan gitmesin ona hayranım ne olurrrrrrrrrrrrrrr kalsın bizde yahu babako ;iyi güzelde sen bu futbolcuyu seviyorsun diye bu adam 90 bin 8 yüz yetmiş beş yıl boyunca Galatasarayda kalamaz ki,şu sınırları artık iyi çizsek...
kimi cıkmış ben Cana'ya tapıyorum yaaaaaa ne olur gitmesin kalsın,öteki çıkar ya ben Kewell'a aşığım nee olurrrrrrrr gitmesin,kimi çıkar Baros için ölürümmmmm ve devamı yani,arkadaşlar bu oyuncular daha önce gelmiş geçmiş binlerce oyuncu gibi gelecekler,oynayacaklar ve miyadlarını doldurunca gönderilecekler nedir bu yahu! madem bu kadar hayransınız sen sevgini göstermeye devam et,ölene kadara takip et gercektende yeter artık!