2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fırat günayer

Galatasaray Reyes ve Forlan transferi için girişimlere başladı.Ünal Aysal'ın Madrid yönetimiyle biraraya geleceği öğrenildi. Reyes'i transfer etmek için uğraşan Galatasaray'a Forlan da teklif edildi.2 oyuncunun alınması halinde ciddi bir indirim önermiş A.Madrid.. Galatasaray Reyes ve Forlan'ın yanısıra Atletico Madrid'den bir ismi daha kadrosuna katmak istiyor..Tomas Ujfalusi

ismi geçen üçlü iyi ama Servet-Ujfalusi ikilisi ağır kaçar bence...Sıkıntı olabilir o konuda.Ayrıca Elmader-Forlan ikilisi iyi iş yapar...Ama öncelik çok iyi bir kaleci olmalı..

Valla onu bunu bilmem de benimde yıllardır fantezim baby face Nuno Gomes Benfica'dan ayrılacakmış king gelsin bi stadımızı taraftarımızı tanısın o surat o karakter yakışır bu takıma... : )

Bu haberden sonra bir Turgay Şeren & Ali Sami Alkış yapayım dedim, iyi gitti :)

Bu gidişle De Gea, ihtiyaç olsa Agüero falan da gelir. Ama gerek yok işte. Atletico kulübün tapusunu vermeye niyetliymiş, bir selam vermemizi bekliyormuş. Bunca sene boşuna uğraşmışız, Beylerbeyi, pilot kulüp falan. Adamlar bizden daha hevesli.

Bu arada Arda'ya da helal olsun, ne çekim gücü varmış. Atletico, bir Arda'yı çekemedi, Arda bıraktım Atletico'yu, Real dahil tüm Madrid'i çekecek nerdeyse :)

Stoper icin ujfalusi degilde yine Madrid'ten Garay olursa sevindirik olurum. Forlan konusunda katki yapacagindan kesin eminim ama uzerine yapilan yatirimin tam karsiligini alabilirmiyiz supheliyi
.

Reyes konusunda ise cok yetekli oyuncu, zaman zaman muhtesem katkida verir ancak tam olarak ligimize uygun bir oyuncu oldugunuda dusunmuyorum nedense.

Son dakika; Atletico, De Gea ve Agüero'yu da verelim, hepsi dahil, gelip oyuncuları da biz bırakıcaz, uçak parası da bizden, cash 20 milyon euro'ya bırakalım demiş.

Aman dikkat kazıklanmayalım beyler :)

Forlan-Baros uyumu konusunda 'nadirende olsa' Sühan abiye katılmıyorum. Forlan gerek milli takımda gerekse Atletico'da önündeki yırtıcı oyuncuların ekmeğinden besleniyordu, gerektiği zamanda onlara servis yapıyordu. Baros'da zaten Aguero-Cavani-Suarez tarzı savunmayı cok hırpalayan allak bullak eden bir oyuncu. Biri savunmayı yıpratır diğerinin önünü açar. Biri de bulduğunu atar gerektiğinde de attırır.

Bence müthiş ikili olurlar.

Stoper için Ujfalusi işi olmaz umarım gerçi kendisi tekmeleri ve acımasızlığı ile bizim lige tam uyum sağlar.Açıkçası Garay yılardır hayalimde ki oyuncu.Santander'den beri çok dikkatli izliyorum,Real de stoper bolluğu ve hedefler nedeniyle hiç bir zaman as oyuncu olamadı ve az oynadı ama çok büyük yetenektir.Büyük ihtimalle de ayrılacak Madrid'ten ama özellikle Sporting Lisbon çok istiyordu GarayI hatta başkanlarının seçim vaadlerinden biriydi.Ben her zaman stoper de iki kazma,ayağı olmayan oyuncu yerine stoperlerden birinin topu oyuna düzgün sokma yeteneği olmasını tercih ederim(Popescu-Bülent,Ferdinand-Vidic,Pique-Puyol,Terry-Alex vs...).Ayrıca Racing de oynarken tüm penaltı ve serbest vuruşların başında olan oyuncuydu ilk sezonunda 10 a yakında golü vardı.Servet-Garay ikilisi gayet başarılı olur aman hoca klasik milli takım defansı hikayesine güvenip Servet-Zan ikilisinden umut beklemesin zaten gamsız Hakan Balta bu kontenjan paçasını kurtardı en azından stoperi kurtaralım.

Ujfalusi konusunda söylenenlerin çoğuna katılmıyorum aslında, bize karşı oynadıkları maçlarda begde oynamasına rağmen hem defansta hem hücumda çok etkiliydi, oldukçada atikti.O dönemde de Ujfalusi hakkında bu tür konuşulmuştu ama bence o turu kaybetmemizdeki en büyük faktördü Ujfalusi.

He alınmasını istemem.O bölgede taşıma suyla 1 yıllık 2 yıllık oyuncularla başarının gelmeyeceğini görmüş olmamız lazım.Garay o pozisyon için bence biçilmiş kaftan.Ayağına hakim, topla ilişkileri gayet iyi, gayette atik,hızlı bir defans.Eksikleri var ama aynı derecede genç yaşında güzel tecrübeleride var.Büyük katkı sağlar bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...