2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanirim mali kongreye kadar herhangi bir transfer yapilmaz ondan sonrada kamp basliyacak iste gidenler kalanlar yok fatih hocanin raporunu bekliyoruz soylentileri derken 30 agustos saat 17:00 diyorum gece 12 ye kadar uzar mi transfer suresi diye konusur dururuz

Forlan gelecekse Baros'u gönderelim. Baros varsa Forlana gerek yok. Nasıl salak sepet bir transfer politikasıdır anlamıyorum diyecğeim ama medyaya inanarak da yol alınmaz. Bİze arkası dönük oynayacak forvet lazım. Forlan-Klose-Baaros o adamın yanında kral olur ama tek başlarına rezil olurlar. Bunu ben biliyorsam Terim hayli hayli bilir. Yani Forlan olayı olmaz.

hiçbirşey haketmiyor bu taraftar..transfer sevdalısı olmuş..Baros u silen taraftara acıyorum..herşeyi hakediyor bu kesim..

şu futbolcu sevgimiz ve hayranlığımız konusunda olay nerelere kadar gidecek gercektende cok meraktayım,herkesin şahsi olarak beğendiği ,sevdiği hatta o futbolcuyu pop şarkıcısı yerine koyup,odasının duvarına posterini astığı arkadaşlar var,hatta kendini aşırı kaptıranlar abiiiiii ne olur ya şu futbolcumuz takımdan gitmesin ona hayranım ne olurrrrrrrrrrrrrrr kalsın bizde yahu babako ;iyi güzelde sen bu futbolcuyu seviyorsun diye bu adam 90 bin 8 yüz yetmiş beş yıl boyunca Galatasarayda kalamaz ki,şu sınırları artık iyi çizsek...

kimi cıkmış ben Cana'ya tapıyorum yaaaaaa ne olur gitmesin kalsın,öteki çıkar ya ben Kewell'a aşığım nee olurrrrrrrr gitmesin,kimi çıkar Baros için ölürümmmmm ve devamı yani,arkadaşlar bu oyuncular daha önce gelmiş geçmiş binlerce oyuncu gibi gelecekler,oynayacaklar ve miyadlarını doldurunca gönderilecekler nedir bu yahu! madem bu kadar hayransınız sen sevgini göstermeye devam et,ölene kadara takip et gercektende yeter artık!

Yani sevdiğimiz bir oyuncunun takımımızda kalmasını istemek suç? Misalen Baros hem seviyorum hem performans olarak yeterli görüyorum ve bana göre miadıda dolmamıştır sana göre dolmuştur istemiyorsundur ne yapacağız şimdi ?

Ha genel pencereden baktığımızda hiç bir oyuncu kulüpten büyük değildir tabii ki denilmek istenen bu ise...

Fatih Terim Alper Potuk'u istiyor
Galatasaray'ın transfer listesine giren son isim, Eskişehirsporlu Alper Potuk oldu..
Eğer bu ismide kadroya katarsak orta saha devrimi yerliler açısından gerçekleşir...

Yani sevdiğimiz bir oyuncunun takımımızda kalmasını istemek suç? Misalen Baros hem seviyorum hem performans olarak yeterli görüyorum ve bana göre miadıda dolmamıştır sana göre dolmuştur istemiyorsundur ne yapacağız şimdi ?

Ha genel pencereden baktığımızda hiç bir oyuncu kulüpten büyük değildir tabii ki denilmek istenen bu ise...

aynen 2. paragraftır Ali kardeş;demek istediğim birebir budur,bende ona bakılırsa Keita hayranı bir adamdım,neredeyse 5 yaşındaki bir cocuk gibi ağlayacaktım nasıl satılır böyle bir adam diye ama işte bi taraflarımızıda yırtsak bazı şeyler olmuyor.....

Geçen seneden sonra takımda ben oynasam, beni gönderseler zerre gıkım çıkmaz. Artık duygusal davranmamalıyız. Davrandıkça daha da battık. Kewell'ı, Baros'u ne kadar sevdiğimi bilen bilir. Ama şampiyonluk gelmeyince, başarı olmayınca olmuyor. Yapılması gereken neyse o yapılsın.

Baros-Forlan ikilisi iyi bir ikili değildir arkadaşlar. Semih Baros ikilisi bile daha yararlı olur onlardan. Ama Baros-Drogba veya Forlan Drogba süper ikili olur. Forlan ile Baros genel olarak aynı bölgenin adamlarıdır. Hedef santrafor değillerdir. Amatıpkı Brosun ilk geldiği sene önünde Ümit Karan varken gol kralı olması gibi Drgba ile Baros attıkları golün sayısını hesaplayamazlar. Ha illa forlan alınırsa o zaman Baros'un gönderilmesi lazım. Kİ kıyas yaptığımda Baros Forlandan daha iyidir. Çünkü ligi biliyor takımı tanıyor İstanbulu seviyor ve Forlan'dan 3 yaş daha ufak.

Baros Forlan'dan daha avantajlı şu durumda desek daha doğru olur. Çünkü Baros Forlan'dan iyidir demek Forlan'a haksızlık olur ha tersinide tamamiyle kabul edemem ama Forlan gibi uzaktan şutlara sahip bir forvet yeryüzünde yok denecek kadar az çünkü.

Alper Potuk alınırsa orta saha Selçuk Alper Yekta Ceyhun dörtlüsüyle en az 6 sene götürür yabancısız :)

Trtspora inanmayın derim populer olmaya çalışıyolar. Keşke olsalar yatırım yapsalar da şu nontvspordan kurtulsak ama böyle balon transfer haberleriyle olmaz :)

Alper bu sene inanılmaz bir gelişme kaydetti. Halbuki geçen sene A takıma çıkarılırken amaç "koşsun, bassın, yeter"di. Ama o kendinden beklenenmeyeni de yaptı ve teknik kapasitesini de çok geliştirdi son 1.5 senedir. Umarım alırız kendisini, yoksa gelecek sezondan sonra çok geç olabilir eğer bu şekilde kendini geliştirmeye devam ederse.

Elmander'i unutuyoruz, Baros da Forlan da çok iş yapar onunla. Elmander gibi yıpratıcı ve güçlü bir forvetin yanına, Forlan çok iyi uyar. Boşlukları maden gibi işler, çatır çatır gollerini atar. Allah kaza bela vermezse de 20'nin altına düşmez. Benzer durum Baros için de geçerli. Sağlam bir Baros olacağını bilsem, forvet falan istemem zaten.

Sahsen 31 yasina gelmis bir forveti bonservis veripte almaya karsiyim. Forlan cok iyi hostur zaten onun golculugune laf etmek futbola ihanettir ama gelin gorunki artik yatirim yapilacak, para baglanacak yasi gecti. Uygun bir bonservise olmazsa bu is ki benim icin bu rakam en fazla 5-5,5 milyon avrodur, olmasin daha iyi.

Alper Potuk olursa orta sahada gercek anlamda devrim yapmis oluruz ve onumuzdeki 5-6 yili tekbil bizim orta sahadan olusur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...