2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gördüğüm kadarıyla taraftarımızın çoğunda bir Cana sevdası var.Benim şahsi görüşüm;geçen sene her ne kadar takım olarak kötü olsak ta, bu her oyuncunu performansını eksi yönde etkilemişte olsa,iyi bir sistemde bile Cana nın bizim takımda bizi üst seviyeye taşıyacak yabancı oyunculardan birisi olamayacağını düşünüyorum.

Yıllarca Marsiya da,daha sonra premier ligde üst düzey standartlarda oynamış bir oyuncu da olsa,benim aklımda Cana en basit hatırasıyla Ali Sami Yen de ki Manisa maçında yaptırdığı gereksiz penaltı,Ankara da ki Ankaragücü maçında hiç olmadık bonboş bir pozisyonda üstelik galip durumdayken durup dururken defansın ortasında topu en amatör bir futbolcunun bile yapmayacağı şekilde saçmalayarak havaya dikmesiyle ve sonucunda topun dönüp kalemize gol olmasıyla hatırlayacağım bir oyuncudur.
Kallstorm ve Muntari ile bence kıyaslanması bile doğru değildir;aralarında ciddi bir kalite farkı vardır.Tabi bunlar benim kendi görüşlerim alınıp kızan olmasın lütfen :)

Evren, Muntari bu sene Sunderland'da oynadı. Yani Cana'dan boşalan bölgeyi Muntari ile doldurmak istediler ve Sunderland hocası kendi söyledi Cana-Muntari arasındaki farkı. Muntari'yi gözünüzde büyütmeyin. Benim yazdığım mesajda Muntari'nin Cana'dan iyi olmadığını söyledim. Benim futbol görüşüme göre de Muntari bunlarla kıyaslanmaz. Aynı şekilde Kallström de Cana ile kıyaslanmaz. Takımın nasıl bir oyun kurgusu içinde olacağını bilmiyorum. 4-3- oynayacaksak Kallstöm çok faydalı olur. 4-2-3-1 gibi bişi oynayacaksak Makoun tarzı bir orta saha daha faydalı olacaktır. Muntari iki açıdan da faydalı olmaz. Şu an adı geçen oyuncular arasında içime sinen biri yok Kallström dışında. Zaten benim değil hocanın içine sinmesi önemli. Biz nasıl olsa, kim gelirse gelsin desteği vereceğiz.

Abi ben Muntari'yi son iki sezona göre değerlendirdiğini düşünüyorum. Inter'de dahil olmak üzere adam düzgün forma şansı bulamadığı transfer yaptığından beri.Yarım yamalak oyunlarlada sende böyle bir intiba bırakması oldukça normal.Temposunu yetersiz bulmanda bu düzenli oynamaktan mahrum kalması asıl etkendir bence. Ancak ben hala Muntari'nin Cana'dan falan çok daha efektif çok daha opsyonel bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Saf bir çapa değildir kendisi zaten Cana'nın yerine almışlarsa oda Sunderland'ın mallığıdır. Ben şahsen özellikle 4-4-2'nin orta 4-3-3'tede orta üçlünün sol tarafında çok etkili bir oyuncuolduğunu ve olacağını düşünüyorum. Pasları isabetli, oyun görüşü iyi seviyede,oldukça güçlü,devamlılık kazandığında konduyonu yüksek, ve Cana'ya kıyasla çok daha hızlı ve atik bir oyuncu Muntari.

Doğan son iki seneyi unutup karşılaştırma yapacaksak o zaman Lorik de çok iyidir. Bilmiyorum ben oldum olası Muntarinin olmasını bekledim. Adamın bir tane iyi maçını seyretmek nasip olmadı bana. Ama sen diyorsan 4-4-2 de ortayı kapatır o zaman tercih sebebi olacaktır. Öyle dediğine göre benim de üstüne bişi diyeceğim yok. Benden daha iyi tanıdığın kesin. Ama 4-3-3 de ortanın solunda oynayacaksa KIM o işi daha iyi yapar.

Bu arada Drogba-Forlan beraber alınacak diyen kafalar var. Doğrumu yalanmı bilmem ama bana biraz fazla geliyor ikisi.

4-3-3'te Kim'in daha iyi olacağında hem fikiriz abicim. Hatta Kim'in genel anlamda daha iyi bir oyuncu olduğundada hem fikiriz. Ben sadece Cana ile kıyas için demiştim bunları.

Yoksa Kim bence bizim için şu anda daha iyisi olmayan bir adam.Sen ne kadar beğeniyorsan bende okadar beğeniyorum kendisini.

Drogba işini artık bitirmemiz gerekiyor. Fakat herşeye rağmen çok iyi bir orta sahanın ortasına savaşan oyuncu, sol bek, sağ bek ve kaleci alamazsak bu sene de işler çok zor.

Bu Abdurrahim Albayrak bir daha herhangi bir şekilde, bir transferle ilgili ağzını açarsa vallaha linç kampanyası başlatıcam. Bir sus birader, maşallah dediği iki gün yaşamıyor.

Atletico Madrid Resmi Sitesi: ''Ujfalusi,Reyes ve Forlan için Gs ile görüştük ve sadece Ujfalusi'nin transferi konusunda mutabakata vardık''

Ben boyle isin bu ne ya baskan her hafta cikip isim veriyor milleti gaza getiriyor elde var sifir 2. Baskanin hic bir seyden haberi yok tuhaf tuhaf konusuyor Fatih Terim ortada yok kimin ne is yaptigi belli degil ne sacma is bu ya

Biraz daha sakin olmaya çalışalım, evet farkındayım boktan bir gün oluyo önce Mahmuti CEO oldu, sonra Reyes'in gelmeyeceği açıklandı falan filan ama yönetime güvenmek zorundayız. Hem Drogba geliyormuş ben öyle bir duyum aldım :) İsyan etmeyelim, bekleyelim, az kaldı yakında her şey ortaya çıkar.

Ünal başkan olumlu konuşsa, Ali Dürüst tam tersini söylüyor. Şimdide Ali Dürüst görüşmelere devam ediyoruz diyor Atletico Madrid kulübü 1 sene daha bizimle diyor. Ne bu yahu ? Pazardan elma armut mu alıyoruz ne bu rezillik. Herkes ayrı telden çalıyor.. Hakkaten birbirlerinden haberleri yok mu bunların!

Ya arkadas ne demisler en kotu karar bile kararsizliktan iyidir diye su an transferden kim sorumlu belli degil herkes konusuyor yorum yapiyor biri orada biri burada sakin olalim olmasina da bu kadar acemilikte ayiptir ya zaten tum rakipler transferi bitirdi bizde hala dogru duzgun tik yok konusulanlarda balon hadi bizi gectik yoneticilere inanmamiz gerektigini ogrettiler 1 ayda bundan sonra burada sordugumuz gibi baskana ve yoneticilere aciklama yaptiklarinda kaynaginiz nedir diye sormak en mantiklisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...