2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dakika! Drogba,Chelsea'nin 1 yıllık sözleşme önerisini reddederek Galatasaray'ın teklifine evet dedi.. (NTVSPOR)
Drogba menajeri aracılığıyla EVET dediğini iletmiş. Başkan Aysal ve yöneticilerin İngiltereye gitmeye hazırlandığı söyleniyor !

Şimdi Forlan gelmiyor, Drogba mı geliyor? Drogba gelmezse, Forlan mı gelecek? İkisi birlikte gelirse, ne olacak?

İkisinin adı aynı cümlede geçince benim kafa karışıyor, bir ''yuhhh!'' çekiyorum :)

Şimdi Forlan gelmiyor, Drogba mı geliyor? Drogba gelmezse, Forlan mı gelecek? İkisi birlikte gelirse, ne olacak?

İkisinin adı aynı cümlede geçince benim kafa karışıyor, bir ''yuhhh!'' çekiyorum :)

Şahsen o dediğinin olmasını istemem Uğur zira öyle bir durumda yönetime sallayan GS'lı yada karşı yakalı arkadaşlarımı madar etmem gerekecek, tutamam kendimi kimse kusra bakmasın:D

Abi o değil arada bize de inme falan gelebilir, yani ben net hazır mıyım bilemiyorum? Biz böyleysek yüksek ihtimal Türkiye'de tek kuş kalmaz :)

NOT: Ayrıca bunun frikiği var. Drogba mı kullanacak, Forlan mı, Reyes mi, Selçuk mu? Kavga çıkar. Hepsini geçtim, Sabri Reyiz daha yeni oğlu oldu, ona da serbest vuruş kullandırmak lazım. En kötü autları ona kullandırırız ama olmadık yerde tehlikeyi yeriz :) Katliam çıkar :)

Malumunuz 3 isim borsaya bildirildi.Borsaya bildirilen görüşmelerin transferle sonuçlanmaması büyük takımlar için prestij kaybı.Öncelikle bu 3 isme birden imza attırmak güç görünüyor Forlan'dan dolayı.Neden yönetim böyle bir açıklama yaptı bilemiyorum.Başkan tv programında olduğu gibi bir acemilik daha yapmamıştır umarım.(Elmander-gelen ceza)Gelirlerse zaten sıkıntı yok.

Bu 3 isim hakkında yorumlara gelirsek.

Ujfalusi: Transferine emin olduğum bir çok kişininde aynı fikirde olduğunu düşündüğüm oyuncuydu.Bu adam geldiyse Neill neden gitti muhabbetlerine girmeyeceğim.En sevindiğim transfer oldu bu 3 isimden.Çek ve savaşçı.İyi bir takımda böylelerinden zarar gelmez.

Reyes: Buralar İspanyalara benzemez.İspanya futboluna uygun oyuncuların burada başarılı olamadıklarını gördük.Burada oynayacak oyuncuların mücadeleci olmaları şart gibi.Ayrıntı oluşturabilecek noktalara baktığımızda muhtemelen Simao ile kankalardır.Portekizlilere katılması olası.Arsenalde iken yaşadığı telefon olayı.Her an çıkıp ben annemi özledim İspanya'ya dönecem diyebilecek bir tip Reyes.Ben kesinlikle istemiyorum.Ama gelirse bir çok kişi sevinecektir.Saygı duyarım.Burada oynayacak topçular için yetenekten daha fazlası lazım bana göre.Mücadeleci bir oyuncu olduğuna inanmıyorum ama üst düzey mücadeleci bir takımda ilerde iş bitirebilecek bir oyuncu olabilir.Fatih Terim bu serbestliği verir mi bilemicem ama şartlar oluşup verirse buyursun gelsin.

Forlan: Açıkçası ihtimal vermiyorum.Şimdi de yattı deniyor.Hea bu arada bu Beşiktaştaki Forlan mı? Bize sözleşmesini feshettiğimiz Baros'un yerine mi geliyor? Klosede bizde hazır.İyi bir ikili oluşturcaklarını düşündüğümüz için mi geliyor? İkna edilirse buyursun gelsin.Bana göre Drogba,İbra ve Eto'o dan sonra dünyanın en iyi 4.forveti. Oynamaya gelcekse ben havaalanından Florya'ya sırtımda taşırım.Eminim ki yolda yorulduğumda devam edecek binlerce kişi olur.Hea bu arada şöylede saçma bir şey düşünüyorum.Forlan bence yem.Drogba için ortaya atılmış olabilir.Kolpacı nontvsporun bugünkü Drogba haberi doğruysa bu ihtimal artmış ve menajeri bu yemi yemiş gibi görünüyor.

Diğer isimlere bakarsak;

Muntari: *Öncelikle benim mesajlarımı okuyan bilir Cana delisiyim belirtiyim. Muntari bu sezonu Sunderland'de kiralık geçirdi.Steve Bruce'a yöneltilen bir soruda hakkında yapılan açıklama düşündürücü.Muntari'nin performansı hakkında sorulan soruya; ''Onu Cana'nın yerini doldurması için aldık.Ama maalesef başardığını söyleyemem'' açıklamaları gerçekten düşündürücü.Ofansa az biraz daha fazla katkısı olmasına rağmen defansif ortasaha pozisyonunda Cana'dan iyi olmasını geç dengi bile değil.Ama Fatih hoca saf defansif ortasaha düşünüyor mu 11inde burasını bilmiyoruz.Hoca en iyi kararı verecekir.Eğer Cana-Muslera olayı gerçekleşipte Cana'nın yerine alınacaksa 1 dakika düşünülmesin.

Cambiasso: İmkansızı istemek bu olsa gerek.Mevkisinde rakamla 1 yazıyla bir numara.Arcantinli olmasıda cabası :))

Muslera: Cana deliliğimden dolayı istemiyorum :D Üstüne para istiyorlarmış hem :D Pek bir şey söylemeye gerek yok gelirse buyursun.Kimse burun kıvırmamalı.

Victor: Tafi önermişse düşünülmemeli yapılcak tek şey transfer edilmesi olmalı.

Arda galiba kalacak gibi ek olarak.Kadro için 2 seçeneğimiz var gibi.

1*

----------------------Victor-----------------------
Sabri--------Servet-----------Ujfalusi-----------Hakan(Çağlar)

--------------Cana---------Selçuk----------------------

Kazım---------------Elmander-------------*Arda ya da Reyes-----------

--------------------Drogba--------------------

*Arda gidip Reyes gelirse.Arda kalır Reyes gelirse Kazım klubeye.

2*

--------------------Muslera ya da Victor----------------
Sabri--------Servet----------Ujfalusi-----------Hakan(Çağlar)
-------------Muntari---------Selçuk-----------------
Arda----------------Elmander------------Reyes--------
--------------Drogba ya da Forlan-------------------

Muslera-Cana olayı olup Muntari gelirse falan filan.

Şu 2 kadroya benzer kadrolar oluşması muhtemel.Arda,Selçuk,Servet,Sabri ve Hakan'ın yerleri her koşulda garanti.Bunlardan 76 ve 22 no çok ama çok düşündürücü.Herşeye rağmen bu kadro oluşturulur ise bahar aylarını görürüz.Şampiyonlukta çok uzak bir ihtimal olmasa gerek.

Bak Drogba'cım bu ülkeye kimler haber gönderdi bilio musun bilmiyorum ama o kadar çok haber gönderen oldu ki şimdiye kadar.
Hani bi Crespo vardı , sen Chelsea'ye gelip yollatmıştın adamı. İşte o adam ''başkanım beni al'' demişti.
Bak bi de sen Marsilya'da oynadın bilirsin oraları. O topraklarda 5 yıl önce herkes Haim Fresco diye bi adama haber yollardı bilmem hatırlar mısın ? Biz kendisini hiç görmedik ama sizin topraklardakiler patır patır haber gönderdiğine göre biliyorsundur sen bu adamı bizden iyi. Ama bu adamın devreye girmediği tek Fransız olan Ribery geldi bi tek.
Demem o ki , haber göndermek erşey değildir. Sen , sen ol haberi doğru düzgün birine gönder. Türk kültürünü öğrenmek için dönercilere filan gidersen isim sormayı unutma. Eğer Adnan'sa ustanın adı ; sakın yeme. Valla tuzak kurarlar gelceğin varsa bile gelemezsin. Bi de unutmadan öğleden sonra gidersen tavuk yeme 2 kuruşun lafını yapıp. Valla bozarsın mideyi sonra o uçağın daracık tuvaletinden çıkamazsın.
Gelirsen sakın İbrahim Akınla , Emre Yüksel'le , Eser Atalay'la takılma. Veli Efendi'den toplamayalım seni. Servet'le sadece eğlen ama fikirlerini benimseme . Neticede sen de kalıplı iri adamsın yakışır sana ağır ağır türkü takılmak. Bu seneki Türkçe olimpiyatları kaçtı ama seneye de var katılırsın bi türküyle. Hem başbakanla da tanışmış olursun bu ülkede önemlidir böyle şeyler.
Geldiğinde senin için futbol ulemaları Drobba filan diyecekler. Takma sakın. İsmim değil cismim önemli de geç. Kanaltürk , ntvspor izleme. Sonra orada aldığın parayı görünce , elindeki az gelir depresyona girersin. Bi kaç takım arkadaşın düzenli olarak hoanı satacaktır. Kalıplı adamsın , korkutucusun. Höt de sussunlar. Top oynamayanı yakarım de . Gerekirse Rasheed Wallae gibi suratlarına havlu fırlat. Ama yeter ki topu oynattır. Hocan ise tam senlik adam. Oyuncusuna baba gibi yaklaşan tipten bi hoca. Gol atına hocaya koşma ekolü bizde meşhurdur aman unutma. Yoksa yarın gazetede okursun '' aralarında sorun var'' diye.
Bİr de burada daha önce görmediğin bir şey var Drogba'cım. O da Türk korneri. Sakın arka direkte durma. Arka direkte durup son gol atan oyuncu 2002'de gitti bu takımdan. Şimdi Brezilya'da yazlık evde takılıp , bahçesinde domates filan yetiştiriyordur büyük ihtimal. Ya ön direkte dur ya da ceza yayında. O top hiç arka direğe gelmeyecek unutma. Frikik olunca tıfıl bi oğlan gelip '' ben kullancam yaaa'' diyebilir. Aman ha verme ona topu. Verdiysen de an güvenliğin için kaleye yakın bir yerlerde dur. Nasılsa oraya gelmez yani seni düşündüğümden söylüyorum Drogbacım.
Bi de geldiğin ilk gün çok kalın giyme. Hava limanında 342424234 kişi karşılayacak seni. Malum sıcak olur terlersin sonra çıkışta rüzgarı yiyip hasta olursun. Bu İstanbul'un havası şey gibidir . (bunu da sen anla Drogbacım) O yüzden dikkatli giyin ve evden çıkarken havaya aldanma. Öyle yağmurdu , cıp ıp suydu pek yok burda. Bi de floryaya yakın tut evi. Nasılsa araba var diye düşünme valla öğle antremanına anca yetişirsin o mantıkla. Ogs'yi filan da unutma git Ziraat'e hallet geldiğinde. Sonra sefalet yaşarsın KGS ile. Ama emekli maaş gününe denk gelme valla .oku yersin , 3 maç üstüste yapmış gibi olursun benden söylemesi.
Evet Drogba'cım elimden geldiğince sana neyle karşı karşıya olduğunu anlattım. Umarım beni dinlersin. Hadi gel çay yaptık bekliyoruz. Gelirken bakkaldan hazır kurabiye , bisküvi filan al. Bakkalın püskevit esprisini ise ölü taklidi yaparak savuştur yoksa yanarsın kafanı ütüler.

Drogba yı her türlü Forlan'a tercih ederim. arkası dönük de top tutabileceği Baros'a kanal açacağı için.

KIM Kallström'ü beğenmeyip Muntari'yi almak ise Terim'in harcı değil. Eğer öyleyse Fatih hoca büyük ayıp eder. Kallström kim Muntari kim

Drogba yı her türlü Forlan'a tercih ederim. arkası dönük de top tutabileceği Baros'a kanal açacağı için.

KIM Kallström'ü beğenmeyip Muntari'yi almak ise Terim'in harcı değil. Eğer öyleyse Fatih hoca büyük ayıp eder. Kallström kim Muntari kim

Bende Drogba'yı tercih ederim abi tek forvet dahi oynatabileceğimiz biri Drogba. Baros'ta kalacaksa şayet onunla daha uygun bir ikili olur Drogba ile hatta Elmander'le bile daha uygun olurlar bence.

Abi Muntari ve Kim bence oldukça farklı oyuncular.Muntari'nin defansif yönü Kim'e göre çok çok daha iyi aynı şekilde hücum özelliklede yaratıcılık konusunda Kim Muntari'den çok daha iyi bir oyuncu.Bu Fatih Hoca'nın oyun planına göre, ne istedğine göre değişecek bir tercih bence.

Yok Doğan siyahi olması seni yanıltmasın. Muntari pek defansif bir adam değil. Öyle izlenimi yaratır yıllardır. Ama tempolşu her maçta sırıtır. Cana Muntariden bence daha iyidir. (bence diye ekliyeyim)

Bir çıksın Drogba ile anlaştık desin ne bileyim borsaya bildirsinler.
Çok fazla beklenti oldu şahsımda ve gördüğüm birçok kişide, içimizde patlmasın yahu..

forumda drogba ve forlan arasında bir kıyas yarışı varsa
geçen seneyi düşünüp şükredelim önce :))
bu arada bende oyumu kesinlikle drogba dan yana kullanıyorum
arkası dönük tek santrafor oynar
çift santrafor oynar
frikik atar
penaltı atar
saha dışında sempatik :))

İkisinden birini alalım da farketmez benim için, ikisi de türkiyeye yeter ama Drogba daha iyi bence de.

Kaleci konusu ne oldu acaba? Atletiko Madridden alıyoken De Gea'yı da alalım :D

İkisinden birini alalım da farketmez benim için, ikisi de türkiyeye yeter ama Drogba daha iyi bence de.

Kaleci konusu ne oldu acaba? Atletiko Madridden alıyoken De Gea'yı da alalım :D

Tecavüz olur artık ayıp lour yuh olur çüş olur. Gururlarını kırarız resmen :)

Bugün bir yerde gördüm 6+ ab vatandaşı serbest gibi yabancı hakkı olabilirmiş..Eğer böyle birşey varsa transferin rotası baya değişebilir..Benim önerilerim 6+2 ye göre;
Kale:Ruffier(Kemeni)keşke Frey olsaydı...
Stoper:Ujfalusi
Ortasaha:Muntari(Cana)-Culio
Sağ Kanat:Reyes
Forvet:Elmander-Drogba(Forlan)
7 yabancı ediyor.8.yabancı bence sol beke olmalı eğer imkan varsa İnsua yı tekrar kiralarsak mantıklı olur..
Yerli olarak:Sağ bek-stoper-sol kanat-forvet ihtiyaç var..
Stoper:Serdar Aziz(keşke)
Sağ Bek:Serdar Kurtuluş
Sol Kanat:İ.Akın
Forvet:Sercan(Mevlüt)

Son olarak kadro:
Kale:Kemeni-Ufuk-Emirhan
Sol bek:Çağlar-İnsua-Hakan
Sağ bek:Serdar-Sabri
Stoper:Servet-Serdar-Gökhan-Ujfalusi
Orta Saha:Selçuk-Muntari-Culio-Yekta-Ayhan
Sağ kanat:Kazım-Reyes
Sol Kanat:Arda-İ.Akın
Forvet: Drogba-Elmander-Sercan-Anıl
25 kişilik kadro...Bence baya iyi kadro oldu:)

Gs yönetiminin Reyes ve Forlan'ın transferiyle ilgili Fatih Terim'e 1-2 güne kadar işi çözeceğiz" diye garanti verdikleri öğrenildi.(LİGTV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...