Malumunuz 3 isim borsaya bildirildi.Borsaya bildirilen görüşmelerin transferle sonuçlanmaması büyük takımlar için prestij kaybı.Öncelikle bu 3 isme birden imza attırmak güç görünüyor Forlan'dan dolayı.Neden yönetim böyle bir açıklama yaptı bilemiyorum.Başkan tv programında olduğu gibi bir acemilik daha yapmamıştır umarım.(Elmander-gelen ceza)Gelirlerse zaten sıkıntı yok.
Bu 3 isim hakkında yorumlara gelirsek.
Ujfalusi: Transferine emin olduğum bir çok kişininde aynı fikirde olduğunu düşündüğüm oyuncuydu.Bu adam geldiyse Neill neden gitti muhabbetlerine girmeyeceğim.En sevindiğim transfer oldu bu 3 isimden.Çek ve savaşçı.İyi bir takımda böylelerinden zarar gelmez.
Reyes: Buralar İspanyalara benzemez.İspanya futboluna uygun oyuncuların burada başarılı olamadıklarını gördük.Burada oynayacak oyuncuların mücadeleci olmaları şart gibi.Ayrıntı oluşturabilecek noktalara baktığımızda muhtemelen Simao ile kankalardır.Portekizlilere katılması olası.Arsenalde iken yaşadığı telefon olayı.Her an çıkıp ben annemi özledim İspanya'ya dönecem diyebilecek bir tip Reyes.Ben kesinlikle istemiyorum.Ama gelirse bir çok kişi sevinecektir.Saygı duyarım.Burada oynayacak topçular için yetenekten daha fazlası lazım bana göre.Mücadeleci bir oyuncu olduğuna inanmıyorum ama üst düzey mücadeleci bir takımda ilerde iş bitirebilecek bir oyuncu olabilir.Fatih Terim bu serbestliği verir mi bilemicem ama şartlar oluşup verirse buyursun gelsin.
Forlan: Açıkçası ihtimal vermiyorum.Şimdi de yattı deniyor.Hea bu arada bu Beşiktaştaki Forlan mı? Bize sözleşmesini feshettiğimiz Baros'un yerine mi geliyor? Klosede bizde hazır.İyi bir ikili oluşturcaklarını düşündüğümüz için mi geliyor? İkna edilirse buyursun gelsin.Bana göre Drogba,İbra ve Eto'o dan sonra dünyanın en iyi 4.forveti. Oynamaya gelcekse ben havaalanından Florya'ya sırtımda taşırım.Eminim ki yolda yorulduğumda devam edecek binlerce kişi olur.Hea bu arada şöylede saçma bir şey düşünüyorum.Forlan bence yem.Drogba için ortaya atılmış olabilir.Kolpacı nontvsporun bugünkü Drogba haberi doğruysa bu ihtimal artmış ve menajeri bu yemi yemiş gibi görünüyor.
Diğer isimlere bakarsak;
Muntari: *Öncelikle benim mesajlarımı okuyan bilir Cana delisiyim belirtiyim. Muntari bu sezonu Sunderland'de kiralık geçirdi.Steve Bruce'a yöneltilen bir soruda hakkında yapılan açıklama düşündürücü.Muntari'nin performansı hakkında sorulan soruya; ''Onu Cana'nın yerini doldurması için aldık.Ama maalesef başardığını söyleyemem'' açıklamaları gerçekten düşündürücü.Ofansa az biraz daha fazla katkısı olmasına rağmen defansif ortasaha pozisyonunda Cana'dan iyi olmasını geç dengi bile değil.Ama Fatih hoca saf defansif ortasaha düşünüyor mu 11inde burasını bilmiyoruz.Hoca en iyi kararı verecekir.Eğer Cana-Muslera olayı gerçekleşipte Cana'nın yerine alınacaksa 1 dakika düşünülmesin.
Cambiasso: İmkansızı istemek bu olsa gerek.Mevkisinde rakamla 1 yazıyla bir numara.Arcantinli olmasıda cabası
)
Muslera: Cana deliliğimden dolayı istemiyorum
Üstüne para istiyorlarmış hem
Pek bir şey söylemeye gerek yok gelirse buyursun.Kimse burun kıvırmamalı.
Victor: Tafi önermişse düşünülmemeli yapılcak tek şey transfer edilmesi olmalı.
Arda galiba kalacak gibi ek olarak.Kadro için 2 seçeneğimiz var gibi.
1*
----------------------Victor-----------------------
Sabri--------Servet-----------Ujfalusi-----------Hakan(Çağlar)
--------------Cana---------Selçuk----------------------
Kazım---------------Elmander-------------*Arda ya da Reyes-----------
--------------------Drogba--------------------
*Arda gidip Reyes gelirse.Arda kalır Reyes gelirse Kazım klubeye.
2*
--------------------Muslera ya da Victor----------------
Sabri--------Servet----------Ujfalusi-----------Hakan(Çağlar)
-------------Muntari---------Selçuk-----------------
Arda----------------Elmander------------Reyes--------
--------------Drogba ya da Forlan-------------------
Muslera-Cana olayı olup Muntari gelirse falan filan.
Şu 2 kadroya benzer kadrolar oluşması muhtemel.Arda,Selçuk,Servet,Sabri ve Hakan'ın yerleri her koşulda garanti.Bunlardan 76 ve 22 no çok ama çok düşündürücü.Herşeye rağmen bu kadro oluşturulur ise bahar aylarını görürüz.Şampiyonlukta çok uzak bir ihtimal olmasa gerek.