2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazmiyim diyorum ama duramiyorum resmen dolandirildik adamlar ujfalusi yi bize kakaladilar sonra vazgectk dediler o 3 lu paketin en zayif halkasini sattilar hakketen saka gibi super bi operasyon yonetim helal olsun size

Bence biraz hava falan alın arkadaşlar.Galyana gelmeye çok hazır durumdasınız.

Abi hava almaya falan gerek yok, gayet sakinim. Albayrak konusunda şakayla karışık dedim, ama ciddiyim.

Madrid'den buraya en az bir futbolcu daha inecek. İnmezse karizma çizilir, açık ve net. Bunun lamı, cimi yok. Başkan'a güvenim hala yerinde, bu konuda bir sıkıntı yok. Gidip Drogba'yı da alabiliriz ama o Madrid'den en az bir futbolcu daha inmeli. Atletico'dan olur, Real'den olur. Benim Başkanım Madrid'e özel jetiyle üç yönetici ile beraber gidip, Ujfalusi ile dönmez, dönmemeli. Forlan olmaz, Reyes olmaz ama o Madrid'den biri daha gelecek.

Atletico Madrid: "Ujfalusi için ekonomik koşullar uygun olduğu için GS'a oyuncuyla görüşme serbestliği verdik."

"Reyes, menajeri ve Caminero ile oyuncunun gelecek sezon takımdaki direkt oynayabileceğinde uzlaşarak GS'nin teklifi reddettik"

Ujfalusi için bir uçak dolusu insan Madrid'e gitti. Bravo Ünal Başkan.

Daha her yer yazarken demiştim fazla gaza geliyoruz, daha imzalar atılmamış diye. Bjk ile dalga geçen mi ararsın, formama Reyes yazdırcam diyen mi. Kendi kalemize gol atıyoruz böylece. İmza atılmamış seviniyor herkes.

Bu yönetim hiçbir şeyi saklayamıyor. Kötü bir şey bu.

Bence Serveti toparlayamaz Tomas.Stoper mevkisi icin cok kotu tercih.Eger Terimin bilgisiyle aliniyorsa bu oyuncular Terim kendinide bir hayli riske atiyor.

Unal baskan cok iyi iki oyuncu getirmek zorunda.kaleye ve forvete.Ama yapilan hatalarla bu iki transfer icin cok para harcayacak.mutlaka getirecektir.Ama maliyetleri yuksek olacak.

Yahu Berkan bir kez daha ben demiştimli bir cümle kurarsan yangın var diye bağıracağım.Yeter da nasıl bir ego tatminidir bu arkadaşım?

Uğur , bence çok takılma bu Madrid seferine yahu biz 3 oyuncu ismi verdik birini aldık. Drogba konusunda çok sıcak bilgi akışı var Forlan'ı geri plana atan bizi şu aşamada.
Kaldı bir tek Reyes.Bu konuda olay nedir ne değildir yarın ortaya çıkar bence. Ama olmazsada olmaz yahu başka bir kanat oyuncusu bulunur,daha iyisi olduktan sonra benim için ne güven kaybı olur nede üzüntü olur.

Yahu Berkan bir kez daha ben demiştimli bir cümle kurarsan yangın var diye bağıracağım.Yeter da nasıl bir ego tatminidir bu arkadaşım?

Uğur , bence çok takılma bu Madrid seferine yahu biz 3 oyuncu ismi verdik birini aldık. Drogba konusunda çok sıcak bilgi akışı var Forlan'ı geri plana atan bizi şu aşamada.
Kaldı bir tek Reyes.Bu konuda olay nedir ne değildir yarın ortaya çıkar bence. Ama olmazsada olmaz yahu başka bir kanat oyuncusu bulunur,daha iyisi olduktan sonra benim için ne güven kaybı olur nede üzüntü olur.

Doğan Abi, benim içime sinmiyor. Tekrar düşünüyorum, bir jet kalktı, Başkan ile beraber üç yönetici daha. Gittiler kameralar çekti, döndüler kameralar çekti. KAP'a bildirildi, görüşmelere başlanıldı denildi. Bu saatten sonra o oyuncular gelecek, hele yeni bir yönetimsen kesin gelmeli. Ama o üçlüden sadece bir tanesi gelirse, sıkıntı var. Ujfalusi için miydi, bu kadar tantana. Ujfalusi yanlış transfer dediğimden değil. Ama Ujfalusi için Galatasaray Başkanı jetiyle, üç yöneticisiyle gitmez, gitmemeli. Benim Başkan'a güvenim tam. Bu olayları tecrübesizliğine veriyorum ama bunlar yapılan hatalardır. Bunları görmesi daha temkinli davranması gerekir. Tavrını, sakinliğini, farklılığını seviyoruz ama her şeyi bu kadar ulu orta yapmamalı. Madrid'e gittiğini herkes çekmeyecek, sen rahat rahat o adamları KAP'a bildiriyorsan, o saatten sonra geri dönüş yok.

Hiç olmadı, Drogba + Madrid'den bir adam alırım. Sırf bu olay kapansın diye. Çok ciddiyim. Ne bileyim Gago'yu, Garay'ı, Lass'ı falan. Madrid seferiyle bağlantısını kurup, Forlan&Reyes'i unutturursun.

Ünal başkan acemi öyle çıkıp alıyoruz filan demesi yanlıştı ve sonucunda bu oldu..Ayrıca Reyesi Atletico vermedi..Bence çok takılmamak lazım başka isimler gelir..Keşke o isim Keita olsa...

ah ulan ah bizim neyimize Ünal aysal bize Adnan polat müstehaktır bize Adnan sezgin müstehaktır bak gör o zaman transfer politikamız ne güzel olurdu;Kartalspor'dan genc golcü Kamil,Romanya'dan yeni yıldız adayı Maldeneşku,kaleci adayı Magonko ,31 Eylüle kadar uzayıp giden transfer cıkmazları....

Yanlış yaptın Ünal başkan yanlış yaptın lig bitti 2 hafta içerisinde Fatih terim,Elmander,Selçuk,Ceyhun gibi önemli isimleri klube kazandırdın hemde Adnan polat'ın ipotekler altında bıraktığı Galatasaray'a rağmen...

Yahu başkan İspanyadan döndü,spikerler etrafını sardı bitti diyebilirmiyiz sayın başkan bu 3 isim diye,adamın verdiği cevap daha net bi şey yok,daha kesin anlaşma yok,çalışıyoruz ama bizim sevgili kardeşlerimiz burada yaptıkları 11lerde sola Reyes'i forvete Forlanı koydular bile başkanın kesin bişey yok demesine rağmen,sonrada olumsuz bir gelişme olunca ya başkan niye ümit veriyosun pes arkadaşlar valla pes size....

Ah Adnan başkan,ah sezgin ah 31 eylüller!ne cabuk unutuluyor.....

İroniler içinde boğulmana gerek yok Cezmi abi çünkü Ünal Aysal'ın şu an gayet başarısız bir durumdadır.[hem Abdi İpekçi'de yaşananlarla, hem de Madrid'e kadar uçakla gidip sadece Tomas ile anlaşmasıyla,Ersan Gülüm olayıyla]

Yinede bizim bunlarla[Reyes-Forlan] vakit kaybetmemiz gerekiyor.Yani tabiki gelirlerse iyi olur ama en önemli sorunumuz forvet ve ya kanat değil.Bizim takımın bir numaralı sorunu adam akıllı bir kalecisinin olmaması.Geçen yıl Mondragon ayarında bir kalecimiz olsa en kötü 5. olur UEFA'ya giderdik.Artık ne yapıp yapsınlar.Adam akıllı bir kaleci alsınlar...

Burada kimsenin Adnan Polatla Unal Aysal karsilastirmasi yapacagini sanmiyorum.Polatin normal sartlarda ihraci gerekir.Tarihin en kotu baskanidir.Unal Aysal cok iyi niyetli ama karsisinda kurt bir Fener medyasi var ne yapsakta baskanin sevkini kirip kacirsak diye firsat kolluyorlar.Baskanin bu firsatlari onlara vermemesi lazim.Diger yoneticilerde Unal Aysala cok iyi sahip cikmali.Abdurrahim Albayragada konusma yasagi getirilmeli.Fener medyasi UNal baskandan cok buyuk telasa kapildi.Her turlu karalama yoluna gireceklerdir ama baskan biraz daha tecrube kazandiginda medyada,federasyonda Galatasaraya yanlis yapmak artik kolay olmayacak..

Hay ben böyle işin!Önce umutlandırıyorlar sonra hayal kırıklığı.O üçlünün önem sırası Forlan>Reyes>Ujfalusi şeklindeydi.En sondakini aldık.Ki iyi bir tercih olduğunada inanmıyorum.Diğer ikisi yattı.Onu bırak Forlan geldi diye bjkli arkadaşlarla siz alamadınız biz aldık vs o kadar alay ettik.Bu transfer olmazsa nasıl g.t olacağımızı biliyor mu acaba bu yöneticiler.

Ayrıca Ali Dürüst ün artık açıklamalarını önemsemiyorum.Ne dediği belli değil.Yalan yanlış konuşuyor.

Erdal,benim bildiğim Ünal Aysal 15 yıldır değil sadece 2 aydır bu klubün başkanı sadece 2 ay,eğer biz insanları 2 ayda bitireceksek o zaman adam bulamayız piyasada yok böyle bir şey...

İspanyaya uçak ile gitmiş pekii ne ile gidecekti halk otobüsü ile mi? İspanyaya gitmek o 3 isim kesinlikle bizde olacak anlamına gelmiyor Forlandan,Reyesden bahsediyoruz Mehmet batdal veya Serdar özkandan değil,kolaymı o isimleri öyle 2 saatte bitirmek,yapmayın gözünüzü seveyim daha 21 Haziran biraz sabır biraz sabır Eylül'e daha cok var...

Hay ben böyle işin!Önce umutlandırıyorlar sonra hayal kırıklığı.O üçlünün önem sırası Forlan>Reyes>Ujfalusi şeklindeydi.En sondakini aldık.Ki iyi bir tercih olduğunada inanmıyorum.Diğer ikisi yattı.Onu bırak Forlan geldi diye bjkli arkadaşlarla siz alamadınız biz aldık vs o kadar alay ettik.Bu transfer olmazsa nasıl g.t olacağımızı biliyor mu acaba bu yöneticiler.

Ayrıca Ali Dürüst ün artık açıklamalarını önemsemiyorum.Ne dediği belli değil.Yalan yanlış konuşuyor.

Ya lütfen yapmayın, koskoca Galatasaray başkanı siz göt olacaksınız diye Forlan'a extradan para mı versin. Bu Ünal Aysal'ın sorunu mu, yoksa transfer bitmeden Beşiktaşlılarla alay eden Galatasaraylıların sorunu mu?

başkan geldikten hemen sonra prensipte anlaştınız diyebilir miyiz diye soran muhabire evet yanıtı veriyorsa ben hala şu andaki haberlere inanmam eğer ki haberler doğruysa resmi siteden açıklama gelmedikçe başkana da inanmam...

Cezmi Abi bilmiyorum, neden her eleştiriye ''Ünal Aysal istifa'' demişiz modunda cevap veriyorsun ama ben kendi açımdan bu yaşanan süreci doğru bulmuyorum. Bu Ünal Aysal'a istifa dediğim, güvenimin azaldığı, bu saatten sonra bir şey olmayacak anlamına gelmiyor. Ünal Aysal en iyisi yapacaktır, yapmaya çalışacaktır. Bundan zaten benim şüphem yok. Defalarca söyledim ama yanlış anlaşılıyor heralde. Sorun Reyes ile Forlan ikilisine teklif götürüp alamamak değil. Mesele Galatasaray Başkanı'nın davullu zurnalı, sağır sultanın duyduğu bir biçimde bir Madrid seferi yapması, KAP'a bildirimin gelmesi, dönüşte ''Prensip anlaşması oldu diyebilir miyiz'' sorusuna ''Öyle diyebilirsiniz, taraftarımız ferah olsun'' dedikten sonra, o seferden sadece Ujfalusi çıkıyorsa sıkıntı var. Galatasaray Başkanı, tek Ujfalusi için jetiyle, üç yöneticisiyle gitmemeli, sonuç bu olmamalı. Görüşmelerini sessiz yaparsıni tantana çıkmaz, Reyes&Forlan&Ujfalusi'den, sadece biri ile anlaşır onu alırsın, bunda sıkıntı yok. Ama sen davullu zurnalı, ayan beyan gidersen, yöneticilerinin ağzında bakla ıslanmaz, herkesi haberdar edersin, sen bir Başkan olarak oraya gider ve tek Ujfalusi çıkarsa ordan, eleştirilirsin.

Ben de güven kaynı yok, şüphe yok ama yapılan hatalar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...