Cezmi Abi bilmiyorum, neden her eleştiriye ''Ünal Aysal istifa'' demişiz modunda cevap veriyorsun ama ben kendi açımdan bu yaşanan süreci doğru bulmuyorum. Bu Ünal Aysal'a istifa dediğim, güvenimin azaldığı, bu saatten sonra bir şey olmayacak anlamına gelmiyor. Ünal Aysal en iyisi yapacaktır, yapmaya çalışacaktır. Bundan zaten benim şüphem yok. Defalarca söyledim ama yanlış anlaşılıyor heralde. Sorun Reyes ile Forlan ikilisine teklif götürüp alamamak değil. Mesele Galatasaray Başkanı'nın davullu zurnalı, sağır sultanın duyduğu bir biçimde bir Madrid seferi yapması, KAP'a bildirimin gelmesi, dönüşte ''Prensip anlaşması oldu diyebilir miyiz'' sorusuna ''Öyle diyebilirsiniz, taraftarımız ferah olsun'' dedikten sonra, o seferden sadece Ujfalusi çıkıyorsa sıkıntı var. Galatasaray Başkanı, tek Ujfalusi için jetiyle, üç yöneticisiyle gitmemeli, sonuç bu olmamalı. Görüşmelerini sessiz yaparsıni tantana çıkmaz, Reyes&Forlan&Ujfalusi'den, sadece biri ile anlaşır onu alırsın, bunda sıkıntı yok. Ama sen davullu zurnalı, ayan beyan gidersen, yöneticilerinin ağzında bakla ıslanmaz, herkesi haberdar edersin, sen bir Başkan olarak oraya gider ve tek Ujfalusi çıkarsa ordan, eleştirilirsin.
Ben de güven kaynı yok, şüphe yok ama yapılan hatalar var.