2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur bunu bi eleştri değilde tavsiye olarak düşün foruma yazdığından beri veya ben seni takip ettiğimden beri hep eleştirmeye yönelik entryler giriosun bunu biraz düzelt ...

Tunceri Diamantidis'e kafa tutmus ve ezilmemis bir PG. neyini tartisiyorsunuz? yetenek olarak avrupanin en iyi 1 numaralarindan biri. ha istikrar sorunu olabilir o baska.

O zaman açıkla neden üst düzey olmadığınıda biz de bilelim

Biz ülke olarak kendi oyuncularımızı abartmayı severiz.Gökhanla Dani Alvesi karşılaştıran yazarlarımız var maalesef.Avrupa çapında basketbol sitelerinde en iyi oyunkurucular içinde Keremin esamesi okunmuyor.Yıllardır bir kere bile Euroleague first team anketinde aday olarak bile göremedik.Her yıl 15 tane guard adaylar arasında oluyor ama lafta en iyi 5 guard içindeki Keremin adı ilk 15te bile yok.Ukic karşısında da her maç eziliyor resmen.

Laf ile büyük GS'li olunmuyo Kerem Tunçeri bunu bilsin önce.

Senin fikrine saygı gösteriyorum bence büyük bir kayıp Tunçeri amaa biz onun ayarında bir yabancı bir şekilde buluruz. Kesinlikle onun kaybı bizimkinden daha fazla orasını tartışmaya bile gerek yok kendi kaybedicek eminim.

Lafta Galatasaraylı yıllardır başka takımları seçiyor.Beşiktaşla aynı anda teklif verdiğimizde bile Beşiktaşı seçti

samiltciftci Şamil Turançiftçi
Kerem ile anlasilamasinin nedeni efesin kereme verdigi ucuk ucret. Kulup transfer konusunda cok sıkı calisiyor, net bilgidir, rahat olun :))

Garip bir şekilde fotsis'e türk klüplerinden teklif var haberini okuduğumdan beri-ki haberin ilk halinde takım adı yoktu-bize geleceğini düşünüyorum..

Geçmiş dönemlere yönelik Kerem'i eleştirmiyorum zira basketbol şubesi çiftlikten hallice yönetiliyordu o zamanlar.Bu adamlar bizlerle muhattap olmuyor sonuçta sezon boyunca.Yalnız bu sefer olmadı.

Kerem haberi kötü oldu bizim için ama hedefimiz belli.En iyi isimler katılacaktır kadroya.O yüzden Kerem bıraksın Galatasaray'lıyım ayaklarını daha öncede aynı şeyleri yaptı defalarca bundan sonra Galatasaray için bitmiştir kendisi. Altyapısından çıktığı ve tuttuğu takım olduğunu söyleyen Galatasaray'ı her defasında paraya tercih etmek pek kolay olmasa gerek.Neyse biz yolumuza bakalım.

Arkadaşlar olay burda Kerem'den iyi gardların olup olmaması değil, Kerem'in şu ligde, şu yabancı sınırlamasında bizim için zorunluluk olmasıydı, yoksa elbette şu yeni yapılanma şartlarından Kerem'den iyi oyuncuları getiririz. Ben çok üzüldüm Kerem Tunçeri ile anlaşamadığımız için, ama sinirim üzüntümün üstünde şu an. Her sene orda burda ben Galatasaray'lıyım açıklaması yaparken iyiydi ama iş icraata gelince birşey göremedik. Elimde imkanlar olsa ben çekinmem Tunçeri için bu parayı vermeye ama yöneticilerimize çok güvendiğimden şimdilik yapılacak hamleleri bekliyorum.

Ender'i alıp o bölgye 1-2 oynayacak bir yabancı transferi yapalım o halde.
Kerem tercihini yaptı, bunca yıldır her teklifimizi geri çevirdi, taraftara küstü, yine dedik GS'lı dön burda bırak efsane ol. Ama o tercihini paradan yana kullandı. Neyse sağlık olsun kendi kaybetti benim gözümde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...