2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1)prokomün final foura kaldığını hatırlamıyorum kalsa da en azından euroleague tecrübesi var takımın
2)partizanla ilgili birşey demiyorum söylenecek lafları bir önceki sayfada bir abimiz gayet güzel açıklamış
3)valencianın gayet güzel kadrosu var savanoviç,omar cook,javtokas,claver,rafa martinez kötü kadromu ki final fouru zorlamasın
4)basketbolda euroleague ilk defa katılan bir takımın direkt final four yapacağını düşünüyorsan o da senin hayal dünyan ona birşey demiyorum alice harikalar diyarında:p

Ya tartışmaya bende başka bir yönden katılmak istiyorum...
Tecrübeyi formalar kazanmaz, oyuncular kazanır...
Eğerli yeterli sayıda tecrübeli oyuncuyu kadroya katılırsa, tabiki doğru bir yapılanma ile F4 ilk seneden asla hayal olmaz...Örnek olarak...
1990'lı yılların ortasında Zalgiris yıllar sonra katıldığı Euroleague de (Hatırladığım 17 yıl) , hem de öyle böyle değil "EZE EZE" şampiyon olmuştu...
Ama şu anki kadromuzun ağırlığı değil euroleague, finali bile bu sene gören oyunculardan oluşuyor

Basket dergisi Fotsis ile ilgilendiğimizi yazmış, bizimle beraber Efes ve FBÜ'de devredeymiş. Eğer Pana'nın oyuncularına sulanıyorsak Diamantidisten başlayalım :)

G.Saray Lisesi’ndeki Pilav Günü’nde dönem arkadaşlarıyla sohbet eden kulüp başkanı Ünal Aysal, basketbol takımına da büyük yatırım yapacaklarını açıkladı.

Fenerbahçe Ülker’e önceki gün 81-59 yenildikleri karşılaşmayı değerlendiren Aysal, “Fenerbahçe ilk maçta 22 sayı fark attı. Biz de Banvit’e 34 sayı fark attık. Bu, Banvit’in kötü takım olduğunu göstermez. Basketbol takımımızın bu noktaya gelmesini de takdir ediyorum. ‘Önümüzdeki yıl basketbolda Avrupa’nın en iyisi kim ise gidin onu alın’ talimatını verdim” dedi.

Savulun BİZ geliyoruz!

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Galatasaray, final serisinin bitmesi ile, inanılmaz bir transfer atağı başlatacak, beklenen isimler var ama beklenmeyenlerde.

abi galiba cidden büyük hamleler düşünuyoruz YÜRÜYEDUR GALATASARAY :D

Kulüp olarak bu yaz bayağı hareketli olacak gibi gözüküyor,Ersan İlyasova haberleri iyice ayyuka çıktı bugünlerde.Efes'ten Keremleri alabilirsek yerli oyuncu kalitemizide arttırmış oluruz.

Lakovic isminden bahsedilmiş.Bildiğim kadarıyla sözleşmesi bitiyor.Yaşı da ilerledi ve alınması o kadarda zor değil ancak Diamantidis falan XXL gelir şu aşamada. :)

Bizim şu anki durumumuzla alabileceğimiz oyuncular kalburüstü takımlardan ayrılanlar olabilir.
örnekler bol: realden ayrılacak prigioni, vidal(badalonaya gidecek), velickovic(talibi çok) , clay tucker
barcelonadan alan anderson, terence morris, ndong (malaga) , kosta perovic. cskadan jamont gordon
italya liginden moris finley, ibrahem jaeber, pecherov, malik hairston. efesten nachbar.
yada türk, adriyatik, rus ve litvanya liglerinde parlayan olabilir. olinden seibutis gibi

Bunun dışında teodosic, spanoulis, ersan ilyasova (bence), mccalebb, eidson, batiste gibi kendi takımlarında yıldız isimleri almamız "bugün için" imkansıza yakın.

Eidson Barcelona'ya gitti zaten,Teodosiç'te Barça ile anlaşmış büyük ölçüde.Papaloukas ayrılacakmış Oly'den acaba diyorum ilgilensek gelir mi?Yaşıda ilerledi ama bu sene f.ülker maçında görmüştük hala çok iyi durumda fizik olarak.

Eidson Barcelona'ya gitti zaten,Teodosiç'te Barça ile anlaşmış büyük ölçüde.Papaloukas ayrılacakmış Oly'den acaba diyorum ilgilensek gelir mi?Yaşıda ilerledi ama bu sene f.ülker maçında görmüştük hala çok iyi durumda fizik olarak.

Papaloukas müthiş bir oyuncu,söz konusu o olduğunda yaş önemsiz bir ayrıntı..

Ortaya bi Lakovic tarzı birine ihtiyacımız var,keşke o alınsa yazdım hemen destekler çıktı :) güzel bişi,aslında dediğim gibi alınamayacak biri değil,tam da o tarzda hem oyun kurabilen,hem skor üretebilen,ciddi 3 lük tehditi oluşturan bir 1-2 numara oyuncusuna ihtiyacımız var..Alınsa gerçekten süper olur..Tutku'nun olduğu bi takıma Kerem'i getirebilirsek,yabancı olarak da Lakovic ve belki Siyah bi skorer(Genç,keşfedilmemiş biri olabilir) getirirsek birbirini tamamlayan harika 1-2 pozisyonumuz olur..

Savanovic çok değişik bi oyuncu,benim şu an avrupa da gördüğüm en iyi değil tabi ki ama en ilginç oyunculardan biri..Sessiz sedasız tek başına maç alıyo resmen..Gelse bizim Mirsad ımız olur (Oyun anlamında). Hem 3 hem 4 oynayabilir,iyi ribaunt alır,savunmayı karıştırır,iyi 3 lük atar..

Bourosis'e gelince,iyi bi oyuncu olduğu aşikar ama ben her an sorun çıkarabilcek argo tabirle ''çirkef'' oyuncu görmek istemiyorum bizim takımda..Yunan milli takımında zaten çirkef değil diyebilceğimiz belki bi Diamantidis'dir herhalde..
O yüzden ne kadar iyi oyuncular olsa da sicili temiz olmayan ve bizim takımımıza zarar getircek Bourosis,Fotsis gibi isimleri konuşmayalım bile bence..

papalukas avrupada en cok parayi kazanan oyuncu ve hic haketmiyor 3.5 milyon euro civari alıyor yıllık
savanovic turk takımları gs efes fb ilgeniyor yazmislardi demekki efes 1 adım ondeymis..

bu kadar kaliteli yabancılar alınacaksa takımdaki hangi yabancı gitse üzülmem. shumpert zaten türk oluyor. diğer 4 yabancıya da üzülmem. andric kalabilir belki, shipp de bir ihtimal ama zor görüyorum yine de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...