Lakovic biraz daha olası evet,bende istenirse alınabileceğini düşünüyorum..kişisel fikrim de düşünülmesi yönünde..
1)prokomün final foura kaldığını hatırlamıyorum kalsa da en azından euroleague tecrübesi var takımın
2)partizanla ilgili birşey demiyorum söylenecek lafları bir önceki sayfada bir abimiz gayet güzel açıklamış
3)valencianın gayet güzel kadrosu var savanoviç,omar cook,javtokas,claver,rafa martinez kötü kadromu ki final fouru zorlamasın
4)basketbolda euroleague ilk defa katılan bir takımın direkt final four yapacağını düşünüyorsan o da senin hayal dünyan ona birşey demiyorum alice harikalar diyarında
G.Saray Lisesi’ndeki Pilav Günü’nde dönem arkadaşlarıyla sohbet eden kulüp başkanı Ünal Aysal, basketbol takımına da büyük yatırım yapacaklarını açıkladı.
Fenerbahçe Ülker’e önceki gün 81-59 yenildikleri karşılaşmayı değerlendiren Aysal, “Fenerbahçe ilk maçta 22 sayı fark attı. Biz de Banvit’e 34 sayı fark attık. Bu, Banvit’in kötü takım olduğunu göstermez. Basketbol takımımızın bu noktaya gelmesini de takdir ediyorum. ‘Önümüzdeki yıl basketbolda Avrupa’nın en iyisi kim ise gidin onu alın’ talimatını verdim” dedi.
Savulun BİZ geliyoruz!
Eidson Barcelona'ya gitti zaten,Teodosiç'te Barça ile anlaşmış büyük ölçüde.Papaloukas ayrılacakmış Oly'den acaba diyorum ilgilensek gelir mi?Yaşıda ilerledi ama bu sene f.ülker maçında görmüştük hala çok iyi durumda fizik olarak.
dış medyada bizim savanovic ve bourosis ile ilgilendigimiz yazıyor dogrumu acaba bilmiyorum..