Hani Kerem Tunçeri bize gelecekti
Son dakika geçiyor NTV
2+1 imzalamış Efes le
sukutu hayale uğradım vallahi.
Son dakika geçiyor NTV
2+1 imzalamış Efes le
sukutu hayale uğradım vallahi.
Kerem Tunçeri Efes ile 2+1 yıllık sözleşme uzatmış.Daha da ben Galatasaray'lıyım demesin Kerem.
İyi kendisi bilir.Bizde Tutkuyu yedek bırakacak çok önemli bir guard alırız o zaman.Ben zaten Keremin f4 hedefindeki takımın 1. guardı olamayacağını düşünüyorum
Kerem'den daha iyi guard kimi alabiliriz?Diamantidis,Spanoulis,Teodosiç?
Calderon'u geç imkansız o.İlievski Kerem'in yarısı etmez.Kerem'i fazla küçümsüyorsun avrupanın en iyi 5-6 guardından biridir Kerem.
Alakası bile yok.Avrupa basketbol sitelerinde Keremi ilk 20 için düşünen bile yok 5-6 yı geçtim
Avrupa basketbol sitelerinin linkini versene bi merak ettim Kerem'in giremediği ilk 20 deki guardlar kimlermiş.
Profesyonel adam saygı duyarım ama Galatasaraylıyım,Galatasaray'da bırakırım falan demesin.Komik oluyor artık.Parayı ve rahatı seçmiş.
boşverin demek olmaz eğer el de bişeyler yapmak istiyorsa çok iyi 3 4 türke ihtiyacımız var ki biri de keremdi olmadı .Boşverin daha iyi oldu.Tutku-Kerem yerine Tutku-Kaliteli yabancı ikilisini bizim için daha iyi.Kerem gelse oraya üst düzey yabancı gelmeyecekti.Asıl mesele Kerem Gönlümü kaçırmamak.Bence Avrupada oynayan Türkler içinde Ömer Onanla beraber en üst seviyedeki oyuncu