2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Calderon'u geç imkansız o.İlievski Kerem'in yarısı etmez.Kerem'i fazla küçümsüyorsun avrupanın en iyi 5-6 guardından biridir Kerem.

Profesyonel adam saygı duyarım ama Galatasaraylıyım,Galatasaray'da bırakırım falan demesin.Komik oluyor artık.Parayı ve rahatı seçmiş.

Boşverin daha iyi oldu.Tutku-Kerem yerine Tutku-Kaliteli yabancı ikilisini bizim için daha iyi.Kerem gelse oraya üst düzey yabancı gelmeyecekti.Asıl mesele Kerem Gönlümü kaçırmamak.Bence Avrupada oynayan Türkler içinde Ömer Onanla beraber en üst seviyedeki oyuncu

ismailsenol IsmaiL SenoL
Efes Pilsen'de sözleşmesi biten oyuncular: Bostjan Nachbar, Lawrence Roberts, Flip Murray ve Ender Arslan. Diğer herkesin kontratı var.

nachbar ve roberts iyi gitmez mi bize ? bide orda gözüme ender çarpıyo ama ...

Boşverin daha iyi oldu.Tutku-Kerem yerine Tutku-Kaliteli yabancı ikilisini bizim için daha iyi.Kerem gelse oraya üst düzey yabancı gelmeyecekti.Asıl mesele Kerem Gönlümü kaçırmamak.Bence Avrupada oynayan Türkler içinde Ömer Onanla beraber en üst seviyedeki oyuncu
boşverin demek olmaz eğer el de bişeyler yapmak istiyorsa çok iyi 3 4 türke ihtiyacımız var ki biri de keremdi olmadı .

Onur ironi yaptığını düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur. Komik oluyo yorumların Kerem hakkında eğer ciddiysen.

Bu habere inanmıyorum ben veya inanmak istemiyorum bakalım resmi açıklama gelicek mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...