2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki 1 2 oynayan bi yabancı alınıcak belkide çoktan alınmıştır bile :) , onun dışında bişey bildiğimden söylemiyorum ama Caner, Evren, Göksenin var Göksenin kesi kalcak çünkü altyapıdan bir oyuncuyu kadroda bulundurma şartı var Evren ve Caner'den birisi giderse Sinan Düşünülebilir onun dışında Evren yada Caner'den birini tribüne göndermek gerekebilir almayı düşündüğümüz Uzunlar ile birlikte.

Şamil abi mesajı verdi.Kim acaba 1-2 oynayan yabancı?Spanoulisi mi aldık yoksa :D

Kerem bu ligin en iyi guardı olabilir ama büyük bir kayıp değil. İki tane benzer yapıda oyun kurucumuz olacaktı. Ender enerjisiyle, deliciliğiyle fln etkili olabilir. Düşünülebilinebilir aslında.

Keremin de yaşını büyütmeye gerek olmadığını düşünüyorum. İsterse 34 olsun, Kerem Gönlüm 34 yaşında adam daha 2-3 sene rahat oynar, Jason Kidd 38 yaşında takımının buralara gelmesindeki önemli etkenlerden oldu. Oyun Kurucu için de yaşın önemli olmadığını düşünüyorum zaten. Pahalıydı ve almadık demekki. İki aynı tip oyun kurucu için büyük paralar verilmezdi bence de ki eğer Galatasaraylı ise biraz fedakarlık yapacaktı gelmek istiyorsa.

Şimdi gelse yaşında bende bi sorun görmüyorum zaten benim söylemek istediğim 3 sene sonra gelecek Kerem'in bu organizasyonun içinde yeri yok.
O zaman yanlış anlamışım Şamil abi :) Şuan bile bir Kerem Gönlüm kadar gerekli değildi bence. Sinan'ı alabiliyorsak kaçırmamalıyız bence.

Efes'e gelmeden önce,bizim daha yüksek bir teklif yaptığımız ancak Kerem'in Euroleague için Efes'i tercih ettiği konuşuluyordu,şimdi de parayı seçmiş,kendi bileceği iştir tabi,hayırlısı olsun.

İçim o kadar rahat ki Tunçeri'nin gelmemesine zerre kadar üzülmedim.
Hedefimiz euroleague ve ligde şampiyonluk olduğuna göre yabancı seçimlerimiz çok üst seviyede olacak ayrıca Shumpertin türk olacak olması çok büyük avantaj Kerem Gönlüm veya Ersan İlyasova transferi üst düzey yabancılarla direk hedefi f8 hatta f4 yapar.

Bizim yaptigimiz teklifi merak ediyorum. eger 1 milyonun altindaysa sucu bizim subeye atarim. zamaninda Hüseyin 700 bin mi ne aldi bizden. Tunceri hamlesi cok önemli olacakti her yönden. hem bir lider, üst düzey bir oyun kurucu ve türk. Kerem Gönlüm'de gelmez bence. yerli pazarinda yine nal topladik. umarim yönetim dogru hamleler yapar.

Yönetimin doğru hamleleri yapacağından en ufak bi kuşkum bile yok,,hakan üstünberk'e güvenim tam..ama ilk defa bukadar güzel bi oluşum başlamış,yenilmez armada geri dönüyo diye taraftar bukadar heyecanlanmışken ve her fırsatta "GALATASARAYLIYIM" diyen birinin bu oluşumu seçmemesi biraz sinir bozucu..tutku açık ve yabancı bir guard zaten o pozisyonu götürür,,umarım kerem gönlüm (gerekirse tazminat da ödenerek) bu takıma dahil edilir,artık takım ruhunun zirve yaptığı,özlediğimiz şampiyonluk geri gelsin...

Guardda zaten Tutku gibi bir Türk oyuncumuz var. 2 Türk olsa büyük avantaj olurdu diğer bölgeler için ama Caner-Shumpert-Ermal gibi 3 kaliteli Türk oyuncumuz daha var ki bunların yanına İlkan eklenecek. Kerem Gönlüm-Cemal Nalga- Ersan İlyasova'dan da 1 veya 2'si takıma transfer edilirse iyi bir Türk kadromuz olur. Ben Evren'i takımda düşünmüyorum açıkçası çünkü Shipp-Caner-Evren üçü de benzer oyuncular bu üçlünün takıma çok fazla geldiğine inanıyorum. Daha skorer isimlere ihtiyacımız var. Kısacası ben şöyle bir kadro düşündüm kendimce :

Tutku-Yabancı
Shipp-Yabancı-Göksenin
Shumpert-Caner-Yabancı(Ersan)
İlkan-Yabancı(Kerem Gönlüm)
Ermal-Andric-Yabancı(Cemal Nalga)

Parantez içindeki Türklerden birinin mutlaka olması gerekiyor yabancı sınırı açısından. Eğer iki isim almayı başarırsak özellikle EL'de rotasyonu genişletmek açısından bir yabancı daha düşünülebilir. Yabancılar da artık takımın gelecek seneki vizyonuna göre düşünülür.

Guardda zaten Tutku gibi bir Türk oyuncumuz var. 2 Türk olsa büyük avantaj olurdu diğer bölgeler için ama Caner-Shumpert-Ermal gibi 3 kaliteli Trük oyuncumuz daha var ki bunların yanına İlkan eklenecek. Kerem Gönlüm-Cemal Nalga- Ersan İlyasova gibi oyuncular da ekleyebiliriz. Ben Evren'i tkaımda düşünmüyorum açıkçası çünkü Shipp-Caner-Evren üçü de benzer oyuncularr bu üçlünün takıma çok fazla geldiğine inanıyorum. Daha skorer isimlere ihtiyacımız var. Kısacası ben şöyle bir kadro düşündüm kendimce :

Tutku-Yabancı
Shipp-Yabancı-Göksenin
Shumpert-Caner-Yabancı(Ersan)
İlkan-Yabancı(Kerem Gönlüm)
Ermal-Andric-Yabancı(Cemal Nalga)

Parantez içindeki Türklerden birinin mutlaka olması gerekiyor yabancı sınırı açısından. Eğer iki isim almayı başarırsak özellikle EL'de rotasyonu genişletmek açısından bir yabancı daha düşünülebilir.

Cemal Oline gitse orda 3. pivot olur.Böyle adamları bize yakıştırmayın

Cemal Oline gitse orda 3. pivot olur.Böyle adamları bize yakıştırmayın

Cemal Euroleague çeyrek finalini tek maçla kaçıran Litvanya şampiyonu Rytas'da 1. pivotdu.Ondan öncede Eurocup'da final oynayan ve Almanya Şampiyonu olan Alba Berlin'de oynadı.Cemal şu anda her haliyle Ermal'den üstün bir pivot.Saçmalamayın lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...