Dediğim gibi belkide Sianan ile ilgileniyoruzdur bildiğim bişey yok mantık yürüttüm.
Belki 1 2 oynayan bi yabancı alınıcak belkide çoktan alınmıştır bile , onun dışında bişey bildiğimden söylemiyorum ama Caner, Evren, Göksenin var Göksenin kesi kalcak çünkü altyapıdan bir oyuncuyu kadroda bulundurma şartı var Evren ve Caner'den birisi giderse Sinan Düşünülebilir onun dışında Evren yada Caner'den birini tribüne göndermek gerekebilir almayı düşündüğümüz Uzunlar ile birlikte.
O zaman yanlış anlamışım Şamil abi Şuan bile bir Kerem Gönlüm kadar gerekli değildi bence. Sinan'ı alabiliyorsak kaçırmamalıyız bence.Şimdi gelse yaşında bende bi sorun görmüyorum zaten benim söylemek istediğim 3 sene sonra gelecek Kerem'in bu organizasyonun içinde yeri yok.
Şimdi gelse yaşında bende bi sorun görmüyorum zaten benim söylemek istediğim 3 sene sonra gelecek Kerem'in bu organizasyonun içinde yeri yok.
Bülent hali ile o kadar vakıf değilim transfer pazarlıklarına.
Guardda zaten Tutku gibi bir Türk oyuncumuz var. 2 Türk olsa büyük avantaj olurdu diğer bölgeler için ama Caner-Shumpert-Ermal gibi 3 kaliteli Trük oyuncumuz daha var ki bunların yanına İlkan eklenecek. Kerem Gönlüm-Cemal Nalga- Ersan İlyasova gibi oyuncular da ekleyebiliriz. Ben Evren'i tkaımda düşünmüyorum açıkçası çünkü Shipp-Caner-Evren üçü de benzer oyuncularr bu üçlünün takıma çok fazla geldiğine inanıyorum. Daha skorer isimlere ihtiyacımız var. Kısacası ben şöyle bir kadro düşündüm kendimce :
Tutku-Yabancı
Shipp-Yabancı-Göksenin
Shumpert-Caner-Yabancı(Ersan)
İlkan-Yabancı(Kerem Gönlüm)
Ermal-Andric-Yabancı(Cemal Nalga)
Parantez içindeki Türklerden birinin mutlaka olması gerekiyor yabancı sınırı açısından. Eğer iki isim almayı başarırsak özellikle EL'de rotasyonu genişletmek açısından bir yabancı daha düşünülebilir.
Cemal Oline gitse orda 3. pivot olur.Böyle adamları bize yakıştırmayın
Cemal Oline gitse orda 3. pivot olur.Böyle adamları bize yakıştırmayın