2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberi duyduğumdan beri başım ağrıyor sinirden. Kafamda önümüzdeki senenin planlamasını yaparken garanti görüp adını kadronun en üstüne yazıyordum ama o tercihini Efes' ten yana kullandı. Çok önemli bir kayıp biliyorum ama Efes' i, Galatasaray' a tercih eden ve Galatasaraylıyım diyen bir adam için üzülmemeye karar verdim.

Dışarda olduğum için telefondan twit attım ama yaptığım görüşmenin ayrıntısı şudur arkadaşlar, Kerem Galatasaray'a gelmeyi çok istiyordu bizde kendisine teklifimizi yaptık ama Efes'de önümüzde ki senenin durumu netleştikten sonra Kerem'e çok sağlambi kontrat önermişler 34 yaşındaki adama 3 senelik kontrat ve inanılmaz bi rakam. Kerem'in aklını çeldiler imzalattılar. Bizim kulübün tepkisi tabiri caizse Biz malmıyız 34 yaşındaki adama o kadar para verelimdi.

Daha öncede söyledim Kerem bizde olmazsa biz istemediğimiz için olmaz netekimde o parayı vermeyiz biz dedik ve vazgeçtik o da hali ile parayı seçti kızmıyorum kolay değil 37 yaşına kadar hayvan gibi para kazanacak gel gelelim bu sene de gelmeyen Kerem bidaha bu kulübün kapısından içeri girmesin zaten bıraksın Efes'te.

Ayırıca çok net söylüyorum final serisinin bitmesini bekleyin herkes çok ciddi çalışıyor merak etmeyin. Yerli yabancı önemli isimlerle anlaşmak üzereyiz yada anlaştık. İçiniz rahat olsun.

Basketbolu da Efes te bıraksın Kerem Tunçeri.GS liyim falan da demesin bir daha.Beyefendi heralde şöyle düşünüyor 37-38 yaşına gelirim o zaman GS ye giderim orda bırakırım basketbolu.Artık yalvarsada GS ye alınmasın Kerem Tunçeri.Çok iyi GS liymiş gördük.

Hadi geçen 3-4 yılda gelmemesi anlaşılabilir şubedeki plansızlıktan dolayı.Ama şu kurulan organizasyona gelmemesinin anlaşılır bir tarafı yok.

Kerem 34 yaşında değil ki:) 79 doğumlu

Ben açıkçası çok üzülmedim. Tutku ile iyi bir yabancı alırız. Kerem Gönlüm hamlesi şart artık. Seneye türklerimiz Tutku, Caner, Göksenin, Shumpert, Ermal, İlkan ve Kerem Gönlüm olur. 5 tane sağlam yabancıyla iyi işler yapabiliriz.

Oğuz Savaşın kontratı devam mı ediyor?

Ayrıca şunu söyleyim. Türklerden kimseyi kapamasak bile çok önemli değil. Türkler sisteme çok güzel uyum sağladı ve yabancılarımızdan alacağımız katkı önemli bence. Level atlatacak oyuncular bizi taşır.

Bu sene şampiyon olamazsak yabancılarımızdan dolayı zaten.

Düşman ilan etmeye gerek yok adam 3 sene boyunca hayatının parasını kazanacak, ayrıca şunuda bilmenizi isterim Efes'in verdiğine yakın bi teklif bile yapsak bize koşa koşa gelirdi bunu çok net biliyorum. Çok ciddi bi para teklif etti Efes ikna oldu dediğim gibi artık bıraksın orada 36 37 yaşından sonra zaten bende istemem 3 sene sonraki Galatasaray basketbol şubeside aklının ucundan bile geçirmez çok sular akar onun kontratı bitene kadar.

Ama Efes şunu anlamalı oyuncuların alacağı parayı katlayarak bu iş artık olmaz 5 sene önce olsa belki olurdu ama şu zamanda işler çok değişti Efes'in tek kurtuluşu Galatasaray veya BJK ile birleşmekti Galatasaray trenini çoktan kaçırdılar tek şansları Beşiktaş artık. Yoksa ne yaparlarsa yapsınlar GS ve FB nin altında ezilmeye mahkumlar önümüzdeki seneden itibaren.

Kerem Gönlüm veya Sinan'ı sözleşmesi devam ederken nasıl alıcaz, Efes'ten bağımsız belli bir bonservis ücreti var mı ödeyip kadromuza katmak için öbür türlü Efes'le anlaşmaya kalksak Tunçeri'ye bu kadar ücret teklif eden oturmaz bile görüşme masasına

Sinan Güler'in sözleşmesi bitti ama o mevkide çok şişiyor kadromuz düşünülüyormu bilmiyorum.

O bölgede yapay bir şişkinlik var Şamil abi.Evren-Shipp eğer şampiyonluk hedefliyorsak bizde olması gereken oyuncular değil kesinlikle.2 maçda ikisinin attığı toplam sayı 10'u geçmiyor[ki bunlar şutör guardlar.öncelikli hedefi sayıyı bulmak olan oyuncular] ...

Sinan Güler hamlesi yapabiliriz diye düşünüyorum.Çünkü 2 numaradan pek katkı gelmedği kısmında Erdal çok haklı.Shippde bu yaz şut çalışacak başka çaresi yok.Eğer şutunu geliştiremezse küçük takımların büyük yıldızı olur.Ama şutunu geliştirirse Euroleague oyuncusu olur.

Belki 1 2 oynayan bi yabancı alınıcak belkide çoktan alınmıştır bile :) , onun dışında bişey bildiğimden söylemiyorum ama Caner, Evren, Göksenin var Göksenin kesi kalcak çünkü altyapıdan bir oyuncuyu kadroda bulundurma şartı var Evren ve Caner'den birisi giderse Sinan Düşünülebilir onun dışında Evren yada Caner'den birini tribüne göndermek gerekebilir almayı düşündüğümüz Uzunlar ile birlikte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...