2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallaha kusura bakmayin sabirsizsiniz Emin. Futbolda'da ayni durum mevcut. Agustos'un son gunu yapilan transferli gunleri unutuyor herkes.

Büyük hedefler herkesi sabırsızlaştırıyor abla. Hatırlıyormusun bundan 2 sene önce küçülüyoruz dediklerinde kimse oraya buraya yazmıyordu.

Sabırsızlaştırılıyoruz :D

Sabretmek kelimesini kabul etmiyorum ben. İyi oyuncu almak istiyorsa yönetim elini çabuk tutmak zorunda. Öyle beklerlerse piyasadaki iyi oyuncuların hiçbirini alamayız. O yüzden sabırsızlanmakta haklıyız bence.

GsBasket'in bundan yaklaşık 3-4 sene önce klasikleşmiş 3 numara transferi konusu vardı.

Efsaneydi gerçekten de.. :D

İyi hatırlatma. Üç numara konuşulur durulur, Uğur'un dediği gibi Kirksay'in ismi defalarca telaffuz edilir, sonra da Fitch, Hite gibi 2 numaralar gelirdi. Sezon içinde de Johnsen ve Brown gibi 3,5 4 numaraları alırdık. Zor yıllardı.

Elbette, o dönemden önceki, "X ve Y'yi getirip deneyecekmişiz, hangisini beğenirsek artık. Z dün geldi; ama sabıkalıymış meğer geri yolladık" dönemleri vardı. Hiç girmiyorum. Şimdi Pekovic'in falan adı geçiyor.

Ek olarak, Kirilenko hazır lokavt olmuşken evinde oturup World of Warcraft'ta level kasar bence.

Fenerbahce Bogan Bogdanovic' i aldıysa biz de aynı takımdan Leon Radesovic' i alalım :)
Euroleague Fantasy' cilerin kulakları çınlasın ;)

Şaka maka ilerlemiş yaşlarına rağmen Çek basketbolcular Jiri Welsch ve Lubos Barton' da kulağa hoş geliyorlar ...

Bjkbasket yöneticilerinden Ferhat Yeşiltaş sanırsam burayada üyeydi "Galatasaray ile Fedor yakınlaşması bu ara hız kazandı, bir imza çıkabilir buradan." demiş.

GsBasket'in bundan yaklaşık 3-4 sene önce klasikleşmiş 3 numara transferi konusu vardı.

Efsaneydi gerçekten de.. :D

Luke Jackson da efsaneydi o 3 numaralar arasında. Şimdi Luke Jacksonlar i Kirksayler gelse kıyamet kopar. Ama hatırları var yani , dönemimizin forum efsaneleri bunlar. Daha Pops'u , Courtney Sims'i filan var bak girmiyorum çıkamayız yoksa :)

:) Deniz Luke Jackson'ı dün ben yazacaktım neyse deyip boşvermiştim. Ah o adam gelecek diye ne uykusuzluklar çekmiştim. 3-4 Toronto forumuna girip bakalım serbest bırakıyorlar mı Jackson'ı diye geziniyordum sürekli.

Bir de Walter Hermann gerçeği var tabii :)

O değil de Efes Spanoulis'i almaya çalışıyomuş..Şaka mı bu?

Bence çok zor,ama eğer bi ihtimal olursa Efes 1 sınıf yukarı atlar ve pota altına alacakları iyi isimle de F4'ün birinde yer bulurlar kendilerine..

yok spanolisin gelmesi zor felan degil adam yunanistanda rahat yasayamiyorki.Ailesinde atinada kalmak istemiyor.O parayida ona vericek avrupada 3 5 takım felan var.Zaten olympiakosta kadroyu sıfırdan eli alıyor.Bourosis,Teodosic,Papalukas ve Nesterovic ayrıldılar Spanolisinde ayrılması yakın...

Haklı olabilirsin Sarper ama ben Spanoulis ile ilgimizi duymadım. Ndong'u da tabi. Bunlar sadece burada yazılan öneriler. Ki öneriler de diğer başlıkta konuşuluyor.

Forum çok karışıyor böyle olunca, her şeyi yerinde tartışmak en mantıklısı.

Haklı olabilirsin Sarper ama ben Spanoulis ile ilgimizi duymadım. Ndong'u da tabi. Bunlar sadece burada yazılan öneriler. Ki öneriler de diğer başlıkta konuşuluyor.

Forum çok karışıyor böyle olunca, her şeyi yerinde tartışmak en mantıklısı.

Spanoulis'e ilgimiz var demedim zaten..Neyse bunu açıklamakla uğraşamicam,dediğin gibi olmalıysa daha dikkatli olurum bundan sonra..

Yalnız en azından daha somut haberler paylaşıyorum ben burda,diğer insanların hem önerilerini hem de muhabbetlerini de uyarırsan kendi adıma sevinirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...