Nando De Colo saf bir iki numaradır diye düşünüyorum ısrarla ve guard olarak iş yapmayacağını düşünüyorum.Siz burda bir mutabakata vardınız diye ben de aynı şeyi düşünmek zorunda değilim açıkçası,siz asıl mevkisi iki numara olup da gerektiğinde guard oynayacak bir oyuncu eksikliğinden bahsetmişsiniz,ben de ihtiyacımızın asıl mevkisi guard olan fakat iki numara da combo guard olarak faydalanabileceğimiz bir guard alınması taraftarıyım kısacası Jerry Johnson gibi(Tabii onun bir üst versiyonu,Bo McCalebb gibi,Terrell McIntyre gibi,Terrell Lyday gibi)Kısacası ben takımımızın ihtiyacının bu bağlamda Nando De Colo değil,Victor Sada değil bu oyuncular olduğunu düşünüyorum.
Asıl mevkisi guard ise Nando De Colo asist ortalamaları bu kadar düşük olmamalıydı diye düşünüyorum.1.8 asist Euroleague'de,2 asist ACB'de,2.1 asist son Avrupa Şampiyonası'nda yapmış bir oyuncunun bu bağlamda bizim ihtiyacımızı karşılamaycağını düşünüyorum.Ayrıca Nando De Colo'nun oyun zekasının da çok yüksek olduğuna inanmıyorum,zaman zaman çok abuk subuk tercihler yapabiliyor.
Ama deliciliğiyle,atletizmiyle bu takımda 2 numaralı pozisyonda doğru bir tercih olabileceği,en azından potansiyelli olduğu fikrini öngörüyorum.