2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
volkan3 Volkan Üstüyıldız
De Colo'ya Valencia ile olan kontratının yüzde 50 fazlasını öneren takım kim. Efes, Gs ve Fbu

Volkan Üstünyıldız'dan görmüşer sabah gazetesi yazarıydı galiba.Taurasi ve Prince haberlerini flan ilk veren kişiymiş.

De Colo'ya Valencia ile olan kontratının yüzde 50 fazlasını öneren takım kim. Efes, Gs ve Fbu

Volkan Üstünyıldız'dan görmüşer sabah gazetesi yazarıydı galiba.Taurasi ve Prince haberlerini flan ilk veren kişiymiş.

Teşekkürler.FB olamaz onların guardı belli ama haberin dili doğru ise ortada mevcut bir kontrat var ve onun üzerind ebirşey önerilmiş gizi gözüküyor buda ayrıca bir buy-out demek ki bu kadar düşünmeden para harcayan takım Efestir gibi geliyor.

Eğer böyle bir durum varsa maalesef ki F.Ülker almıştır bence.1 numara ile anlaşılmış açıklancak deniyordu.Efes içinde Spanoulis falan deniyor.Eğer F.Ülker'in anlaştığı oyuncu kendisi değilse alabiliriz.Çok güzel bir hamle olur :)

Ek olarak birde anlamadığım neden bir isim geçse hep bu 3 takım aynı anda talip oluyor arkadaş :D

Eğer böyle bir durum varsa maalesef ki F.Ülker almıştır bence.1 numara ile anlaşılmış açıklancak deniyordu.Efes içinde Spanoulis falan deniyor.Eğer F.Ülker'in anlaştığı oyuncu kendisi değilse alabiliriz.Çok güzel bir hamle olur :)

Fener çok çok büyük bir ihtimalle PArtizandan Jerrels ile anlaştı yani onların olma olasılığı çok çok düşük bana Efestir gibi geliyor Efes değilse biz olabiliriz şu aşamada Fner en son olasılık

F.Ülker'in de önerdiği iddaa edildiği için öyle dedim.Umarım Partizan'da ki elemanı alırlar.Kadroları iyi son takviyelerini yapıyorlar.Bizde bir an önce başlasak şu yabancı hamlelerimize.

Efes Jamont Gordon ve Spanoulis ile ilgileniyor onlarda almaz.

Mertcan ama Colo ile ilgili haberde kesin anlaşmaya dair değil anladığım kadarı ile Efes her üçü ile de ilgileniyor olabilir pekala, Rako'nun kalacağının kesin olmadığını düşünürsek Ellerinde şu an iki yabancı var ve en az biri oyun kurucu oynayabilecek özellikte olması kaydı ile 2 guard transferi yapabilirler .Birde rica etsem bahsettiğin kişinin twitter linkini verirmisin google'dan bulamadım da :)

Mertcan ama Colo ile ilgili haberde kesin anlaşmaya dair değil anladığım kadarı ile Efes her üçü ile de ilgileniyor olabilir pekala, Rako'nun kalacağının kesin olmadığını düşünürsek Ellerinde şu an iki yabancı var ve en az biri oyun kurucu oynayabilecek özellikte olması kaydı ile 2 guard transferi yapabilirler .Birde rica etsem bahsettiğin kişinin twitter linkini verirmisin google'dan bulamadım da :)

Ben sanmıyorum abi Efes'in isteyeceğini alternatif olarak tutuyorlardır bence.İstersek alabiliriz,çokda iyi olur :)
http://twitter.com/#!/volkan3

Bu arada lokavt olup olmayacağının kesin tarihi nedir? Zaten sözleşmeleri süren oyuncular gelemeyecek Avrupa'ya bildiğim kadarıyla.Sözleşmeleri sona eren Avrupalılara kesinlikle yönelmeliyiz.Acaba bu Avrupalıların bir listesi var mıdır? Ciddi katkı sağlıcak isimleri sıklıkla dillendirirsek belki yönetimin bu oyunculara yönelmesini sağlayabiliriz.

De Colo takımda kalmayacakmış gelecek sene Valencia gelecek seneki ücretini ödeyemeyecekmiş (sanırım sponsor destekleri yok artık takımın adı eurobaskette falan sadece VAlencia diye geçiyor ).2 numarada undersize kalmayacak ayrıca gereğinde topda getirebilecek bir oyuncu .

Bu arada lokavt olup olmayacağının kesin tarihi nedir? Zaten sözleşmeleri süren oyuncular gelemeyecek Avrupa'ya bildiğim kadarıyla.Sözleşmeleri sona eren Avrupalılara kesinlikle yönelmeliyiz.Acaba bu Avrupalıların bir listesi var mıdır? Ciddi katkı sağlıcak isimleri sıklıkla dillendirirsek belki yönetimin bu oyunculara yönelmesini sağlayabiliriz.

1 temmuz diye biliyorum ama emin değilim yanıltmıyım.

http://sports.espn.go.com/nba/news/story?page=FreeAgents-11-12

Üstteki tam liste ama Avrupalılar açısından pek güzel bir free agent sezonu olmadığı kesin.

Ek olarak birde anlamadığım neden bir isim geçse hep bu 3 takım aynı anda talip oluyor arkadaş

Ben de bunu yazacaktım ki benden önce yazılmış zaten.Bir oyuncu ismi atıldığında ortaya ya F. Ülker ile ya da Efes ile birlikte istiyoruz o ismi.Gündem yaratma çabası gibi geliyor bana.

Yalnız Volkan ÜStünyıldız'ın cümlesi çok net olmasa da ,ben her üçü de değil üçünden biri şeklinde anladım

"De Colo'ya Valencia ile olan kontratının yüzde 50 fazlasını öneren takım kim. Efes, Gs ve Fbu"

Öneren takım kim demiş öneren takımlar kimler dememiş.Bu üçünden biri ama hangisi gibi anladım ben

De Colo aklımdan geçen bir oyuncuydu,bir iki kez de deklare ettim,ama kontratı devam ediyor,kolaylık yapacaklarsa çok iyi bir transfer olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...