Nando De Colo ile ilgileniyormuşuz sanırsam 1-2 yerde gördüm bugün.
Nando De Colo ile ilgileniyormuşuz sanırsam 1-2 yerde gördüm bugün.
Nerelerde acaba ?
volkan3 Volkan Üstüyıldız
De Colo'ya Valencia ile olan kontratının yüzde 50 fazlasını öneren takım kim. Efes, Gs ve Fbu
Volkan Üstünyıldız'dan görmüşer sabah gazetesi yazarıydı galiba.Taurasi ve Prince haberlerini flan ilk veren kişiymiş.
volkan3 Volkan Üstüyıldız
De Colo'ya Valencia ile olan kontratının yüzde 50 fazlasını öneren takım kim. Efes, Gs ve Fbu
Volkan Üstünyıldız'dan görmüşer sabah gazetesi yazarıydı galiba.Taurasi ve Prince haberlerini flan ilk veren kişiymiş.
Eğer böyle bir durum varsa maalesef ki F.Ülker almıştır bence.1 numara ile anlaşılmış açıklancak deniyordu.Efes içinde Spanoulis falan deniyor.Eğer F.Ülker'in anlaştığı oyuncu kendisi değilse alabiliriz.Çok güzel bir hamle olur
Efes Jamont Gordon ve Spanoulis ile ilgileniyor onlarda almaz.
Mertcan ama Colo ile ilgili haberde kesin anlaşmaya dair değil anladığım kadarı ile Efes her üçü ile de ilgileniyor olabilir pekala, Rako'nun kalacağının kesin olmadığını düşünürsek Ellerinde şu an iki yabancı var ve en az biri oyun kurucu oynayabilecek özellikte olması kaydı ile 2 guard transferi yapabilirler .Birde rica etsem bahsettiğin kişinin twitter linkini verirmisin google'dan bulamadım da
Bu arada lokavt olup olmayacağının kesin tarihi nedir? Zaten sözleşmeleri süren oyuncular gelemeyecek Avrupa'ya bildiğim kadarıyla.Sözleşmeleri sona eren Avrupalılara kesinlikle yönelmeliyiz.Acaba bu Avrupalıların bir listesi var mıdır? Ciddi katkı sağlıcak isimleri sıklıkla dillendirirsek belki yönetimin bu oyunculara yönelmesini sağlayabiliriz.
Bu arada lokavt olup olmayacağının kesin tarihi nedir? Zaten sözleşmeleri süren oyuncular gelemeyecek Avrupa'ya bildiğim kadarıyla.Sözleşmeleri sona eren Avrupalılara kesinlikle yönelmeliyiz.Acaba bu Avrupalıların bir listesi var mıdır? Ciddi katkı sağlıcak isimleri sıklıkla dillendirirsek belki yönetimin bu oyunculara yönelmesini sağlayabiliriz.
Ek olarak birde anlamadığım neden bir isim geçse hep bu 3 takım aynı anda talip oluyor arkadaş