2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birşey dikkatimi çekti.

KSK Furkan'ı G.Saray'a verdik demesine rağmen bugun Turgut Atakol turnuvasının haberini giren resmi site, 'en değerli oyuncu KSK'dan Furkan Aldemir oldu' dedi. Ve ayrıca oyuncularımız arasında Furkan Aldemir'i saymadı.

Transferde bir pürüz çıkmadıysa resmi sitede niye hala açıklatmıyorlar anlamış değilim. Maksatları ne acaba, futbolda ki gibi transferleri yapıp toplu imza töreni mi yaptıracaklar ?

Eray Abi girmiş haberi, resmi açıklama henüz olmadığı için öyle girdim dedi.

Furkan Milli Takım kampındayken açıklamak imkansızdı çünkü o zaman diğer transferlerde olduğu için Furkan'la röportaj veya program yapılamayacaktı. Şimdi böyle daha iyi olacak, ya yarın ya da pazartesi günü açıklanır diye tahmin ediyorum.

Şamil Bey twitter'da Darius'u isterseniz trend yapın yönetim sesi duyacaktır dedi.

Eğer en azından 1 transferi böyle yönetime duyurabilme ihtimalimiz var ise,direk bizim çıkartacağımız bir isim değil de,listede olan isimlerden bazılarını burada paylaşalım ve bize en çok yararı olabilceğini düşündüğümüz ismi trend yapalım.Aslında bakıldığında zor birşey bu çok fikir ayrılıkları çıkabilir fakat yine de kaliteli 2-3 isim burada paylaşılabilirse listeden,eminim ki bir isim kararlaştırıp onu trend yapabiliriz ve sesimizi duyurabiliriz.

Point Guard

Terrel Mcintyre
Darius Washington
Nikos Zizis
Milenko Tepic(SG-SF)
Jaka Lakovic
David Logan
Marcelinho Huertas

Shooting Guard

Drew Nicholas
Alan Anderson
Clay Tucker
Keith Langford
Rafa Martinez
Doron Perkins

Small Forward

Bostjan Nachbar
David Hawkins
Marko Keselj
Jonas Maciulis
Kenny Gregory
Uros Tripkovic

Center

Nikola Pekovic
Boni N'dong
Mirza Begic
Robert Archibald
Sasha Kaun

Pekovic haricindekilerden birini trend yaparsak,alma şansımız olabilir bence.Tabi başka takımlar daha yüksek paralar ödeyip alabilir (N'dong-Efes gibi) ama en azından bizim yönetime seslenme şansımız varsa istediğimiz oyuncuyla görüşmeler yapılabilir teknik ekibimizin onayı doğrultusunda.

Ayrıca Pops'un sakatlığı da var sanırım,onu da çıkarın. :)

Point Guard

Terrel Mcintyre
Darius Washington
Nikos Zizis
Milenko Tepic(SG-SF)
Jaka Lakovic
David Logan
Marcelinho Huertas

Shooting Guard

Drew Nicholas
Alan Anderson
Clay Tucker
Keith Langford
Rafa Martinez
Doron Perkins

Small Forward

Bostjan Nachbar
David Hawkins
Marko Keselj
Jonas Maciulis
Kenny Gregory
Uros Tripkovic

Center

Nikola Pekovic
Boni N'dong
Mirza Begic
Robert Archibald
Sasha Kaun

Bu isimler neye göre sıralandı acaba? Eğer en iyiden, en kötüye gidiyorsa Keselj'nin Nachbar'dan aşağıda kalmasını kabul edemem :)

Takımlarımızın geçmiş sezonlarını konuşmak -bilhassa erkek basketbolda- hayattaki en büyük keyiflerimdendir.Yalnız geçmişteki tatlı isimleri değerlendirirken günün şartlarını da göz önüne almak gerekir.Gerek saha içi,gerekse organizasyon anlamında seviye atladığımız günlerde eski oyuncularımıza bu denli takılı kalmayalım derim.

Aslında Jasaitis şütör eksikliğimizi, Darius da 1-2 oynuacak oyuncu eksikliğimizi giderebilir bence. Faydalı olmazlar mı ki ?

Eğer bir oyuncu trend yapılacaksa birinci tercihim jaka lakovic olur.Savunma zaaflarının farkında olarak söylüyorum bunu.

Eğer bir oyuncu trend yapılacaksa birinci tercihim jaka lakovic olur.Savunma zaaflarının farkında olarak söylüyorum bunu.

Herkesin fikri kendine tabii ama bi' tarafta 33 yaşında, en iyi dönemini geride bırakmış, hücumda etkili olsa da savunmada aksaması muhtemel, ayakları yavaşlamış ve ekmeğini sadece şut atarak çıkaran Lakovic, bi' tarafta da henüz 23 yaşında, şut atabilen, drive edebilen, uzun boyuyla miss match yaratabilen bunun yanında savunmada da kesinlikle etkili olan ve senelerce faydalanabileceğimiz bir Keselj var. Lakovic'e kötü oyuncu demiyorum, gelirse mutlaka katkı yapar ama en fazla 2 yıl daha oynayacak Lakovic'e Keselj'i her şekilde tercih ederim.

Bu arada "e iyi de ikisi aynı pozisyonda oynamıyor" demezseniz memnun olurum, ben Can abinin mesajı üzerine konuştum :)

3 numaraya Hawkins, 1 numaraya D-Wash müthiş olur bomba gibi 2 delici oyuncu aynı anda takımda olduklarını düşünün bir hangi savunma baş edebilir bu ikili ile ? D-Wash, Ömer Onan'ı parkeye gömer. Eurolegue tecrübeside kazandı süper oldu.

De Colo bana göre sertlik konusunda sorun yasayan bir oyuncu. Ömer Onan onu cig cig yer. Washington daha iyi olur bana göre.

Bu yoruma katılmıycam...
Valencia maçlarında çiğ çiğ yiyen De Colo'ydu, Ömer değil...
Gerçek yeri 2 numaradır ancak 1 numarayı da rahatlıkla oynayabilmektedir...
Elimizde Ender ve Tutku varken bizim bir tane saf bir numaraya ihtiyacımız yok diye düşünüyorum...
Bu arada adı geçen D-Wah gelirse de itirazım olmaz...

De Colo, Evren Büker'in bu seneki performansı ile fazlasıyla yetersiz olduğu combo guard pozisyonu için alınabilecek en iyi oyunculardandır.
Ama D-Wash'ın yeri ayrıdır.
3 numara için çok kasmadan Jasaitis'i getirmek mantıklı olabilir.
Bütçede aslan payını bence 5 numaraya ayırmalıyız...

1 numara değil de 2 numara olarak Milenko Tepic transferi olursa en sevineceğim transfer olur...
zira final serisinde gördük Emir 2 numaraya geldiğinde çok ciddi miss match oluşturdu...
baya sıkıntı çektik ondan...
Tepic ile ona karşılık verebiliriz...

ama şimdi aldıkları Bogdanovic ile de aynı sıkıntı oluşabilir...

bu sebeple 3 numarayada Simas gibi uzun bir oyuncu daha almalıyız...

en önemli rakibimiz Fener olduğu için onlara karşılık verebilecek bir kadro kurmamız da önemli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...