2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhakkak ki iyi yabancı hamleleri gelecektir. Ben şubenin yaptığı yerli hamlelerinin 2-3 sene sonra (bu oyuncuları elimizde tutarsak) daha önemli hale geleceğini düşünüyorum. Zira efes ve fbülkerin yerli oyuncularının yaş ortalaması çok yüksek.

De Colo yerinde bir hamle olur 1-2 numara rotasyonu tamamlanır ancak 2-3 oynayacak hücum sıkıştığında bire bir oynayıp skor yaratacak bir takviye şart.

De Colo bence de transfer dönemi başından beri tarif ettiğimiz, 2 numarada oynayan ama yeri geldiğinde 1'de de oynayıp sıkıntı yaratmayacak oyuncu tanımına, net şekilde uyuyor. Fiziki olarak sağlam, fena olmayan bir şuta sahip, oyun görüşü ve yönetimi iyi derecede, yaratıcı bir oyuncu. Özellikle Cholet zamanında çok ilgi çekmişti, o sıralar da buralarda yazmıştık ismini. De Colo aradığımız özelliklerde, yönlü ve iyi bir oyuncu. Ben de doğru bir hamle olarak görürüm, bu transferi.

Arkadaşlar De Colo'yu çok methetmişsiniz fakat Avrupa Şampiyonası dışında canlı izleme fırsatı bulmadığımdan ne kadar doğru bir yorum olur bilmiyorum ama başarılı 3 sayı şut yüzdesi %27 olan adam bize ne kadar fayda sağlayabilir ki. Zaten öyle iki tane oyuncumuz var. Biri Evren diğeri her ne kadar oyun kurma meziyeti olmasa da Josh Shipp. Bence bize dış şutu daha kuvvetli olan bir adam lazım.

Arkadaşlar De Colo'yu çok methetmişsiniz fakat Avrupa Şampiyonası dışında canlı izleme fırsatı bulmadığımdan ne kadar doğru bir yorum olur bilmiyorum ama başarılı 3 sayı şut yüzdesi %27 olan adam bize ne kadar fayda sağlayabilir ki. Zaten öyle iki tane oyuncumuz var. Biri Evren diğeri her ne kadar oyun kurma meziyeti olmasa da Josh Shipp. Bence bize dış şutu daha kuvvetli olan bir adam lazım.

Evren veya Shipp'le kıyaslıyacaksak eğer 3'lük açısından,Nando onların yanında Ray Allen yada Peja ayarında sayılabilir rahatlıkla.

Nando De Colo'nun 3 sayılık atışları iyidir. İstatistiklere bakmak pek doğru olmaz, Dünya Şampiyonası'nda %42 ile atmış mesela.

Valencia hücumda sınırlı bir takım olduğu için, sınırlı sayıda yaratıcı oyuncularından biri de De Colo olduğu için çok yoğun baskıya karşı oynuyordu. Bizde ise durum böyle olmayacak, bol bol boş şut imkanı bulacak. O konuda içiniz rahat olsun.

De Colo çok iyi bir şutör fakat sürekli zor şutlar deneme alışkanlığı var.Burda yüzdesini düşürüyor.Kolay kolay boş şut kaçırmaz.O konuda rahat olun.Serbest atış oranlarına bakın ne kadar iyi bir bileği sahip olduğunu gösteriyor.Kusurlarının en önemlileri fazla biraz top kaybı yapması, savunmasının ortalama olması ve sürekli el üstü- uzak mesafeden zor şutlar denemesi

Yanlış hatırlamıyorsam bu sene ki FBÜ maçında, üst üste 3 pozisyonda topu getirirken basit top kayıpları yaparak bu alanda mini bir rekor kırdı ve EL seviyesinde bir PG olamıyacağını dosta düşmana kanıtladı kendisi.

Ben Drew Nicholas'tan yanayım. Tam ne zaman Efes'te oynuyordu hatırlamıyorum ama Mahmuti zamanındaysa eğer belki hoca onu getirtebilir. Tabii pana bırakır mı o var :)

Ben Drew Nicholas'tan yanayım. Tam ne zaman Efes'te oynuyordu bilmiyorum ama Mahmuti zamanındaysa eğer belki hoca onu getirtebilir. Tabii pana bırakır mı o var :)
Benden baska Nicholas'ı isteyende varmıs :D :D (saka tabikide)

Bu arada yaptığımız ve yapmaya devam ettiğimiz Euroleague kampanyasının bir benzerinide Darius için yapsak şahane olur aslında. Tam şuanki kadronun ihtiyacı bir oyuncu. Ayrıca Evren içinde performans arttırıcı olur. :D

Nachbar boşta o gelsin.Pota altına door fisher gelsin
Guard pozisyonuna bence tutku ve ender varken sadece 1 numara değil 2 numarada çok iyi oynayan birisi gelecektir.

Darius'u çok severim ama ihtiyacımız olan bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Yanlış anlaşılmasın, gelirse burun kıvıracak gibi değilim ama penetresiyle öne çıkan bir oyuncu yerine, oyun zekası ve şutlarıyla öne çıkan bir oyuncuyu tercih ederim şu takıma.

Shipp kalırsa haklısın Gazanfer. O zaman De Colo iyi bir tercih olur. Shipp yerine iyi bir şutör gelecekse de bu sefer Darius gibi delici bir oyuncu gerekecek. O zaman da Darius buna en uygun isim olur.

Alınması olası,herkesin hemfikir olabileceği bir adam Darius.Tepic'i almak kolay olmayabilir.O yüzden Darius dedim.Yoksa Pekovic'i,Ersan'ı yaparsın trend.Darius en mantıklı isim.

Uğur bence Darius o sezon ki ilgiden sonra olası görüşmede parayı fazla dert etmez, böylece senin Tepic'i de alabiliriz :D

1 taş 2 kuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...