2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efes'in ilgilendiği isimler çok kaliteli.Bizim ilgilendiğimiz yabancılarla ilgili ortada pek bir bilgi yok.Sponsorla imzalamayı bekliyoruz herhalde fakat oyuncular yavaş yavaş imzalamaya başladı takımlarla.Geç kalmamalıyız.

evet efes baya kaliteli geliyo bu sene stanco barac ve spanoulis büyük ihtimal efesteymiş. seneye lig çok zorlu olucak umarım bizde bu seviye oyuncular alabilirz

Gazanfer Tosun
Eger benim yazdigim yorumlara komik,sacma gibi ifadeler kullanmak sana ozgu olarak serbestse adminler bunu aciklasin.Yok komik yada sacma demek normal ifadelerse bundan sonra senin yaptigin her yoruma cevabim o sekilde olacak.Sadece adminlerden bunun cevabini bekliyorum.

Başkan ersan vaadi mi verdi?Benim bildiğim Ersan'a ilgimiz var dedi,ilgimiz var demekte onu alacaz anlamına gelmiyor heralde.Bknz:Reyes ve Forlan.Ayrıca Ersan Spanoulis'den daha büyük bir isim değil en azından avrupa içinde değil.

Reyes ve Forlani almak icin biz caba gostermedikmi ne demek istediginiz anlasilmiyor.Reyes ve Forlan icin Atletico Madridle anlastik futbolcular kabul etmedi diyorlar.Reyes ve Forlan ornegide hic olmamis.

Ersana ilgimiz var demek onu transfer etmek icin calisma yapiyoruz demektir.Ilgimiz var maclarini seyrediyoruz demek istemedi herhalde.

Tamam abi bende onu diyorum ilgimiz var transfer etmek istiyoruz ama kolay iş değil.Barcelona ve Cska'da istiyor Ersan'ı.Ayrıca biz bu tarz bir oyuncu alacaksak anca 1 tane alabiliriz ve sözleşmesi biten bir oyuncu olmalı bu.Spanoulis için 1.5 mn bonservis 3 milyonda kendisine versen 10 milyon euro olan bütçemizin yarısı gitmiş olur,bu durumda diğer mevkilerde 3.sınıf yabancılarla oynamak zorunda kalırız.

Ben butcenin buyuk kisminin 1 ve 5 numara icin harcanmasi gerektigini dusunuyorum.O yuzden 1 ve 5 numaraya cok iyi oyuncu getireceksin butceyi biraz assada.Cunku basariyi 1 ve 5 numaralarin getirecek.2 ve 3 numaralara cok uygun fiatlara transfer yaparsin.

lock out yüzünden takasın son günü 1 temmuz olarak öngörülüyor, karar çıktığı an lock out bitene kadar takas yasak. Bu pekovic ile ilgili takas söylentisi de yok. Minnesota nın pekovic in kontratından memnun olduğunu sanmıyorum, yoksa avrupaya mı yollayacaklar.

"twolvesdotco Derek Harper
Been crunching the numbers and I don't see any way that Pekovic or Ellington get any playing time on a healthy #TWolves team."

Ben butcenin buyuk kisminin 1 ve 5 numara icin harcanmasi gerektigini dusunuyorum.O yuzden 1 ve 5 numaraya cok iyi oyuncu getireceksin butceyi biraz assada.Cunku basariyi 1 ve 5 numaralarin getirecek.2 ve 3 numaralara cok uygun fiatlara transfer yaparsin.

katılıyorum futbolda nasıl atan ve tutan iyi olcaksa baskette de 1 ve 5 in süper olucak en son örneğini dallas miami final serisinde gördük

Efes Pilsen'in belki arkasında bir taraftar desteği yok, ancak kurdukları kadroda dikkate alınmayacak cinsten değil. Hep dedik, takım olmak, savunma, paylaşım bunların hepsi çok önemli faktörler ve başarıya giden yolun en önemli unsurlarından, ancak rakiplerimizde bu tarz adamlar oynayacakken, öyle zamanlar gelecek ki takım oyunu, paylaşım tıkanacak, o anlarda takımı ateşleyecek, taşıyacak oyunculara ihtiyacımız var. Hem sistemi bozmadan mükemmelleştirecek, hem de bu işi yapacak oyuncular lazım. Umarım genel olarak bu beklentiyi karşılayacak, doğru adımları atarız.

Mesela De Colo, Keselj, Pekovic bize çok iyi oturur. Eksikleri tamamlayabilecek, kaliteleri belli oyuncular. De Colo hep dediğimiz 1-2 oynayan combo guard; Keselj ortalama savunma, hücumda tehdit oluşturan şutör 3 numara; Pekovic kalıplı, hücumda opsiyon olacak skorer 5 numara.

Tutku - Ender
De Colo - Shipp - Evren
Keselj - Shumpert - Caner
Cevher - Furkan
Pekovic - Andric

Oktay Hoca'nın 4 kısa oynamayı sevdiğini de göz önünde bulundurursak, Shumpert'ı yer yer yine 4 numara da görürüz. Bu da olası 4 numara problemini kaldırır. De Colo'nun 1 numarada da oynayabilmesi, bizi guard pozisyonunda da rahatlatır. Gayet dengeli, yönlü bir takım olabiliriz.

Ben Shipp gitmeli diye düşünüyorum.Herkes Domercant örneğini veriyor ama Domercant zamanında ceza şutlarını sokardı skor yükünü çekerdi.Bu sene Shipp'in istikrarlı şut soktuğuna şahit olmadım.Tamam oyunun diğer alanlarında çok büyük katkısı olabilir ama bence Euroleague için yeterli değil.

En çok istediğim adamlar ise Fotsis ve Kirilenko.De Colo'da gelirse rotasyona inanılmaz bir derinlik katar.

Tutku-Ender
De Colo-Evren
Kirilenko-Caner-Shumpert
Fotsis-Cevher-Furkan
Pekovic-Andric

Alternatif olarak;

Ender-Tutku
De Colo-Keselj-Evren
Shumpert-Caner
Fotsis-Cehver-Furkan
Pekovic-Andric

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...