V
Veysi Deniz Baskın
Misafir
Ya Domerant ve De Colo birlikte gelirse ? Bİlgim yok sadee öneri
Vallahi bu Volkan Üstünyıldız ulusal ve uluslararası forumlardan ortaya karışık yapıyor olmasın De Colo ile ilgili yazdığını interbaskette bir üye in the game!i referans göstererek yazmıştı.BArac demiş onuda bir blog yazmıştı ilk Efes'in yunan oyunculara ilgidi heryerde yazılıyor arada hızını alamamış Barac'ı Barca oyuncusu yapmış.Fener'in pg adayları zaten belli aslında çok fazla yeni birşey yazmıyor sanki günahını almayım ama.
De Colo'yu fazla küçümsüyorsuz bence.Şu an elimizde o kalitede tek bir oyuncu bile yok.Adam ACB'de en 2. beşe seçildi,geçen yıl eurocup en iyi 5ine seçildi.Ondan daha önceki sene Fransa Liginin en değerli oyuncusuydu.Draft edildi ayrıca.
De Colo sg olarak alınacakBen De Colo transferine karşıyım.Sebebi de şudur ki, bu oyuncuyu alırsak Tutku ve Ender'e güvenmediğimizi onlara söylemiş oluyoruz.Bu da onlarda %30 %40 performans düşüşüne sebep olur ki bu hiç işimize gelmez.Ayrıca Ender'e PG olarak güvenmeyenler De Colo'ya nasıl güveniyor anlamak güç gerçekten .
Doğru hatırlıyorsunuz diyelim ama De Colo'nun kariyerinin tek maçtan ibaret olmadığını da söyleyelim. Ben de De Colo'nun iki sene önce bize karşı oynadığı maçları hatırlıyorum. Gayet de iyi performanslar göstermişti. Burdaki maçta 17 sayı 4 ribaund 1 asist ile oynamış, takımın en skoreriydi. İspanya'daki uzatmalı maçta da 19 sayı 7 ribaund 4 asist ile oynamış, en skorer 3. oyuncuymuş. Ama burda yapılan yorumlar zaten genel üzerine, maçlık performanslara yönelik değil. Mesela Domercant de Shipp'e karşı kötü bir performans göstermiş, bu benim açımdan Domercant'in daha iyi bir oyuncu, daha iyi bir skorer olduğu gerçeğini değiştirmez.