2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Domerant ve De Colo birlikte gelirse ? Bİlgim yok sadee öneri :)

Evren'den çok Ender'i almamız plan bozuyor kafamda.Shipp'in kiralık gideceğini varsayarak dört kontenjanımız da altın.Zira Ermal-Ender alışverişiyle hepten dengesiz bir kadro olduk an itibariyle.Nokta atışı yapamazsak sezon büyük sıkıntılara gebe olur.

Vallahi bu Volkan Üstünyıldız ulusal ve uluslararası forumlardan ortaya karışık yapıyor olmasın De Colo ile ilgili yazdığını interbaskette bir üye in the game!i referans göstererek yazmıştı.BArac demiş onuda bir blog yazmıştı ilk Efes'in yunan oyunculara ilgidi heryerde yazılıyor arada hızını alamamış Barac'ı Barca oyuncusu yapmış.Fener'in pg adayları zaten belli aslında çok fazla yeni birşey yazmıyor sanki günahını almayım ama.

Vallahi bu Volkan Üstünyıldız ulusal ve uluslararası forumlardan ortaya karışık yapıyor olmasın De Colo ile ilgili yazdığını interbaskette bir üye in the game!i referans göstererek yazmıştı.BArac demiş onuda bir blog yazmıştı ilk Efes'in yunan oyunculara ilgidi heryerde yazılıyor arada hızını alamamış Barac'ı Barca oyuncusu yapmış.Fener'in pg adayları zaten belli aslında çok fazla yeni birşey yazmıyor sanki günahını almayım ama.

Ben de ona dikkat ettim şimdi.Barac için Barçayla anlaştı demiş.

Orda kafam karıştı dedi, Barac ile Perovic'i karıştırdı. Perovic de Barca'lı olduğu için, Efes, Perovic için Barca'yla da anlaştı dedi.

De Colo da gelsin, Domercant de. Nasıl bir yapılanma olduğunu tam kadro olunca görürüz elbet.

De Colo gelsin diye çok kişi görüyorum burda ama ben mi yanlış hatırlıyorum en son biz Fransayla karşılaştığımızda De Colo silinip gitmişti..

Kötü oyuncu değil ama ancak ve ancak 1-2 olarak oynayacaksa gelmesinden yanayım,yani 2 numara olarak getirip orayı Ship-Colo-Evren-Göksenin dörtlüsünden herhangi bi kaçına emanet edeceksek şimdiden geçmiş olsun..

De Colo combo guard olarak gelecekse tamam dediğim gibi..Ve mutlaka sağlam bi skorer 2 numara almalıyız..

Ayrıca Domercant'ı da artık amaçladağımız hedef doğrultusunda(yani madem 1 seviye yukarı çıkacağız) yeterli bulmuyorum..

De Colo'yu fazla küçümsüyorsuz bence.Şu an elimizde o kalitede tek bir oyuncu bile yok.Adam ACB'de en 2. beşe seçildi,geçen yıl eurocup en iyi 5ine seçildi.Ondan daha önceki sene Fransa Liginin en değerli oyuncusuydu.Draft edildi ayrıca.

De Colo'yu fazla küçümsüyorsuz bence.Şu an elimizde o kalitede tek bir oyuncu bile yok.Adam ACB'de en 2. beşe seçildi,geçen yıl eurocup en iyi 5ine seçildi.Ondan daha önceki sene Fransa Liginin en değerli oyuncusuydu.Draft edildi ayrıca.

Çoğunluk övüyo kim küçümsüyo? Ben çelişkideyim..Yani takımı Colo'yo emanet etmem ama takım içinde öyle birinin olması yarar sağlar..

Doğru hatırlıyorsunuz diyelim ama De Colo'nun kariyerinin tek maçtan ibaret olmadığını da söyleyelim. Ben de De Colo'nun iki sene önce bize karşı oynadığı maçları hatırlıyorum. Gayet de iyi performanslar göstermişti. Burdaki maçta 17 sayı 4 ribaund 1 asist ile oynamış, takımın en skoreriydi. İspanya'daki uzatmalı maçta da 19 sayı 7 ribaund 4 asist ile oynamış, en skorer 3. oyuncuymuş. Ama burda yapılan yorumlar zaten genel üzerine, maçlık performanslara yönelik değil. Mesela Domercant de Shipp'e karşı kötü bir performans göstermiş, bu benim açımdan Domercant'in daha iyi bir oyuncu, daha iyi bir skorer olduğu gerçeğini değiştirmez.

şahsen d-wash in geri dönmesini istemiyorum ben 1 veya 2 numaraya daha üst düzey bir oyuncu EL de uzun süre oynamış yada nba patentli bir oyuncunun gelmesini istiyom 5 numaraya da orta mesafe atışı olan pota altında güçlü olan bir oyuncu lazım bize çünkü andric hücumda çok iyi ancak savunmada zayıf kalıyor...

Ben De Colo transferine karşıyım.Sebebi de şudur ki, bu oyuncuyu alırsak Tutku ve Ender'e güvenmediğimizi onlara söylemiş oluyoruz.Bu da onlarda %30 %40 performans düşüşüne sebep olur ki bu hiç işimize gelmez.Ayrıca Ender'e PG olarak güvenmeyenler De Colo'ya nasıl güveniyor anlamak güç gerçekten .

De Colo bence Sg değil ama zaman zaman oynayabilir tabi.Ben zaman zaman combo guard oynayabileceğimiz De Colo tarzı bir adamdansa Kenny Gregory yada Kecman tarzı bir Sg tercih ederim .

Doğru hatırlıyorsunuz diyelim ama De Colo'nun kariyerinin tek maçtan ibaret olmadığını da söyleyelim. Ben de De Colo'nun iki sene önce bize karşı oynadığı maçları hatırlıyorum. Gayet de iyi performanslar göstermişti. Burdaki maçta 17 sayı 4 ribaund 1 asist ile oynamış, takımın en skoreriydi. İspanya'daki uzatmalı maçta da 19 sayı 7 ribaund 4 asist ile oynamış, en skorer 3. oyuncuymuş. Ama burda yapılan yorumlar zaten genel üzerine, maçlık performanslara yönelik değil. Mesela Domercant de Shipp'e karşı kötü bir performans göstermiş, bu benim açımdan Domercant'in daha iyi bir oyuncu, daha iyi bir skorer olduğu gerçeğini değiştirmez.

Kötü bi oyuncu demedim,istatistik olarak da iyi miydi kötü müydü hatırlamıyorum..Bi oyuncu gününde olmayıp kötü oynayabilir ama o maçta özellikle sorumluluk almamıştı..Sorumluluk almaktan kaçan oyunculara önyargılıyım ben her zaman..

Oyuncu 30 maçın 10 unda kötü oynayabilir ama 30 unda da sorumluluk almak zorundadır benim düşünceme göre..Hele ki oyunu yönetmesi beklenen kişi ise..

Ki sadece Türkiye-Fransa maçında değil bi kaç maçta daha görmüştüm bunu..Ama çok iyi maçlar çıkardığını da gördüm..Zaten sahip olduğu oyun zekasına yakıştıramamıştım..

O yüzden ben hala çelişkideyim bize gelmesi konusunda..Gelirse elbet ki yarar sağlayacaktır ama 2 olarak gelecekse ben zarar vereceğini düşünüyorum,hele ki dediğim gibi başka bi sağlam 2 numara da alınmayacaksa..

şuan ihtiyacımız olan 1 ve 2 oynayabilecek bir combo guard bence.. de colo kendi şutubu yaratabilen ceza şutlarını sokabilen oyuncu, zaman zaman kolay top kayıpları yapsa da bu sene icin ideal bence...

Ben 1 -2 oynayabilen vasat bir oyuncudansa 2 numara oynayan daha üst düzey ve tecrübeli bir oyuncu tercih ederim.Ayrıca illa ki 1-2 oynayabilen bir oyuncuya neden ihtiyacımız var bunu da anlayamıyorum cidden.Allah'ın emrimidir yani bu.Ayrıca Nando zaman zaman 2 oynar tabi ki ama sonuçta bir Pg 'dir ve dediğim gibi bu yönde ki algı Tutku ve Ender'i ister istemez olumsuz etkiler.Zaten elimizde 3 Pg varken 4. ye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...