2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman Evren gidebilir.Yoksa rotasyonda yer kalmıyor 4. yabancıya

Onur rotasyonda yer kalmıyor derken 12 kişilik rotasyondan bahsediyorsan artık öyle birşey yok. Bu sezon oyuncu sayısı 12 den fazla olacak. Ayrıca Caner kalırsa Evren gidebilir diyede birşey yok çünkü hem farklı stillere sahipler hemde farklı pozisyonlarda oynuyorlar.

İsimler farklı olabilir.Benim yeni transfer yazdığım bölgelere mutlaka yabancı oyuncu alınacak.Bunların üstüne tabiiki yabancı transferi yapacağız.3 yabancıyla oynayacağımızı zannetmiyorum

zati devşirme shumpert-shipp-andric-transfer skorer guard-transfer pivot ile kadromuzda 5 yabancı olmayacak mı? ben euroleauge'de bir üst tur olmadıgı takdirde başka bir yabancı transferi olacagını sanmıyorum...

Onur rotasyonda yer kalmıyor derken 12 kişilik rotasyondan bahsediyorsan artık öyle birşey yok. Bu sezon oyuncu sayısı 12 den fazla olacak. Ayrıca Caner kalırsa Evren gidebilir diyede birşey yok çünkü hem farklı stillere sahipler hemde farklı pozisyonlarda oynuyorlar.

Rotasyon 12 kişi olacak doğru ama Evren,Caner gibi oyuncular kendi mevkiinde 3. alternatif olmayı kabul edecek oyuncular değiller.Mesela Göksenin,Sertaç,Haluk bunu kabul eder ama Evren ve Caner kabul etmez.Ben 3 numaraya bir yabancı alınacağını düşünüyorum.Bu durumda Shumper-Yabancı rotasyonunda 3. adam olmayı kabul etmez Caner

Bu arada süpriz denen oyuncu umarım NCAA'ler den değildir.

Oktay hoca artık bu sene hata yapmaz herhalde.

3 numaraya yabancı gelirse bu demektir ki shumpert 6. adam olarak benchten gelecek ve kısa 5li sistemde 4numara oynayacak...ki o zaman yabancı 3 numara ile caner yine rotasyonda yer alır ama 4 numara rotasyonu şişer,cevher shumpert furkan arasında dakika dagıtmak güçleşir...kısaca 3 numaraya yabancı transferi olmayacaktır kanımca...bunu engellemek için de furkanı 5 numarada rotasyona sokmak gerekir ki o zaman andrc-furkan ikilisi 5 numarayı doldurmaya yetmez...kısaca her yol 3numaraya yabancı transferi olmayacagına çıkıyor :D

3 numaraya yabancı gelirse bu demektir ki shumpert 6. adam olarak benchten gelecek ve kısa 5li sistemde 4numara oynayacak...ki o zaman yabancı 3 numara ile caner yine rotasyonda yer alır ama 4 numara rotasyonu şişer,cevher shumpert furkan arasında dakika dagıtmak güçleşir...kısaca 3 numaraya yabancı transferi olmayacaktır kanımca...bunu engellemek için de furkanı 5 numarada rotasyona sokmak gerekir ki o zaman andrc-furkan ikilisi 5 numarayı doldurmaya yetmez...kısaca her yol 3numaraya yabancı transferi olmayacagına çıkıyor :D

Shumpert'ın 3 numarada oynayacağını düşünerek yazdım ben.Benim tahmini rotasyonum şöyle 3-4 numarada
SF:Yabancı-Shumpert-Haluk
PF:Furkan-Cevher

Oyuncu iyiyse nerden geldiği çok önemli değil bence.Mesela Maccabi Duke Kolejinin guardını transfer etti bu sene.Geçen sene Pargoyu Ncaa'den aldılar.Orda da çok iyi oyuncular var önemli olan onları bulabilmek

Aslında doğru söylüyorsun ama büyük ihtimal Euroleague'de oynayacağımız için Ncaa'den yapılan transferler ya tutarsa moduna giriyor. Tutmadığı zamanda bir de üstüne Euroleague oynayınca büyük sıkıntı yaşayacağız.

Bence okeye gitmeden eli bitirmemiz lazım.

Oktay hocanın kararına göre girişim olabilir demiş yalnız bizle garanti kontratı varken gitmeye yanaşmaz gibi geliyoe gerçi bu arada bana gibi gelen şeyler pek olmadı :)

Ben Evrenin kalması taraftarıyım.Top hakimiyeti iyi gerektiği zaman oyun kurucuya da geçebilecek bir isim.Bu sene formsuzdu ama seneye her şey farklı olur diye düşünüyorum

temenniler bu yönde zaten ama bu çok önemli olacagına dair bir kaynak mevcut mu?

euroleague hedefleyen b,r takım için 2.07 lik henüz gelişmekte olan Furkan ve Euroleague tecrübesi olamayan andric gibi iki oyuncunun pivot mevkiini paylaşması abesle iştigal olacağı için Furkan'ın da genel itibarıyla 4 numarada oynatıldığı için 5 numaraya önemli bir uzun alınacağını düşünüyorum. bu isim de muhtemelen Pekovic olacak. Basketbolda ateş olmayan yerden bu kadar duman çıkmaz diye düşünüyorum.

Ben acikcasi kadro kurdugum zaman Evren'i yedek SG ve 3. PG olarak yaziyorum. Caner nerde oynayacak?? 3'ü transfer yapilirsa 3. yedek oluyor. 4 numarada zaten süre bulamaz. 2 numara icin topla arasi iyi degil.

Evren yada Canerden birinin mutlaka gitmesi gerek.Yoksa rotasyonda inanılmaz bir şişlik olacak yeni yabancılara yer kalmayacak.Ama gidecek kişi Evren değil Caner olmalı bence.Bu yılki performanslarını bir kenara bırakıp genel kalitelerine bakınca Evren açık ara önde.Canerin gitmesi üzücü olacak ama gerekli.Eğer Nachbar,Hawkins gibi biri gelirse üzüntü fazla uzun sürmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...