2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene Jasikeviciusun asistleriyle 1-2 maç iyi oynadı ama ben genel anlamda konuşuyorum.Zaten Rytasta beğenmedi sözleşme uzatmak istemiyorlar.Rytasın beğenmediği adamı mı alalım yani?

Cemal takıma gayet katkı verebilcek ve yeterli bir oyuncu. Euroleague tecrübesi de edindi ve bu sene gayet iyi maçlar oynadı. Bizim ihtiyacımız zaten 2 tane pivotumuz olan pota altına sertlik getirecek bir isim. Bir yabancıyı daha oraya kullanmak yerine piyasada alabileceğimiz değerli bir Türk. Ayrıca belki de Rytas onunla sözleşme yenilemek istememiş değildir de o bizle görüşüyordur. Olamaz mı?

Erdal Cemal ile Ermal'i karşılaştırmış ama yanlış karşılaştırmış.Çok farklı adamlar. Ama söylediği genel anlamda doğru. Cemal sertliğinde bir adamımız olsaydı biz Sinan Erdem'den 1 galibiyetle dönerdik. Cemal'in en büyük eksikliği bitiriciliğiydi. Bizde zaten Andric, son haftalarda kötü olsalar da Rancik ve Ermal gibi skor yapabilen uzunlar var, peki kalın uzunumuz var mı? Yok. Seneye olacak mı? Cemal olursa olur. Cemal'i seneye ilk 5 olarak değerlendirirseniz kurulması muhtemel takım için çok gerekli olmaz ama rotasyon için de bir o kadar gerekli olabilir. Hem yerli hem size'lı.

Benim anlamadigim Euroleague diyoruz Cemal diyoruz.Bizim 5 numaramiz tartisilmayacak bir isim olmali.Ermal ve Andricte rotasyonda olurlar.

Ya neyse ne Cemal'i tartışmayalım boşuna,Rythas ı,Olin i bilmem ama bizim ancak 3.pivotumuz olur,3.pivot onu alcağımıza setaç kalsın veya altyapıdan biri gelsin daha iyi..

Cemali savunması çok iyi ama hücumda da aşırı yeteneksiz.Ligin en kötü hücum eden pivotu olabilir gelirse.Yüzde 30la serbest atış atan,boş smaç turnike kaçıran,çok kolay pozisyonları bitiremeyen bir oyuncu.Bence rotasyonda da yer almasın.Rotasyon için de büyük düşünüyorsak Furkan gelsin

Yahu geçen sene ceza alana kadar takımı Cemal sırtlıyordu.Biraz hatırlayın o günleri.Kerem abinin dediği gibi şu takımda Ermal yerine Cemal olsa biz 2 maçta en az 1 galibiyet çıkarmıştık.

Ya neyse ne Cemal'i tartışmayalım boşuna,Rythas ı,Olin i bilmem ama bizim ancak 3.pivotumuz olur,3.pivot onu alcağımıza setaç kalsın veya altyapıdan biri gelsin daha iyi..

Cemal-Andric-Ermal üçü de Euroleague uzunu ve gayet iyi bir rotasyon oluştururlar bence. İlk seneden Ndong'u görmeyi beklemiyoruzdur heralde. Bence var olan kadro çok da bozulmadan devam edilir

Cemal Nalga'yı hafife almayın arkadaşlar. Geçen sene ne kadar çok katkı veriyordu. O Fenerbahçe maçında 40+ dakika almıştı tek başına 3 uzunla boğuşmuştu. Bariz bir şey var bu takımın ilk 5'i olamaz ama Türk olmasından ötürü gayette iyi katkı verebilir. Hücum kısmında da kendini geliştirdiğini düşünüyorum.

Cemal-Andric-Ermal üçü de Euroleague uzunu ve gayet iyi bir rotasyon oluştururlar bence. İlk seneden Ndong'u görmeyi beklemiyoruzdur heralde. Bence var olan kadro çok da bozulmadan devam edilir

O üçlüyle beko basketbol liginde bişi yapamazsın,bırak EL i yani..Şu anki takımın mücadele gücü yüksek ama bu takımın en az 5 oyuncu alması gerekiyo..(var olanlarla değil tabi,gönderilenlerin yerine)

Çok komik ya!Cemal Nalga'yı 2 dk'da Asım Pars yaptınız he:)

Açın geçen sezonun ilk maçı olan Oyak Renault ile bizim formamız altında oynadığı son maç olan Fenerbahçe maçına bakın.Tüm saha top sürüp Darius'a yaptığı asisti[Oyak Renault maçında 6 asist yapıpı takım lideri olmuştu] ve Ömer-Semih ikilisinin üstünden aldığı rebound'lara bakın.Sadece o kadar diyorum.

Ermal yerine Cemal olsa demedim Erdal. :)

Ben rotasyon içinde Cemal tarzında bir oyuncunun (o olsun demiyorum illaki) gerekliliğinden bahsediyorum. 4 tane yüksek maliyetli ve üst düzey pota altı oyuncusu bulundurmak ilk etapta kolay olmayabilir. Adım adım ilerlemeliyiz, hemen 20 milyon euroluk takım kuramayız.

Cemal, Ermal, Kerem, Andric, İlkan olsa bence gayet yeterli bir pota altı olur. Bu biraz fazla oldu ama sanırım. :)

Zaten benim en başta yazdığım kadroda da 5 transfer var. Benim görüşüm bu isterseniz uzatmayalım ama Ermal gibi sırtı dönük oyunda iyi olan, Andric gibi ayakları hızlı ve Cemal gibi sizelı 3 uzunun birbirini iyi tamamlayacağını düşünüyorum. 4 numaradaki eksikliğimiz yüzünden Andric ve Ermal'i biraz küçümsüyorsunuz ama kuvvetli bir 4 numara pozisyonumuz da olacak.

Ermal yerine Cemal olsa demedim Erdal. :)

Ben rotasyon içinde Cemal tarzında bir oyuncunun (o olsun demiyorum illaki) gerekliliğinden bahsediyorum. 4 tane yüksek maliyetli ve üst düzey pota altı oyuncusu bulundurmak ilk etapta kolay olmayabilir. Adım adım ilerlemeliyiz, hemen 20 milyon euroluk takım kuramayız.

Cemal, Ermal, Kerem, Andric, İlkan olsa bence gayet yeterli bir pota altı olur. Bu biraz fazla oldu ama sanırım. :)

Niye fazla olsun şuraya sadece Kerem ve Cemal geliyor. Tek yabancıyla son derece efektif pota altımız olur. Ayrıca ara ara eşleşme problemi için Shumpert'ı da 4'te kullanırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...