2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Shumpert'ın 4 oynayacağı zaten belli onu bunu bırakında Furkan için Karşıyaka verdik dedi, Tbl.org.tr dahil tüm basketbol siteleri yazdı,Eyüp abi onayladı bu resmi site hala neyi bekliyor.

Futbol'da ki toplu imza töreninin baska bir versiyonu olarak tüm transferleri bitirip resmi sitede toplu bir açıklamamı yapacaklar ?

Shumpert ın pozisyonu konusunda böyle tartışmalar olmasının sebebi herkesin söylediklerinde haklılık payı olması bence.Herkesin basketbol görüşüne göre farklı değerlendirmesi var buna da saygı duymak gerekli.Bence Oktay hoca Shumpert konusunda hata değil tercih yapmıştır tıpkı daha önce Ergin Ataman ın da yaptığı gibi.

Shumpert, özelliklerine bakıldığında 3 ve 4 numara için farklı avantaj ve dezavantajlara sahip.4 numara pozisyonunda hücumda ciddi eşleşme sorunu yarattığından kısa olmasına rağmen orda fark yaratabiliyor.Şut tehditi ve penetresi dışında 4 numara için çok iyi bir pasör de ayrıca.Bunun yanında size olarak 3 numaraya daha yatkın olduğu da doğru.Rakibin özelliklerine göre belli süreler 3 numara da oynıycaktır.Sonuç olarak artık Cevher ve Furkan gibi 4 numara için her türlü eşleşmeyi yapabilecek oyuncularımız da olduğuna göre herhangi bir sorun yaşamayız.Aşırı sizelı ve sırtı dönük sorun yaratabilecek oyuncuları Shumpert ı yıpratmadan da savunabiliriz.Yabancı haklarımızdan birini iyi bir 3 numara oyuncusu için kullanırsak, bu iki pozisyon için her türlü hücum ve savunma kombinasyonunu yapabilecek çeşitliliğe sahip oluruz.

Angelopoulos brothers announced their depature from Olympiacos. The two brothers are the owner of the team from Piraeus who is living a difficult period due to huge financial problems (the society owe more than 4 million of euros to the players).
Angelopoulos, during their ownership, re-brought the Greek team to the highest levels in Europe but they were not able to win any big competition (as Euroleague).
Players like Papaloukas, Childress, Von Wafer, Kleiza, Teodosic and Spanoulis wore the jersey of Reds in the recent years.
Now all the players are on the market and may move to other teams in the summer.

batan geminin malları bunlar :)

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes
Basket şubemizde Futbol şubemizin transferlerine mi özendi acaba...

bundan bi anlam çıkaramadım bonservissiz oyuncu desek baskette her zaman onu yapıyoruz :D

Ya yeter artık kardeşim.Bu heyecan fazla NBA'de en sevdiğim adamın ismi geçiyor.Futbolda en sevdiğim 3 forvet Drogba,Milito,Vucinic hepsinin ismi geçti. T-Mac kardeşim bu.Şaka mı yaa kafayı yicem :D

Wild Card için değildir. Ama eğer Oktay Hoca tamam dediyse alınmasını isterim. 2-3 senedir hiç izlemedim ama :)

T- Mac çocukluk kahramanım San Antonio maçını hala açar izlerim ahir ömrümde onu görmek gerçekten heyecan verici.

ama onun sporcu kişiliğinden ve fiziksel özelliklerine bakarsak değil avrupada bir maç perdeden çıktığı ilk pozisyonda sakatlanıp muhtemelen sezonu kapatır .

Bilemedim ki şimdi :)

T-Mac İverson'dan farklı olarak basketbol oynadı bu sezonun çoğunda ama böyle bir hamle ile takımı baltalıyacağımızı düşünmüyorum. Para harcayacaksak Pekovic gibi adamlara harcayalım.

T-Mac'le falan uğraşıyorsak vay halimize.Şu güzel günlerde gamlı baykuşa dönüştürmesinler beni.Yunanistan'daki gelişmeleri merakla bekliyorum.Küçülmeleri halinde güç dengesi yerinden oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...